vikinho Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Bral jsem předloni před Vánocema 2kusy Cryo II, ten větší a za tu cenu (980kč) ok. Líbí se mi design a že má deep carry klip, nemám rád, když mi půl nože čumí z kapsy. No jo.. podobně smýšlím i já,.. nůž za litr s deepcarry... design fajn, open assist fajn, a ta ocel snad bue take fajn.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 No jo.. podobně smýšlím i já,.. nůž za litr s deepcarry... design fajn, open assist fajn, a ta ocel snad bue take fajn.. Nevím jak teď, ale Cryo II mělo hrozné dílenské zpracování. Ganzo za 300 Kč je lépe udělané nemluvě o dle mě lepší oceli 440C. A máme tu i další nože např RealSteel. Velmi pěkně udělané nože s poměrně slušnou ocelí sandvik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Mám teď Ganzo 727 a v podstatě mi vyhovuje,.. ale chtěl jsem zkusit něco menšího a hlavně DC sponu.. to Ganzo, co jsem teda hledal, nenabízí... A doufal jsem, že v případě kershaw bude teda to zpracování lepší, když jsem měl v ruce dražší sourozence od ZT.. Zajedu se na ně podívat hezky na dornych, tam mají nabídku pěknou a ještě kouknu na ty RS, ty prostudované nemám, díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 ZeTéčka je trochu jiná liga. I když výjimky se taky najdou. Popř ZT 0566 je solidní kudla s elmaxem. Dá se nas něj použít klip z 0801 (je větší) a pak je schovanej v kapsy téměř celý. Ganzo 727 je ideální velikost. RATka 1 je na mě zbytečně velká a dvojka zase malá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 22. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 (upraveno) Konečně skoro dokonalej EDC. Skvelej je nůž a hlavne futral - nůž nevypadne a pritom staci za nej mirne zabrat a je venku. Poutko se da otocit na horizontalni noseni. Jen ma hroznej uhel brouseni (snad 40 stupňů), coz vopravim. Rukojet by mohla byt placatejsi, ale jsem nadsenej Upraveno 22. června 2016 uživatelem Jeremy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malacko Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Jeremy, tak jestli tohle je ideální EDC tak chápu tu zkratku úplně blbě . Ale každej to máme s těma velikostma jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Konečně skoro dokonalej EDC. Skvelej je nůž a hlavne futral - nůž nevypadne a pritom staci za nej mirne zabrat a je venku. Poutko se da otocit na horizontalni noseni. Jen ma hroznej uhel brouseni (snad 40 stupňů), coz vopravim. Rukojet by mohla byt placatejsi, ale jsem nadsenej Nebyl by lepsi nektery Spike od Cold Steel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 22. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Jeremy, tak jestli tohle je ideální EDC tak chápu tu zkratku úplně blbě . Ale každej to máme s těma velikostma jinak Von je malej, nezda se :-)Ale hlavne, co chodim na FCS, pochopil jsem, ze jakejkoli zavirak je pro obranu naprosto k nicemu.A mazani chleba ja nevykonavam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 22. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Nebyl by lepsi nektery Spike od Cold Steel?jj, vypada podobne, ale nevim, jak tam funguje futral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Von je malej, nezda se :-)Ale hlavne, co chodim na FCS, pochopil jsem, ze jakejkoli zavirak je pro obranu naprosto k nicemu.A mazani chleba ja nevykonavam...Al Mar by asi nesúhlasil... ale jemu vlastne o obranu nešlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 (upraveno) ...Jeremy = Tada? Dělám si srandu, znám lidi, co nosí podobné nože, třeba ogaři z TKnives. Mi to nesedí k pleti, takže dám přednost zavíráku. Do práce nosím Mcustu Tactical. I přes název je to gentleman. Časem bych jej rád doplnil o gentleman některého z českých nožířů (MacWasil, Pokorný, Prapor, Hofman) . Na víkendy, kempování a biking jsem nosil - nosím velkou Sebenzu, ale jednou jsem pogoval na večírku v Hermíně u a 2x mi vypadla z kapsy...je to asi její váhou. Poprvé jsem ještě byl v obraze, tak jsem ji dal zpět do kapsy...podruhé už pod obraz jsem si toho nevšiml. V Hermíně jsem už toho nechal hodně a