busdriver Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Tak zadaná norma 80km splněná. Ale bylo to teda utrpení. S traktor pneu (Maxxis Minion a Schwalbe Rock Razor) už nikdy takovou cestu nehodlám absolvovat. Do toho 2x půl hod. zastávka pro seřízení zadní brzdy (včera po servisu ), přehazovačka střílela taky všude jen ne tam, kam sem chtěl. Takže budu reklamovat servis . Do toho sem ztratil brejle při suicide sprintu přes železniční most v Měchenicích. Bylo v plánu dorazit za světla, to se kvůli brzdám nepovedlo. No aspoň vim, že musim koupit jiný pneu. Na jakejch jezdí místní osazenstvo? Na takový XC/sem tam silnice možná Racing Ralph? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Dnes fakt super, nohy makali, plíce dýchali, co víc si přát a navíc jsem objevil novej sjezdík Většinu času jsem tahal kolo na zádech, chtěl jsem potrénovat i jiné svaly, no a řeknu Vám, je to super, po třech hodinách chůze získáte ke kolu takový nějáký zvláštní osobitý vztah, že by jste ho nejradši hodily někde ze skály a ještě na něj náhazeli kameny Ale jsem spokojený, připravený na kopec a myslím, že nás může zastavit pouze počasí nebo problémy s aklimatizací, což je tak 50/50... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Afričane, tak vem dva kámoše a v rámci přípravy na kopec dovalte 11. 10 na Bouřňák ;-)https://m.facebook.com/events/917070478319203/?ref=22 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Jseš blázen? By jsme chcíply Jinak tam může být určitě sranda, ale není čas, budu rád když odjedu v termínu, mám rozděláno hromadu práce, ale jinak díky moc za pozvání, vypadá to fakt docela šíleně Afričane, tak vem dva kámoše a v rámci přípravy na kopec dovalte 11. 10 na Bouřňák ;-)https://m.facebook.com/events/917070478319203/?ref=22 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 afriko naval do hospody.. máš tu štamgast sesli a je prázdná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Díky za pozvání, ale já dnes vyjímečně nepiju, takže tam nemám co dělat Jako je pravda, že znám i abstinenty, co se mnou jdou občas do knajpy, ale je s nimi pěkná nuda afriko naval do hospody.. máš tu štamgast sesli a je prázdná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 fakt.............kecáš................nee si dělám prču Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 African:paradaBusdriver:na cem si to jel?Mne na tenhle styl jezdeni vyhovujou nobby nickyTl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Tak zadaná norma 80km splněná. Ale bylo to teda utrpení. S traktor pneu (Maxxis Minion a Schwalbe Rock Razor) už nikdy takovou cestu nehodlám absolvovat. Do toho 2x půl hod. zastávka pro seřízení zadní brzdy (včera po servisu ), přehazovačka střílela taky všude jen ne tam, kam sem chtěl. Takže budu reklamovat servis . Do toho sem ztratil brejle při suicide sprintu přes železniční most v Měchenicích. Bylo v plánu dorazit za světla, to se kvůli brzdám nepovedlo. No aspoň vim, že musim koupit jiný pneu. Na jakejch jezdí místní osazenstvo? Na takový XC/sem tam silnice možná Racing Ralph?Neznám tvůj rozměr pneu, ale mrkni tady http://www.bike-forum.cz/forum/aktualne-nejlepsi-univerzalni-plast-na-kola-29.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salad Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Dnes jsou v plánu Rychlebky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 afričane, jsem si ti ráno prohlížel ty tvoje fotky a jak jsi votil tu přírodu s tim kolem tak se ti povedlo vyfotit jednu takovou hříčku přírody nebo snad i mýtickou postavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 afričane, jsem si ti ráno prohlížel ty tvoje fotky a jak jsi votil tu přírodu s tim kolem tak se ti povedlo vyfotit jednu takovou hříčku přírody nebo snad i mýtickou postavuAno, taky jsem si všiml, žije v našich hlubokých lesích a už se ho párkrát pokusily odchytit, bohužel bez úspěchu' ale prý není nebezpečný :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 jak vam zavidim,ze ste mohli jezdit :-) ja v patek rezal drevo v lese,v sobotu sem si hral na pokrejvace a prozmenu vozil drevo na zimu do sklepa. vecer jsem utahanej jak pes polknul na lacno 5piv a panaka a padnul sem za vlast. mno a dnes opet vozeni dreva. jestli to tak pujde dal, tak bajka prodam :-D jinak jezdim na maxxis crossmark.