Tobi Odesláno 26. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2024 před 21 minutami, mydlinkaTM napsal: Rozebrat, vyčistit, namazat ideálně vazelínou (a to i dráhu kuličky) a cvakat. Rozhodně nemazat WD, má to v sobě strašně málo mazací složky! Na čištění OK. Prošlo mi rukama kolem 80 Avisp. Je to levná kudla a bohužel taky podle toho někdy vypadá. Jednu z toho množství jsem musel reklamovat/vrátit, měla hodně utopenou detent kuličku. U několika jsem musel rovnat stranu s framelockem a u několika ladit přítlak framelocku aby šla komfortně otevírat. Jestli je ten chod úplně špatný tak vrátit/vyměnit s tím, že nechodí dobře. Než se v tom vrtat. Nemyslel jsem WDčkem mazat, jen řádně prostříkat, aby se vyplavil případný bordel a proto cakat a cvakat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 26. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2024 to jsem si taky dřív říkal, že se něco vyplaví, jenže se vyplaví i zbytky maziva a rozebrání Tě stejně nemine Nejlepší je to rovnou rozebrat, vyčistit a pořádně namazat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 26. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2024 (upraveno) 80 kusu - zrejme slusnej oddil, no:) Ono kdyz to uvolni kulicka, tak to chodi. Ne jako uplne po masle, ale chodi. Mazivo mam, sroubovak ted u sebe ne. Vsiml jsem si, ze i klip doseda v posledni fazi uvolnovani frejmloku a tlaci proti ruce, tak trochu odbrousim i to. Vsetchno to pujde upravit. Ale ted kdyz na to cumim poradne za svetla - i kdyz nuz hodne silne vyhodim, frejmlok zajede jen do pulky tloustky cepele. Nebo vo chlup min nez do pulky. Staci? Silou ho zatlacim do 2/3 a vo chlup vic. 3/4 to nejsou. Na bezstarostny cvakani jednoruc u telky to neni, ale asi to ma bejt takovej nepoddajnej tank. Uchop je velmi dobrej. Upraveno 26. července 2024 uživatelem maama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 26. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2024 jj, dodával jsem pro leteckou záchranku do tří krajů Ten klip je dobrý, když se posune co nejvíce ke hřbetu, aby zůstal opřený o pevnou část frame a netalčil ještě víc na ten zámek. Avispu nemám a teď ani žádnou nedělám abych to vyfotil. Vím že v jedné poloze (buď na prdeli nebo na čepu) je to opření o frame lepší, ale teď si nemůžu vzpomenout na které. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 26. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2024 Ta hloubka zapadani je v pohode, kdyz klepnes hrbetem cepele o stul tak by se nemel zavrit. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 26. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2024 Krasny strenky. Diky za rady, vecer si poskodim stul:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2024 Hosi, zeptam se jako zacatecnik, ale v cem je lepsi Avispa nez Rat1 od Ontaria? Cenove mi to zas takovy rozdil neprijde, tak proc si nekoupit rovnou ratku? Mam doma jednicku a je to super kudla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 26. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2024 No tak pokud preferuješ jinej tvar čepele, je placatější a framelock vs linerlock, kvalita bude stejná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2024 Jo, toho framelocku jsem si nevsiml. Co ale nedavam je, kdyz jsou kazda strana noze (strenky) jinak provedena (hodne to tak maji ZT a koukam, ze i Avispa). To mi cuka oko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 31. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2024 Jenom se vratim k Avispe. Mikrozoubek, co branil zavirani vyrostl na konci kruznice, kde kulicka opousti cepel. Preliznul jsem hranu frejmloku i cepele, pribrousil hranu dulku i vytvoril najezd na konci kruznice, aby tam ten zoubek nemohl uz vznikat a funguje to skvele. Jen teda pozice predvrtanych otvoru pro umisteni klipu pro noseni v kapse cepem dolu se vubec neda pouzit. Doseda jenom na tu cast strenky, co funguje prave jako frejmlok a dost zvysuje odpor pri zavirani. Pak je zavirani dost nebezpecny. Musi se nosit cepem v kapse nahoru, tak jak to prislo smontovany z fabriky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 1. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2024 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 1. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2024 Krása! Už mám na cestě vyreklamovanej, tak sem zvědavej jestli bude v cajku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 2. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2024 (upraveno) Double Upraveno 2. srpna 2024 uživatelem filltos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 2. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2024 před 8 hodinami, Akam napsal: ... Podle XXXX na čepeli to je druhojakostní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 2. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2024 (upraveno) Tak druhej pokus taky nevyšel, první jakost... Dám šanci jinýmu prodejci a pak si vyberu jinou kudlu Upraveno 2. srpna 2024 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 2. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2024 Z uklidu na chate - zahradnicke noze. Ty vpravo uz kdosi zprasil rezanim dehtove lepenky, ty vlevo pouzivam. Mezi tim moje detska kudlicka. Napul otevreny nuz ma signaturu J.Reichert, coz jsem dohledal jako fabriku na noze ve Slaném, nasledne znarodnena a zaclenena pod Mikov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 2. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2024 @odjinud daly by se krásně restaurovat (takový malý víkendový projekt pro zábavu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 3. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2024 V 2. 8. 2024 v 7:19, filltos napsal: Podle XXXX na čepeli to je druhojakostní? Ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 3. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2024 Dneska se mastilo ÓTeFko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 3. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2024 před 11 hodinami, Akam napsal: Ano A máš ho předpokládám rovnej narozdíl od prvojakostní @Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se