AndyAaron Odesláno 31. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2024 Ja toho mam mraky, ale posledni dobou si uzivam s timhle perorizkem. Na leto do kratasu ideal, protoze nevazi nic… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 31. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2024 člověk by si měl dělat radost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 31. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2024 člověk by si měl dělat radost...Svatá pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 31. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2024 @strocek Má ten Benchmade tlačítko pro otevření z obou stran? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 31. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2024 @Prochy68 nemá. Což mi jako pravákovi nevadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 31. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2024 Microtech mě jednu dobu chytil, protože John Wick rovněž patří mezi mé oblíbence Nicméně dát 12 tisíc za Ultratech bez vyzkoušení se mi zrovna nechtělo (ano, přes internet lze vrátit, ale na to já nemám čas). A tak jsem si koupil čínské klony (ještě i UTX-70). No a pak jsem zjistil, že mi to vůbec nesedí Nebylo to tím, že by ty klony byly šmejd. Ti Číňani to mají hodně dobře udělané. Ale prostě mi to přišlo dobré jenom na to, abych si s tím hrál a "předváděl se". Nicméně tím neříkám, že je to blbý nůž, jenom mě to nesedlo a naštěstí jsem na tom uletěl dohromady tak 2,5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 31. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2024 [mention=36709]Prochy68[/mention] nemá. Což mi jako pravákovi nevadí Díky, mě to jen zajímalo, vidím že na hřbetě je nejspíš také pojistka jako to mám já a u mého je tlačítko na obou stranách. A taky jsem pravak a je mi to sumak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 31. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2024 Ta pojistka je tam docela zvláštně řešená. Je tam jezdec, ale jako přejíždí vevnitř po zoubkách. Několik zoubků né jeden jistící. Nejdřív sem si říkal tvl to je asi rozbitý, ale je to takový jištění proti posuvu. Je to teda kus nože, jako čistokrevný EDC bych si ho asi nevybral, ale jako EDC pracanta jo. O proti tomu ShootOutu je dost fortelnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 31. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2024 Zoubky na pojistce nemám, ale drobek to taky není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 31. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2024 Jo jo. Vypadá, že to neni žádnej vořežprut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 31. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2024 před 2 hodinami, Strocek napsal: člověk by si měl dělat radost... Tak přeci AFO před časem jsem Ti ho, tuším, doporučoval. Mám úplně stejný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 31. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2024 před 22 minutami, runner napsal: Tak přeci AFO před časem jsem Ti ho, tuším, doporučoval. Mám úplně stejný. Tak to jsme stejný Kingové . JJ doporučoval a dobře si poradil i když na to došlo trochu dýl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 31. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2024 Přes dva roky jdem sháněl MT socom manuál a když jsem ho konečně sehnal, tak to bylo dost vlažné setkání. Tenhle AFO stojí polovinu, ale pocitově mnooohem lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 1. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2024 Pánové neměl by někdo tip na dobré pouzdro na toho AFO. Spíš nylon, ale klidně bych se podíval i na kůži, ale ty sou spíš o dost silnější. V krabici bylo takový sranda nylonový pouzdro na molle vazbu, ale chtěl bych na klasický svislý nošení může být i kombinovaný. Rozměry kudly 13x3,5x2cm. Asi taky něco vyberu, ale jestli někdo má vyloženě dobrou zkušenost nechal bych si poradit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
visual Odesláno 1. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2024 Jakut od mistra Kalmara.Asi muj vejvic nejoblibenejsi nuz do lesa kdyz je hezky, jen ta udrzba uhlikovky:(Sent from my SM-S921B using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 2. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2024 Pánové technická. Přehazoval jsem klip a šrouby byly na lepidle. Dáváte tam pak taky lepidlo? Co jsem četl, tak Loctite 222 by bylo asi nejvhodnější (rozebiratelný spoj, určený pro malé šrouby). Lepíte to taky při přehazování klipu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 2. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2024 Zatím jsem lepil jenom stržený závit a to běžným sekunďákem Loctite. Podobně i na Ruger Mark IV montážní lištu, která se mi střelbou povolovala. Jinak pokud klip drží, není třeba nic lepit (dotahovat s citem). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 2. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2024 Strženy závit se sekunďákem opravit nedáA na zajištění jsou dva druhy Loctite, modrý na zajištění s dalším možným rozebráním , spojení pružné ( dle možností) a červený Loctite na nerozebíratelné spoje ( dá se také rozebrat,ale po nahřátí spoje). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 2. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2024 Tenhle je na sroubky OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 2. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2024 Před hodinou, bohus76 napsal: Strženy závit se sekunďákem opravit nedáA na zajištění jsou dva druhy Loctite, modrý na zajištění s dalším možným rozebráním , spojení pružné ( dle možností) a červený Loctite na nerozebíratelné spoje ( dá se také rozebrat,ale po nahřátí spoje). Hele, na tom klipu jsou tři a ten jeden jsem protočil. Už je to nějaký pátek, co jsem to lepil a drží to jako židovská víra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se