Přejít na obsah

Vas nazor na modifikacie?

doctor

Doporučené příspěvky

o tom si tu snad nebudeme priprciavat jak na zraze top manazmentu statnej firmy.

:lol2:

osobně mi tyhle modifikace ála něco jinýho přijdou trochu naivní, ale zase dávat to do dohromady může být celkem zábava. a kdo si hraje nezlobí.

teda, když mod, tak jen decentně a aby to neměnilo charakter celých hodinek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 73
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Modifikace mne sice nijak neoslovují, ale člověk je k nim tolerantní. Když mi bylo tak cca deset a byl hluboký totáč, na tenisky jsme se přimalovávali pruh(y) ala modifikace Adidas a na trička si stříkali vyplazený jazyk Rolling Stones. Člověk si samozřejmě vyhrál, ale už tehdy jaksi cítil, že to není nějak ono. Ale jak fakt, že někteří byli zruční kreslíři, jiní méně. Holt, některý modifikace jsou zdařilejší, jiné mohou dopadat jako tento pokus jednoho Číňana o Lamborghini...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Celkem se mi zalíbily a měl jsem slabou chvilku,že do nich půjdu,na poslední chvíli jsem to zarazil,ležely by v šuplíku a to je škoda.Přemýšlel jsem nad tím proč.Nebýt na foru a orientovat se tak,abych na ně dokázal ve spoustě hodinek narazit,šel bych do nich určitě a nedělalo by mi to žádný problém.Tedˇ už ano a vím,že bych je nenosil.Lepší pro nás jsou Seiko pětky,tak jak mají být.V každém případě,jsou-li dotaženy do konce,tedy parádní řemen,plné dýnko jim určené,safír s antireflexem jsou pěkný.Ale to mi nestačí.Pěkných hodinek je spousta a na nic si nehrají.Takový já chci.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Ja osobne moc kopirovani jinych stylu nemusim. Pripada mi to stejne jako kdyz si koupis skodovku a chces z ni udelat BMW... Rolex je rolex je to styl a vsechno ostatni vypadajici podobne je proste pokus se prizivit na jejich jedinecnosti. Bohuzel kazdej by chtel BMW , ale ne kazdej si ho muze dovolit, nebo proste je ochoten za nej ty penize dat. Na druhou stranu pokud by si kazdej BMW dovolit mohl, objevila by se dalsi drazsi znacka aby se ti co si mohou dovolit vice odlisili. A podle me je to v pohode.

Odkaz ke komentáři

• Po roku...

Měl bych dotaz ohledně výměny lunety. Zvažují koupit lunetu z SKX009 a sem tam ji přehodit na SKX007. Výměna by měla být údajně celkem jednoduchá. Jen by mě zajímalo, jestli se výměnou(jednou za 2 měsíce) postupně opotřebují(vychodí) jednotlivé části hodinek a zda je třeba také jednou za čas vyměnit ten gumovy kroužek pod lunetou(teda předpokládám že tam je)?

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Nenarazil niekto čírou náhodou na informáciu, do ktorého puzdra (a či vôbec) by pasoval seikácky chronografový strojček 6138? Dosť by som ho potreboval dať do nejakého modernejšieho odolnejšieho puzdra s aspoň minerálnym sklíčkom a slušnejšou vodotesnosťou.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...