Frantik Odesláno 19. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2019 Počkej si na nějakej autobus a Ypo ti to předvede za jízdy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlo Odesláno 19. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2019 https://brusnekameny.cz/sk/235-francuzske-noze-opinel , Sphinxx - tu ich mas v Prahe dost, dalsie kusy - Trapper Praha, atd.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 19. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2019 Díky!našel jsem tu jeden fungl novej ...... mám ho 4x ....... takže ti ho věnuju ...... navoplátku na něj napíšeš recenzi ...... stačej dvě věty ..... noa protože seš nejvíc divnej ze všech lidí co znám, tak by to mohlo bejt směroplatný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 19. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2019 tak nic ... no ...... kup mu ten dřevo x kost za 12 dolarů ..... k sedumdesátinám ...... mě jebne Proč chci asi tady poradit co? Napsal jsem co asi tak chci a ty jen mrmlaš a doporučíš mi zelenej gumovej mesr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 19. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2019 Proč chci asi tady poradit co? Napsal jsem co asi tak chci a ty jen mrmlaš a doporučíš mi zelenej gumovej mesr.doporučil sem ti nože který fungujou ..... ale ty chceš mrdku do šuplíku ..... tak si jí kup ... mňe je to tak jako nějak jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 19. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2019 (upraveno) Nechám si poradi nemusím ho vzít. Dobře Opinel co dál,máš něco? Kde hledat? Koukal jsem na Můj nůž a Nože-Nůž. Jaké značky nožů,třeba? Upraveno 19. října 2019 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 19. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2019 Nechám si poradi nemusím ho vzít. Dobře Opinel co dál,máš něco? Kde hledat? Koukal jsem na Můj nůž a Nože-Nůž. Jaké značky nožů,třeba?kolik na to máš peněz ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 19. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2019 do litru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 19. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2019 opinel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 19. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2019 ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 19. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2019 hele vraby já už du pomalu do hajzlu, ale aby si měl hezký odpoledne tak tady máš odkaz ..... tam si můžeš vyfiltrovat přesně co chceš a trápit se dál https://www.lamnia.com/cs/sc/7/noze/noze-zaviraci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 19. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2019 Díky mrknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 19. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2019 (upraveno) Tohle koresponduje s restaurací co mají,už jsem se do toho zamotal až až Vyhrál jelen. Upraveno 19. října 2019 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 19. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2019 U mě Opinel není nůž dle mého gusta,je to takový křivák,který mě nepřirostl k srdci. Poslední dobou raději pevné nože do batohu či na opasek ,křivák mám vyřešen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 19. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2019 Počkej si na nějakej autobus a Ypo ti to předvede za jízdy :-)Du si stoupnout na Palmovku a budu vyhlížet https://brusnekameny.cz/sk/235-francuzske-noze-opinel , Sphinxx - tu ich mas v Prahe dost, dalsie kusy - Trapper Praha, atd....Super, díky za tip. V pondělí se tam stavím ... Tohle se mi hodně líbí: https://www.kapesni-noze.cz/klasicke-zaviraci-noze/opinel-n-10-slim-olive-exkluzivni-baleni/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 19. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2019 Opinel bude pro sedmdesátníka a já mám vyhlídnutý "ironwood". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2019 Ku mne v piatok dorazila Sonoma od Giant Mouse.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2019 Moc pekny! Brals to primo z USA prosimte, nebo lze z EU? Coz me privadi na dotaz vsem, jakej je velkej dobrej EU eshop s velkym vyberem skladem? Neco jako bladehq.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2019 https://www.lamnia.com/cs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2019 Dekan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se