Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja mam toho sice plnu spajzu, ale nosim len toto. A aj to najviac victoronox.Na knife som si pre istotu pred 2 rokmi dal zrusit konto :)

vsade - vinox

ku seikam - mcusta :)

outdoor - benchmade

prilezitostne - lionsteel a sebka

3fbce0f6a03a42ba93bc1b2ffb1d1350.jpg

Odesláno

nové sébky mají naživo myslím jen v mujnuz.cz v Brně :)

V čem? To neznám.. To je v ČR? :)

Ok, tak ten byl slabší..

No už se tím prohrabávám a je to moc hezký teda. Akorát jako budu nosit a používat nůž za 10? Zase když nosím a používám hodinky za 200.. No zvážím to. Nechci další nůž do šuplíku.

Odesláno

Nakonec stejně člověk zjistí, že pokud člověk není MacGyver, tak mu ke všem aktivitám stačí Stovka-Piknik od Mikovu a Opinel desítka.

No ale ten Hinderer XM-18 by se šiknul :D

Tak ono pokud nejsi elitní potápěč tak Sea Dwellery taky využije málokdo :) Jasně že to vůbec nepotrebuju..ale vždyť všichni víme, jak to je..

Návštěvník YPO
Odesláno

.......a Opinel desítka.

moje reč ..... lučinu si s tím namažeš .... strom porazíš a když bude někdo otravovat, tak to ani otevírat nemusíš ...... stačí ho majznout přes lebku zavřeným

Odesláno (upraveno)

moje reč .....

Tyvole ja ho mam jen 12, tohle je kolik. Teda kolik?

edit: dvanáctku jsem si kupoval na velkej chleba z Esky. To snad bylo poprvé (a naposledy), co jsem si kupoval nůž (kromě nářaďáku) abych ho k něčemu konkrétnímu fakt potřeboval :D

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

Dostojna "poor mans sebenza" je Benchmade 750s, alebo Bradley Alias oboje sa uz nove asi nerobi ale na ebay sa mihaju casto.

Návštěvník YPO
Odesláno

tak to mě překvapuje, do dvanáctky to po číslech roste lineárně...

no jo no ...... nějak se jim to vymklo z ruky :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...