Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Mate
Odesláno

dneska taková raritka. Po dlouhé době verze s titan bolstry s vnitřním rádiusem, fatcarbon, DLC, Matax III, nerezový damašek

IMG_5894.jpeg

IMG_5895.jpeg

IMG_5896.jpeg

IMG_5897.jpeg

IMG_5898.jpeg

IMG_5899.jpeg

Odesláno
  V 25. 1. 2024 v 19:32, Mate napsal:

dneska taková raritka. Po dlouhé době verze s titan bolstry s vnitřním rádiusem, fatcarbon, DLC, Matax III, nerezový damašek

IMG_5894.jpeg

IMG_5895.jpeg

IMG_5896.jpeg

IMG_5897.jpeg

IMG_5898.jpeg

IMG_5899.jpeg

Rozšířit  

To je nádhera👌

Odesláno

Nuz moc hezkej. Akorat klip mi prijde, ze by chtel vetsi. Proporcne vuci nozi je moc malej a i tak nejak nezajimavej. Trosku degraduje celkovej design noze.

Odesláno
  V 25. 1. 2024 v 19:32, Mate napsal:

IMG_5894.jpeg

IMG_5895.jpeg

IMG_5896.jpeg

IMG_5897.jpeg

IMG_5898.jpeg

IMG_5899.jpeg

Rozšířit  

Nevím jak to Mate děláš, ale tvoje nože jsou proporčně vždycky naprosto dokonalý.

Možná jen klip mi nesedí, ale já nemusím klipy obecně ;)

Odesláno
  V 25. 1. 2024 v 22:10, redd napsal:

Nuz moc hezkej. Akorat klip mi prijde, ze by chtel vetsi. Proporcne vuci nozi je moc malej a i tak nejak nezajimavej. Trosku degraduje celkovej design noze.

Rozšířit  

Jo, to se tu i na Knifu řešilo mockrát, už se nevyjadřuju, Mat dělá fakt neskutečný nože, s vlastnímy systémy a dotažený do posledního detailíčku, ale klip je furt strašnej, sorry @Mate

Vím, že jsi to mockrát vysvětloval, ale to to fakt nejde nějak uchopit a udělat lepší/hezčí klip?

Návštěvník Mate
Odesláno

ad klip. je a bude (čeká se na kalírnu) titanový klip z CNC. jinak tento klip zde na fotce má překvapivě skvělí přítlak byť asi klame tělem. Nicméně, bude "vhodnější" a z lepšího materiálu, pak se uvidí jak horká bude odezva. Dodám časem fotky

Návštěvník Mate
Odesláno

blbá fotka telefonem v rychlosti hned po hrubém složení. Ale takhle nějak to vypadá. Titan bolstry, nerez damach, Matax III, fatcarbon a titan klip. 

IMG_5906.jpeg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...