grga_pitic Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2013 promovani inzenyri..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2013 7 denní rezerva , moc pěkný kousek, gratuluju
bandicoot Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2013 Nazev vlakna dobrej, hodinky jakbysmet.
Josef01 Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2013 Pěkný, gratuluju, tak nakonec IWC porazily Rolexy Explorer, holt doba je těžká...
Igicz Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2013 No jo no. Fajne jak cyp. Kvůli takovým kouskům se oplatí makat víc než ostatní. Bo kdo je lyň, bulaty jak chleba kulaty, albo gupi jak kvader cypa, tyn može na taki zegary jyny čučeč jak ščur do ryny.
grga_pitic Odesláno 2. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna 2013 to Josef01 - neporazily - mam domluvene s gasem combo a ve ctvrtek si jedu i pro cerne explorery
IzTaPa Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2013 (upraveno) No jo no. Fajne jak cyp. Kvůli takovým kouskům se oplatí makat víc než ostatní. Bo kdo je lyň, bulaty jak chleba kulaty, albo gupi jak kvader cypa, tyn može na taki zegary jyny čučeč jak ščur do ryny. toz druhe polovine jsem moc nerozumnel, ale hodinky jsou to opravdu nadherne! to Josef01 - neporazily - mam domluvene s gasem combo a ve ctvrtek si jedu i pro cerne explorery ty se toho opravdu nebojis! jen tak dal Upraveno 2. dubna 2013 uživatelem IzTaPa
grga_pitic Odesláno 2. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna 2013 IzTaPa - dlouho jsem tady nebyl a mam desny abstak
Josef01 Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2013 to Josef01 - neporazily - mam domluvene s gasem combo a ve ctvrtek si jedu i pro cerne explorery Já měl namysli ty bílé, tak pak je to v pořádku plichta je dobrá
grga_pitic Odesláno 2. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna 2013 Videl jsem na zivo cerne a jsou elegantnejsi a tak jdu do nich
Igicz Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2013 Volný překlad pro IzTaPu:Lenivým a těm co šrame v pale nezbývá nic jiného než jen obdivně hledět:-) Hmm, takže prozatím jsem buď lenivý nebo mi šrame v pale:-D Je to opravdu nádherný kousek...Gratuluji.
Návštěvník Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2013 strejdo, nefoť je prosím s věšákem na prádlo. To je na poblití . Hodinky samotné královský kus, jen nebudeš mezi svými černá, teda bílá ovce? U vás se nosí zlaté rolády se šutrama, ne? gratuluji
grga_pitic Odesláno 2. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna 2013 volove )) smeju se jako krava )))
sashator Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2013 Velká paráda! Na tu gasovu nabídku jsem čuměl obden, ale naštěstí je to mimo můj dosah. Zato ty Plastiki mi teď v prodeji dělají starosti.....užívej si komba a loupni sem pak nějakou rodinnou fotku
koveras Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2013 čo ty máš za ruku?! Keď som bol s gasom, tak som si ich skúšal a vravím si, to jest už moc. Na tvojej by sa možno stratili aj pravé beobachtungsuhr...
semi001 Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2013 Super ajjvísíčka Je vidět, že jsi tu dlouho nebyl - když píšeš definitivní
Baker Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2013 Hehe, konecne nekdo, kdo na ne ma ruku Uzij si je strejdo.
fobus Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2013 Veľká gratulácia....mal som ich na ruke a super....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se