papun Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 4 hodinami Tím by se vyvrhovalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 4 hodinami před 25 minutami, Radek124 napsal: Mám Civilian i černý Matriarch s Emersoním zubem - a i když je Civilian impozantní, stejně na "večerní venčení" sahám výhradně po menším a ošklivějším kolegovi. Na občasné ufiknutí zavazející větvičky je vynikající, stejně jako na párání balíků v obchodě - akorát "standardní střenky" (tvarově určené pro úplně jinak tvarovanou čepelku) jsou hnusné, jednou se budu muset rozhoupat a v rámci "hardtuningu" vymyslet něco s podobným zakřivením zadní části jako je na Civilianu, který je díky tomu v poměru k délce mnohem kompaktnější. to je právě přesně ono...Civiliana je krásný mít..ale na jakoukoliv práci úplně není, pokud tedy pomineme amatérskou chirurgickou praxi dle taktovky Hannibala Lectera. Matriarch je o něco použitelnější, ale mrzely mě ty nehezké sériové střenky z Endury...proto jsem poprosil Mydlinku, aby mi udělal střenky více ve stylu Civiliana - takhle čistý se mi líbí nejvíc. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 3 hodinami Pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se