vždy to druhý den našel, takže i Sebka zůstala u hospodského. Občas beru Enlan z axisem, ten má ale dost ostré tvary, Ka-Bar Dozier mi nesedl (rukojeť ok, pojistka taky, ale ta čepel ), asi půjde z domu, vůbec mi nesedl Mikov Predator a to jsem jej měl přes 10 let...nyní čekám na Rat 1 s D2 i AUS8 čepelí, oranž i černými střenkami...jsem na tuto kudlu zvědavý. Pokud sedne, pořídím ji hlubokokapesní klip. Na vodu a freeride-skialp do Tater beru Petzl, dá se dát na karabinu na batoh...kdyby náhodou bylo třeba rychle něco odříznout. Upraveno 22. června 2016 uživatelem Sacíbagr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZLOjasna Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Ten scharade vyzera super, ja uz dlho pokukujem po podobnom microtech ado, len stale neviem ci by som uzivil pevny noz, aj ked je skladny... no asi mu este chvili odolam vdaka cene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 23. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 Díky horizontálnímu nošení na opasku (buď vepředu na normální držení, nebo vzadu na reverz) o něm člověk vůbec neví. A vytáhne se naprosto intuitivně.Na druhou stranu, nebudeme trpět stihonamem - kdybych vezl někam hromadu peněz na Rolexy, asi bych si místo kudličky vzal radši bouchačku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben.liszok Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 Včera mi přišel pracant Leatherman. Mám z něj radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 No jo, to ja mel z GB2 taky radost, jenze vydrzela asi den a pul.... stejne mam radsi Military, nevim proc to jeste vubec zkousim. Je na prodej kdyby nekdo chtel, viz inzerce.Na druhou stranu jsem koupil malej pevnej od nozire, tak jsem zvedavy, zitra prijde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 ben.liszok - gratuluju. Já dostal kožené pouzdro k Surge, ale po pár týdnech se začalo ošoupávat, což sice nemá vliv na funkci, ale štvalo mne to a navíc se do něj nevešlo příslušenství, tak jsem nakonec objevil tohle od Maxpedition, kam se vešlo příslušenství, malá svítilna, malinký jednoduchý Victorinox (jen kvůli vývrtce, párátku a pinzetě) a pár dalších každodenních "nutností"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 (upraveno) ...což sice nemá vliv na funkci, ale štvalo mne to a navíc se do něj nevešlo příslušenství a pár dalších každodenních "nutností"......Ivane, ty gumičky máš na bimbase? Upraveno 23. června 2016 uživatelem Sacíbagr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 Včera mi přišel pracant Leatherman. Mám z něj radost. Super nozik, nosím ho v práci už sedmý rok a spokojenost, dokoupil jsem sponu do kapsy, na opasku super, v kapse se pronese, je těžký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 ben.liszok - gratuluju. Já dostal kožené pouzdro k Surge, ale po pár týdnech se začalo ošoupávat, což sice nemá vliv na funkci, ale štvalo mne to a navíc se do něj nevešlo příslušenství, tak jsem nakonec objevil tohle od Maxpedition, kam se vešlo příslušenství, malá svítilna, malinký jednoduchý Victorinox (jen kvůli vývrtce, párátku a pinzetě) a pár dalších každodenních "nutností"...Co tam všechno nosíš? Máš tam věci denní spotřeby nebo to máš kapsu poslední záchrany při apokalypse? Neni to myšleno ve zlem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 (upraveno) No jo, to ja mel z GB2 taky radost, jenze vydrzela asi den a pul.... stejne mam radsi Military, nevim proc to jeste vubec zkousim. Je na prodej kdyby nekdo chtel, viz inzerce. Na druhou stranu jsem koupil malej pevnej od nozire, tak jsem zvedavy, zitra prijde... To bylo rychle. Ja takhle asi 2 roky zpatky rychle prodal PM2. Ted bych na nej mel zase chute, ale rikam si, ze pockam na PM3. Dneska jsem krajel nejake pecivo pevnym Bark River Highland Special a nevim, jak se jim to povedlo s relativne tlustou cepeli, ale ten nuz reze tak strasne dobre, ze se mu zatim nic co jsem mel nevyrovnalo. (ale je pravda, ze jsem toho zase nejak extra moc nemel ) Upraveno 23. června 2016 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se