Juraj11 Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 prcek je doma ...... v tools of gents jsem určitě nenakupoval naposledy ..... mají tam spoustu sračiček, který nutně potřebuju vypadá dost dobře.Jen je škoda,že to nedotáhli do konce a neudělali pojistku jakou má pravá Navaja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 vypadá dost dobře.Jen je škoda,že to nedotáhli do konce a neudělali pojistku jakou má pravá Navaja pero je docela silný .... zavřít to chce poměrně sílu ...... nic pro děti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 Kolegové, co byste mi doporučili místo toho Spyderca Sage 2 ? Já doufám že ho někde ještě najdu, ale abych byl do té doby muž, potřebuji nůž :-) Koukal jsem na toto: https://www.mujnuz.cz/noze/zaviraci-noze/mcusta-tsutchi-linerlock.html nebo toto: https://www.mujnuz.cz/noze/zaviraci-noze/kershaw-blur-s30v.html Rád si nechám doporučit i něco jiného. Požadavky jsou: Lehký (mám ještě Benchmade 710 D2 a to je na nošení těžký)Hladká čepelRozpočet do 4.000,- Kč (doufám že najdu to Spyderco a toto dám pak do šuplíku) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 ještě ke klipu ...... původní návrh byl šroubek a nazdar ..... nakonec je to udělaný včetně "čepu" (se závitem) skrz a šroubek z druhý strany ..... přehodit se to pro leváky ale nedá neb na druhé straně není výřez ve střence .... za mě dobrý neb by to mohlo držet líp než kus plechu se šroubkem na videu je vidět jak to tam bouchá https://www.youtube.com/watch?v=aOzL8B7YdKs původní návrh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 Kolegové, co byste mi doporučili místo toho Spyderca Sage 2 ? Já doufám že ho někde ještě najdu, ale abych byl do té doby muž, potřebuji nůž :-) Koukal jsem na toto: https://www.mujnuz.cz/noze/zaviraci-noze/mcusta-tsutchi-linerlock.html nebo toto: https://www.mujnuz.cz/noze/zaviraci-noze/kershaw-blur-s30v.html Rád si nechám doporučit i něco jiného. Požadavky jsou: Lehký (mám ještě Benchmade 710 D2 a to je na nošení těžký)Hladká čepelRozpočet do 4.000,- Kč (doufám že najdu to Spyderco a toto dám pak do šuplíku) Kershaw Blur jsem mel, skladnej, dobrej do ruky, ja byl spokojenej.....nez jsem ho nekde prosral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 Tu žlutou Mcustu sem měl, pak sem ji prodal eskimakovi... Nůž je to parádní, teď mě sere, že sem nekoupil černej a experimentoval s barvou... A cena ještě nedávno byla cca 3200,- ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 Já jsem dneska získal nutkání si pořídit prostou Plain Delicu FRN. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 Spyderco nechci. Pokud nenajdu to ztracený tak by mi to nový Spyderco pořád připomínalo a byl bych nasranej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 (upraveno) Nůž je to parádní, teď mě sere, že sem nekoupil černej a experimentoval s barvou... no jo, ale je to anodizovanej hliník ..... to je nůž na polici, na ozdobu a nebo tě nemůže srát co se s tím stane když to budeš používat viz můj post na benchmade před pár stranami na téma anodizovaný hliník https://www.youtube.com/watch?v=Ny-fRahMVuE Upraveno 31. října 2019 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 YPO: no jo, taky proto mi rok ležel v šupleti... Ale zas to byl nůž za 3 litry, takže by mi to asi moc netrhalo žíly, kdybych ho doprasil... Akorát ten prvotní wow efekt se nedostavil, byl mrňavej, tuhej jak prase a aj ta barva mě srala... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 myslel jsem to obecně ..... anodizovanej hliník je sračka .... na nožích, propiskách atd ..... jedinej hliník, kterej je dobrej je lžíce a ešus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 Kurňa, asi nutně potřebuju nějaký ten Laguiole. A ideálně do zítra...jedu na chatu a to by se to machrovalo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 Tu žlutou Mcustu sem měl, pak sem ji prodal eskimakovi... Nůž je to parádní, teď mě sere, že sem nekoupil černej a experimentoval s barvou... A cena ještě nedávno byla cca 3200,- ...A eskimak odvtedy iny EDC nenosi . Ale vazne, ten noz je super, malicky, super lahky, ostry ako britva. Pouzivam denne, nesetrim ho a vyzera ako novy. Na hliniku ani stopa po pouzivani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 no jo japonci holt uměj ...... i pan Šulc kterej to prodává si tím hliníkem není úplně jistej https://www.youtube.com/watch?time_continue=40&v=6wqFrZHfJ30 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 Já bych tím zkusil otevřít lahváča, kdyžtak to pak rozleštíme :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 Sakra, je to nastroj, nie kazdy uklada Opinely na oltar ako Ypo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 ..... takovej opinel koupíš za 35eur a za dva roky ho prodáš za 100eur ..... musíš ale vědět jakej ..... kam se sere rolex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 ..... takovej opinel koupíš za 35eur a za dva roky ho prodáš za 100eur ..... musíš ale vědět jakej ..... kam se sere rolex Tak to uz ano. Ale to ma zmysel ich kupit po 100ks, inak je to o hovne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 dyť jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 Když vidím ty ostatky barvy na videu Osborne, hned se mi vybavil další polský nožový "terminus technicus" pro podobně trvanlivé černění (nožů, hodinek...): Czarne gówno! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se