Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

Microtech mě jednu dobu chytil, protože John Wick rovněž patří mezi mé oblíbence 😁

Nicméně dát 12 tisíc za Ultratech bez vyzkoušení se mi zrovna nechtělo (ano, přes internet lze vrátit, ale na to já nemám čas).

A tak jsem si koupil čínské klony (ještě i UTX-70).

No a pak jsem zjistil, že mi to vůbec nesedí ☹️

Nebylo to tím, že by ty klony byly šmejd. Ti Číňani to mají hodně dobře udělané. Ale prostě mi to přišlo dobré jenom na to, abych si s tím hrál a "předváděl se".

Nicméně tím neříkám, že je to blbý nůž, jenom mě to nesedlo a naštěstí jsem na tom uletěl dohromady tak 2,5 🤔

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

[mention=36709]Prochy68[/mention] nemá. Což mi jako pravákovi nevadí B)

Díky, mě to jen zajímalo, vidím že na hřbetě je nejspíš také pojistka jako to mám já a u mého je tlačítko na obou stranách. A taky jsem pravak a je mi to sumak
Odkaz ke komentáři

Ta pojistka je tam docela zvláštně řešená. Je tam jezdec, ale jako přejíždí vevnitř po zoubkách. Několik zoubků né jeden jistící. Nejdřív sem si říkal tvl to je asi rozbitý, ale je to takový jištění proti posuvu. Je to teda kus nože, jako čistokrevný EDC bych si ho asi nevybral, ale jako EDC pracanta jo. O proti tomu ShootOutu je dost fortelnej :default_smile:

Odkaz ke komentáři

Pánové neměl by někdo tip na dobré pouzdro na toho AFO. Spíš nylon, ale klidně bych se podíval i na kůži, ale ty sou spíš o dost silnější. V krabici bylo takový sranda nylonový pouzdro na molle vazbu, ale chtěl bych na klasický svislý nošení může být i kombinovaný. Rozměry kudly 13x3,5x2cm. Asi taky něco vyberu, ale jestli někdo má vyloženě dobrou zkušenost nechal bych si poradit. 

Odkaz ke komentáři

Strženy závit se sekunďákem opravit nedá😁A na zajištění jsou dva druhy Loctite, modrý na zajištění s dalším možným rozebráním , spojení pružné ( dle možností) a červený Loctite na nerozebíratelné spoje ( dá se také rozebrat,ale po nahřátí spoje).

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, bohus76 napsal:

Strženy závit se sekunďákem opravit nedá😁A na zajištění jsou dva druhy Loctite, modrý na zajištění s dalším možným rozebráním , spojení pružné ( dle možností) a červený Loctite na nerozebíratelné spoje ( dá se také rozebrat,ale po nahřátí spoje).

Hele, na tom klipu jsou tři a ten jeden jsem protočil. Už je to nějaký pátek, co jsem to lepil a drží to jako židovská víra 😉

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...