AndyAaron Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 Skvele vlakno, nechapu, ze jsem na nej nenarazil drive. Uzasne fotky. Mam v planu pilotky poridit, tak inspirace se hodi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Lanco a dokumenty...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JZED Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Lanco s dokumentama super.... Mas nekde popsanej pribeh? Docela by me to zajimalo... Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Další vlákno, do kterého mohu konečně přispět, jelikož jsem si po takové době zde na foru pořídil pilotky. Alpina Startimer chrono big date Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 (upraveno) Lanco s dokumentama super.... Mas nekde popsanej pribeh? Docela by me to zajimalo... Dik Příběh je bohužel velmi chabý ..... Hodinky jsem koupil z hodinářství v Humpolci, je na nich vše původní krom výplně ruček. Prodal je někdo z rodiny po svých předcích, kterému nic neříkaly. Kdo to byl nevím. Jako fanda faleristiky jsem využil kompozici s origo dekretama jejichž sbíráním se věnuji. Lanco šlapou absolutně přesně, během týdne netřeba je seřizovat. Upraveno 5. října 2015 uživatelem M-72 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JZED Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2015 Aha. Dík, ja myslel že jsou dokumenty k hodinkám... Ale i tak pěkný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Přemýšlel jsem kam s následujícími obrázky, ale nakonec je to vlákno ideální Původní Laco Flieger Beobachtungsuhr. Krása moci vzít tento kousek do ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 jedna ze vzduchu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Přemýšlel jsem kam s následujícími obrázky, ale nakonec je to vlákno ideální Původní Laco Flieger Beobachtungsuhr. Krása moci vzít tento kousek do ruky.Tak to je veliká paráda. Úplně jsi mě navnadil si nějaké Laco B-Muster pořídit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAS Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2015 Pokus s kontrastním pozadím a ORFINA Porsche Design, r.v. 1982.Na svou dobu to jsou velké hodinky, průměr bez korunky 41 mm, délka 50 mm a výška 15 mm.Hodinky jsou po generálce u výrobce (červenec 2008) a od té doby je mám na ruce alespoň jednou týdně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2015 Trosku jine pilotky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 Jedny echt pilotky, SWISS Concerta Halifax s třemi na sobě nezávislými lunetami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2015 Přemýšlel jsem kam s následujícími obrázky, ale nakonec je to vlákno ideální Původní Laco Flieger Beobachtungsuhr. Krása moci vzít tento kousek do ruky. Moc pěkný kousek. Ty jsou tvoje nebo jsi je měl jen na osahání? Foto na ruce by nebylo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAS Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 Malý domeček výhradně pro pilotky, 1 patro: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gomez Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 Zdá se, že spolu sousedi vycházejí, že? Přidám jednu foto svých za šera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAS Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2015 Zdá se, že spolu sousedi vycházejí, že? Přidám jednu foto svých za šera. Sousedé si opravdu rozumí. A zrovna přišla na návštěvu Eterna z kufříku mé drahé polovičky. Fotku za šera máš hezkou, mě se tohle moc nedaří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2015 Jedna archivní-moje první automaty!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2015 A to se člověk nemusel ani bát že bude muset nouzově přistát na vodě!;-)A ten průhled! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gomez Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2015 > Fotku za šera máš hezkou, mě se tohle moc nedaří. víš, kolik fotek muselo padnout, než se tahle povedla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAS Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2015 > Fotku za šera máš hezkou, mě se tohle moc nedaří. víš, kolik fotek muselo padnout, než se tahle povedla? Po mých x....y pokusech si to dokážu moc dobře představit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se