villain83 Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 Tak Big piloty jsou klasa, ale konceptu starejch pilotnich hodinek je kupa, nejsou to jen chronografy, nebo B-Uhr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 Od 55mm se dnes vzdaluje (skoro) vsechno . 42mm byly moje prvni pilotky Archimede, kupoval jsem je LP 2010 a byly to po dlouhou dobu moje jediny hodinky skoro na vse, moc dobre vim, ze ta velikost je na denni a superpohodlny noseni uplne fajn. Big Pilot je takova moje obsese a svatej gral, ale jsem prekvapenej, ze jsou na tu velikost pohodlny, nosi se velmi dobre a za ty novy 43mm pseudoBig Pilot bych je nevymenil ani nahodou. A to jsem obecne fanousek spis mensich hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 ...a když už jsem si sem odložil pilotkový začátky a současnost, přidám i tu prostřední periodu IWC Mark XVI, absolutne nadherny a uzasne pohodlny hodinky, ktery dodnes velmi uznavam, casto na ne myslim a pri prohlizeni starych fotek se mi zrychluje tepovka. Bohuzel v konkurenci BP se skoro nedostaly na ruku. To ale nemeni nic na tom, ze to jsou jedny z nejlepsich pilotek, co znam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 A pod to se ti podepisu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 V 12. 5. 2021 v 10:31, whitley napsal: Hanhart Pioneer One. Kde´s je bral? V modrý jsou pro mě povinností:-D díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitley Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 před 2 hodinami, Moty napsal: Kde´s je bral? V modrý jsou pro mě povinností:-D Přímo v oficiálním eshopu. Ber, dokud jsou ještě skladem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 před 1 hodinou, whitley napsal: Přímo v oficiálním eshopu. Ber, dokud jsou ještě skladem. Fajn, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 17. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2021 (upraveno) Tak už je to tady. Upraveno 17. května 2021 uživatelem Kluk jako buk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 sem je vlepím taky, nadšení střídá údiv jak sou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 @Moty, Dobře Ty, gratuluju, lupni je na nějakej pilotní řemen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 před 3 hodinami, Karussell napsal: @Moty, Dobře Ty, gratuluju, lupni je na nějakej pilotní řemen Díky, s tímhle byly dodaný, už mám 5 objednanejch a jeden na mě čeká v Zásilkovně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 To seš rychlejší, než (moje) myšlenka Tak jsem zvědavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Tak zkouším NATO a úplně mi to nesedí, teda nejen barva, kterou vnímám spis jako zlatou, čekal jsem bežovou-piskovou, ale i to, ze hadr schoval ten bozi rotor s vrtuli Corsaira, kteryho miluju už od dětství, když jsem ho lepil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 Tak ještě něco, sorry za pleveleni, ale fakt sem nadsenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 Nic nechybí, nic nepřebývá. Za mě perfektní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 před 7 hodinami, Moty napsal: Tak ještě něco, sorry za pleveleni, ale fakt sem nadsenej Těm by pasoval nějaký Haveston: https://www.haveston.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 Konečně vysvětli slunicko, tak cifr v detailu, opět parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ducenstvo78 Odesláno 30. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2021 Po 4 letech, kdy mi delaly radost, jsem je vymenil, at dobre slouzi novemu majiteli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 2. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2021 Dovolíte mi dotaz? Co jsou vlastně "pilotky", které sem dáváte? Pilotky a letectví miluji a u mnohých vím o jejich letecké minulosti nebo že je s letectvím spojená značka. U některých to ale netuším. Myslíte, že bychom zde mohli u hodinek uvádět i jejich souvislost s letectvím, historii, příběh? A pokud hodinky nemají s letectvím nic společného, tak to napišme také, prostě hodinky co vypadají jako pilotky. Mimochodem, co vlastně dělá "pilotkový" design - jednoduchost, přehlednost, tvar ručiček, trojúhelník na pozici 12, tvar korunky? A není to málo, Antone Pavloviči? Co by podle vás měly splňovat moderní letecké hodinky, myslím opravdu pro piloty? Pěknou středu, přátelé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se