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Tak zadaná norma 80km splněná. Ale bylo to teda utrpení. S traktor pneu (Maxxis Minion a Schwalbe Rock Razor) už nikdy takovou cestu nehodlám absolvovat. Do toho 2x půl hod. zastávka pro seřízení zadní brzdy (včera po servisu ), přehazovačka střílela taky všude jen ne tam, kam sem chtěl. Takže budu reklamovat servis . Do toho sem ztratil brejle při suicide sprintu přes železniční most v Měchenicích. Bylo v plánu dorazit za světla, to se kvůli brzdám nepovedlo. No aspoň vim, že musim koupit jiný pneu. Na jakejch jezdí místní osazenstvo? Na takový XC/sem tam silnice možná Racing Ralph?pokud můžu doporučit tak na to co chceš jednoznačná volba Rocket Ron EVO Snake Skin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 tak já jel dnes 5 den po sobě a dal 45km,cítím krásnou únavu za ty dny....zítra asi pauza,tělo už tak rychle neregeneruje dívný no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Dneska to šlo... pozdní léto na kole je značka ideál! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 dnes jsem se vrátil ze zahraniční dovolené a tak bych zítra někam rád vyrazil zas na kolesu . Kolem Prahy něco nejlépe. Uvidíme třeba naložím do auta a popojedu . Ale záviděl jsem vám celej ten týden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ony Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Ja dnes BIKEPARK MALE KARPATY. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Víkend opravdu luxus kluci, vedro v kombinaci z blátíčkem, co víc si přát Dnes jsem sice od rána běhal po lesích s prckem, ale odpo, když na chvíli odpadl na gauči, tak jsem dvacku rychle ještě dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel67 Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Takže dneska mě ty slavné Hutchinson Python made in france nasraly naposled. Protože mi praskla špica, musel jsem zadní vyzout, a když jsem ji nandával zpět, znovu ta samá procedura, jak na jaře.Guma házela axiálně , a hlavně vertikálně 5mm. Na tom se nedá jet. Tak jsem namazal ráfek mýdlem- stejné, i patku gumy-stejné, namazal tekutým mýdlem, hustil jsem po troškách a upravoval plášť všelijakým popotahováním-nic.(Na jaře si sedla asi až po 200km)Po hodině letěla ven, a nasadil jsem starý plášť, který mi už víc jak rok visí na hřebíku, a ten napoprvé hází 1mm -to je v poho. Během ladění gum mi ještě kolo spadlo tak dobře, že se mi ohnula přehazka, a to jsem byl opravdu v sedmém nebi. Takže místo abych vyrazil už v 13hod, tak až v 15hod, že si najedu svůj okruh 60km/1300m stoupání. Na druhém kopci mi zvoní mobil, a kamarád mě tahá, že si projedeme druhé kolo Oderské mlýnice. Zrychlený přesun na místo určení, tam jsem ho ukecal, že tam nepojedem, protože jsme 20km daleko, a už mě vleče 20km lesem a sajrajtem. S hrůzou jsem zjistil, že výjezdy OK, ale sjezdy a technika, to se mi svírá prcka a svirají se mi i ruce na brzdách, takže budu muset víc lítat po lese, abych to nějak rozjezdil.. Ale dopadl jsem lépe, než kamarád. Hodinu po dojezdu domů mi volal, že se chvíli po našem rozdělení poblil, a doma se válí v křečích.No řeknu Vám, není nad krásně strávené nedělní odpoledne . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky