kilosunky Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 Dnes zase D a pre zmenu PM2 S110V.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koumes Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 Zcela vyjímečně takhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 Predpokladam, ze zdejsi odbornici znate Stefan Schmalhaus a jeho youtube kanal https://www.youtube.com/channel/UCppuObQHn8alCHGGVESilhA Nedavano spustil http://allthingsbrass.com Planujete nekdo neco koupit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 Nová kudla od Hanese.Vwlmi špatně sebnatelna.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 Ještě tady.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 ... taky přidám kousek mosazi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Uff, ten je vybornej!!! Krasna prace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 To je pekny, co to je? Neexistuje i verze se slezskou orlici? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Slezskou orlici je také možno vyrobit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 ... jinak je to moje předělávka GAKa (německého armádního nože, nebo taky Vinox safari trooper) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Vojto, ja som hlavne zvedavý ako to bude s váhou Ti verzie oproti tejto mosadznej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasX Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 ... jinak je to moje předělávka GAKa (německého armádního nože, nebo taky Vinox safari trooper)Pěkná práce. To si razíš sám, nebo to zadáváš ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Já dělám návrhy, sháním materiál na střenky, šroubky, zpracovávám data pro frézu, patinuju, kompletuju ..... já nevím co ještě a frézuju u kámoše na jeho CNC. Jsou to malé série na zakázku, raznice by se mi na to nevyplatila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Zvládl bys střenky na malou ratku? Před časem sem si chtěl udělat radost upgradem a nikoho sem nesehnal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 V těch RAT-kách mám bordel Co je malá RAT... zatím jsem dělal střenky na RAT1. Ale bacha na Knife jsme řešili nějaký padělky, na který samozřejmě originální (tudíž ani ty co dělám) střenky nejdou použít Ale předem upozorňuju, že to nebude na počkání, momentálně jsem zavalenej Jinak další práce možno shlédnout v galerii MydlinkaTM na knife.cz, případně na FB profilu téhož jména Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Dobře ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasX Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Malá RAT - http://www.noze-nuz.com/ontario/ON8881GR.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 RAT2 stejna jako RAT1, ale menší. Mám určitě origo, kupovanou na mujnuz.cz REspektive mám dvě Posílám SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Mydlinka mi dělal strenky na Vinoxe a spokojenost velikanska, zitra sem dam foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasX Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Jo RATky velká i malá jsou supr nože s dobrou cenovkou. Mam obě a velká spokojenost. Velkou dělaj dokonce i s ocelí D2..za ten peníz..to Mydlinka : tvá práce je perfektní, máš to dotažený, precizní, to oceňuju..Sám jsem kdysi nožům propad", až jsem se je naučil vyrábět.. můj první občas ponosím.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se