dawe009 Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 Krásná práce. Já myslel na začátku, že ti to dělal Vojta..až jsem to přečetl, žes to dělal sám..tak klobouk dolů. Fakt pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 Největší radost má stejně člověk z toho, co si udělá sám. A je úplně fuk, zda tam někde desetina mm chybí, nebo přebývá. Navíc toto vypadá velmi pěkně, na první pokus fakt super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 Dekuji pekne za laskava slova, kolegove. Ja si potom udelal i verzi ze svetleho dreva (stremcha pozdni, prunus serotina, abych byl konkretni), a taky to neni podle meho nazoru spatne. Ale nekonec jsem tam nalepil ten orech, protoze jsem se nechtel zproneverit puvodnimu zameru. Takze mam sadu strenek do foroty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 V 23.05.2020 v 11:27, mvxmilivnx napsal: Strenka bude pravdepodobne jen imitace parozi, ze? Jo, rukojeť je plast. vypadá dost jetej, aspoň ostří by chtělo znovu vytáhnout. Je to nůž za pár stovek, šít na něj futrál je skoro zbytečný, pokud k němu nemáš vztah. Vyrábí se dodnes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noro.svk Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 Ganzo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 Dnešní dárek od kolegy, zrovna jsem přemýšlel, že si nůž pořídím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 ...dnes přistál v kuchyni nový kus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 Něco z dílny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrLBC Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 Chlapi, jaký EDC nůž mi doporučíte? Potřebuji něco na každodenní nošení do kapsy - něco, co v kapse nebude tlačit a škrabat, když k tomu něco dam. Takže raději něco vzhledově čistého. Velikostně do dlaně max.Něco kvalitního a cenově něco do 1,5tis. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 Nikdy som noz nepotreboval, o Leathermanovi som ani len nepocul.. a potom pridem na toto forum, a uz to ide... dik moc Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 Chlapi, jaký EDC nůž mi doporučíte? Potřebuji něco na každodenní nošení do kapsy - něco, co v kapse nebude tlačit a škrabat, když k tomu něco dam. Takže raději něco vzhledově čistého. Velikostně do dlaně max.Něco kvalitního a cenově něco do 1,5tis. DíkyKershaw Leek. Na fotke hore je v uprave blackwashed. Vyskakuje to skoro samo, je to tenke, lahke, ma to kopu verzii...Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 Před hodinou, PetrLBC napsal: Chlapi, jaký EDC nůž mi doporučíte? Potřebuji něco na každodenní nošení do kapsy - něco, co v kapse nebude tlačit a škrabat, když k tomu něco dam. Takže raději něco vzhledově čistého. Velikostně do dlaně max. Něco kvalitního a cenově něco do 1,5tis. Díky Upřímně a bez ironie: S tímhle rozpočtem si kup švýcaráčka (podle velikosti kapsy buď 91mm Compact, 93mm Pioneer X a nebo Farmer X) a do tohoto vlákna už se nevracej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 před 1 hodinou, PetrLBC napsal: Chlapi, jaký EDC nůž mi doporučíte? Potřebuji něco na každodenní nošení do kapsy - něco, co v kapse nebude tlačit a škrabat, když k tomu něco dam. Takže raději něco vzhledově čistého. Velikostně do dlaně max. Něco kvalitního a cenově něco do 1,5tis. Díky http://www.noze-nuz.com/almar/AMK4124.php pripadne ten vacsi http://www.noze-nuz.com/almar/AMK4126.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrLBC Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 Kershaw Leek. Na fotke hore je v uprave blackwashed. Vyskakuje to skoro samo, je to tenke, lahke, ma to kopu verzii...Sent via IPoACDíky, líbí se mi, kouknu na nej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrLBC Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 Upřímně a bez ironie: S tímhle rozpočtem si kup švýcaráčka (podle velikosti kapsy buď 91mm Compact, 93mm Pioneer X a nebo Farmer X) a do tohoto vlákna už se nevracej. Švýcara mam, ale to nemá klips a to je pro mě nepraktické. Lovím to pak kde všude :-)Tak toto fórum je dar na všechno - hodinky, sluchátka, motorka, kolo, peněženka ... :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrLBC Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 http://www.noze-nuz.com/almar/AMK4124.php pripadne ten vacsi http://www.noze-nuz.com/almar/AMK4126.phpTen menší se mi líbí vice, porovnám s Leekem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 Ontario RAT 2. Mám dva a pořád si najdou cestu do kapsy, i v konkurenci dražších nožů. Aktuálně se dělá i varianta s D2. https://www.mujnuz.cz/noze/zaviraci-noze/ontario-rat-ii-folder-satin.html https://www.mujnuz.cz/noze/zaviraci-noze/ontario-rat-ii-d2-satin-carbon-fieber.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 (upraveno) Dáte mi prosím tip na zavíráky z uhlíkovky? O Opinelech, Topsech a Condorech vím. Díky. Upraveno 27. května 2020 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 Raf raajdr http://www.roughriderknives.com/?s=Carbon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chloupek Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 cold steel ranch boss 2 - zatím se dá jen objednat, čepel téměř jako lone star, bude s bytelným koženým pouzdrem fotky jen z netu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se