villain83 Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2013 uz na to cumim asi po milionty,to je...no...zbusob,jakym jsi k nim prisel,respektive blbost prodejce,to se nevidi,ale kazdopadne si myslim,ze takovejhle ulovek se povede jednou za zivot,ta sance tohle trefit je fakt tak miziva,ze je az k neuvereni,jak ti stesti pralo,ale to,ze vsechno klaplo,ze prodejce necuknul,nikde se po ceste k tobe nezatoulaly...asi na tebe cekaly:-)
JDenver Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2013 To je prostě skvost. Něco dodávat je celkem zbytečné. Ta cena by mě také zajímala. Pokud mohu poprosit tak do PM.
Wanderer Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2013 Tak mě napadá:"10. Nebudeš dychtit po ženě svého bližního ani po jeho otroku nebo po jeho otrokyni ani po jeho býku ani po jeho oslu, vůbec po ničem, co patří tvému bližnímu."
doktor584 Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 Neskutečná krása, všechna ostatní slova jsou zbytečná....
organic Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 Dechberouci klasika. Gratuluji k vyhre.
VintageLover Odesláno 20. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2013 Nádherný kousek, holt, štěstí přeje připraveným.
Návštěvník Matiniela Odesláno 20. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2013 Nádherné hodinky. Gratuluji.
straspol Odesláno 22. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2013 Co jsem slíbil, to plním.ještě mi řekni, že jsi klavírista!
straspol Odesláno 26. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2013 (upraveno) To je špatně?Ne jen, že poslední dobou mezi kolegy muzikanty taky vidím stoupající nadšení pro tikot Upraveno 26. dubna 2013 uživatelem straspol
Radim01 Odesláno 26. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2013 Nádhera, obzvláště ta spona je brutální.... a protože to ještě nikoho nenapadlo, tak až je budeš prodávat, jsem první ve frontě Gratuluji a upřímně závidím..
xtemp Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Odesláno 28. května 2013 uff , nadhera. ten stroj je uzasne krasnej.
odjinud Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Odesláno 28. května 2013 Přidávám se ke gratulujícím (a zvědavcům kolik stály).S tou koupí to byla klika, ale někdy se to holt takhle povede...
drew83 Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Odesláno 2. června 2013 (upraveno) Moc pěkné hodinky, hlavně ten kalibr, zdobení na první pohled značí elitní třídu. Jsou podle mě sice restaurované (redial, stav dýnka atp.), ale to jim v mých očích neubírá nic na kráse. Perfektně nositelné, jde vidět, že pianista má smysl pro krásu a trvalé hodnoty ! Zdravím Ondra (absolvent dvou cyklů ZUŠ obor klavír, dnes na něm doma utírám prach :-) Upraveno 2. června 2013 uživatelem drew83
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se