Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

IzTaPa - dlouho jsem tady nebyl a mam desny abstak :)

Tak se mně zdá, že než jsi to tady kdysi zabalil, tak ses pohyboval v hodinkách s cenovkou o jednu nulu níže. Tak to ti přestávka prospěla. :smile_anim:

Odesláno

diky kluci - jinak k me ruce - merim 171 cm, ale zato jsem vypaseny jako sysel co se chysta na zimu - takze asi na me ztucnele ruce vypadaji ok :)

Ahoj, docela by mě zajímalo, co bude tvůj další "definitivní kousek" :clap: . Tyhle jsou parádní, gratuluju.

Odesláno

jeste jednou vsem diky panove :) ted jsem na nejaky cas saturovan, ale vsichni to tady zname - najednou blik v hlave, zajimave hodinky v sekci prodej - pocit ze je MUSIM mit - nasleduje plundrovani uctu - vysvetlovani sam sobe, ze jsem je proste POTREBOVAL - pak pomerne narocne vysvetlovani sve potreby manzelce  a cely ten tanecek jen proto abych za par tydnu zjistil ze v sekci prodej jsou dalsi definitivky....

Odesláno

ze jsem je proste POTREBOVAL - pak pomerne narocne vysvetlovani sve potreby manzelce

To vysvětluje to věšení prádla, no i inženýr může mit zálibu v domácích pracech, zvlášť když to přináší výsledky při vysvětlování.

Gratulace.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...