kupko Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2015 mno, teď se modlime aby nenarozena malá ještě chvilku v bříšku zůstala, aby ještě nebyl nejakej maler kvůli neštovicím. malá teď nespi pac ji to svedi, takže mordor...Drzim palce neco podoneho jsme zazili jak jsme cekali druhou dceru zena dostala v 5mesici zanet mozkovych blan mesic v nemocnici hruza strach o dite jestli s enarodi v poradku nastesti vsechno dopadlo dobre a je to nase čiperka.jeste jednou drzim palce ale v tehotenstvi to zase tak moc nevadi nesmi to dostat jak se narodi to je udajne nebezpecne.
TLD Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2015 Gusto, Afri v prvni rade drzim palce u Vas doma. At je vse cajk.Dneska po vice jak tydnu v sedle:) Pocasi super.tl
Gustaf Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2015 díky chlapi ;-) snad to bude ok. Žena už neštovice měla, takže mimčo je v břichu je v pohodě. Jestli teď někdy bude rodit, tak akorát budem muset vydezinfikovat byt, aby to novorozeně nechytlo...to by byl opravdu průser... tak aspoň točte nějaký ty kilometříky i za mně...
Hodo65 Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2015 Konečně se počasí trochu umoudřilo a bohužel místo toho, abych si dal trochu do těla na bajku, dávám si do těla prací u počítače . Bych se z toho ...
VintageLover Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2015 moc pěkná fotečka....no jak dnes funguješ po té porci?chodíš jak naprcanej kačer?? Díky. Přesně tak, nesedí se mi ani 2x dobře.
kupko Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2015 díky chlapi ;-) snad to bude ok. Žena už neštovice měla, takže mimčo je v břichu je v pohodě. Jestli teď někdy bude rodit, tak akorát budem muset vydezinfikovat byt, aby to novorozeně nechytlo...to by byl opravdu průser... tak aspoň točte nějaký ty kilometříky i za mně... Rad bych tocil ale na dovolene ve sturove jsem si na toboganu ukopnul malicek je krasne modry jednou tolik vetsi proste sikula :-( ale rychle se hojim davam mu jeste den dva a jdu tocit :-)
Gustaf Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2015 Rad bych tocil ale na dovolene ve sturove jsem si na toboganu ukopnul malicek je krasne modry jednou tolik vetsi proste sikula :-( ale rychle se hojim davam mu jeste den dva a jdu tocit :-) tak snad to budes mit brzo cajk
Hodo65 Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2015 Konečně se počasí trochu umoudřilo a bohužel místo toho, abych si dal trochu do těla na bajku, dávám si do těla prací u počítače . Bych se z toho ...Tak už jsem v klidu, před chvilkou začalo lejt jako z konve. Přišlo to tak akorát, protože i kdybych nemusel dělat, dostal bych se na bajka stejně až tak kolem 17.00 - 17.30. I chcanec dokáže někdy udělat radost ...
TLD Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2015 Posilam par foto z meho vyletu. Nebylo to o kole, ale o chozeni:) Pokud to tu bude vadit (vim, ze je na to spec vlakno), dejte vedet a smazu to.tl
Frantik Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2015 Vyrazil jsem ve čtyři a chytil jsem super slejvak. Zpátky domu to bylo par kilaku, ale konečně jsem se po par týdnech ochladil :-) A kolo a hadry skvěle umyte :-)
Návštěvník Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2015 tak aspoň točte nějaký ty kilometříky i za mně... No tak jo. V pátek z Pardubic do Orlických hor 88 km, v tom horku chujovina neskutečná (1,5 l magnesia, 2 piva, 2 ionťáky, 1 l kofola, 2 bidony vody). Unavenej jsem byl akorát, ale ručička kotle těžce v červeném poli. Cvičně jsem si zasunul teploměr do podpaždí cca dvě hoďky po dojezdu - 37,6 stupínků.V sobotu z Orlických zpátky do Pardubek 72 km a při té vyjížďce jsem zjistil, že jsem asi Mojžíš - všude okolo mě chcalo a já dojel suchej, až na pár kapek ve Vamberku. Pokud nejsem Mojžíš, tak jsem Livingstone. Objevil jsem krásnou krajinu na bike v trojúhelníku Borohrádek - Choceň - Kostelec nad Orlicí. Skoro půlstoletí východočech a tenhle kout jsem blahosklonně přehlížel, ale chyba lávky - na kolo paráda. Paradoxně nejblíže k tomu dát si na hubu jsem měl v Polabí, kousek před Holicemi. Modrá značka lesem asi 10 km se závěrečným sjezdíkem do naší placky. Za normální situace to bude pěkně blátivá cesta s rygóly od lesní techniky a na několika místech rozrytá od prasat. Tím suchem rygóly ztvrdlé na beton a zapadané suchým listím z buků. Dokonalé pasti.
Gustaf Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2015 Romane a TLD: moc pěkný fotky... ten pivovar mordýř má moc pěkný sklo :-D ti to počítaj, kolik si jich dal
roura74 Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2015 Dnes návrat z Králík přes Hedečský klášter. Plán byl 70 km, bohužel po 28 km jsem se potkal s autem. Díky bohu za helmu. Jsem trochu pochroumaný, kolo taky. Auto dopadlo hůř. Díky bohu za helmu. Bez ní bych byl pěkně v háji. Rameno dopadlo takhle: Sent from my iPhone using Tapatalk
Gustaf Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2015 ty krávo...to je mazec. Taky jsem jednou měl tu čest (díky sluchátkám v uších) a ten mamrd taky zrovna nejel po své části vozovky. Jak k tomu došlo?
roura74 Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2015 Auto mi vyjelo zprava v obytné zóně. Byly tam křáky, já ho neviděl, paní neviděla mě. Netušil jsem, že tam je nějaká "křižovatka". Uviděli jsme se asi na 2 metry. Já měl na tacháči plus minus 35 a stihl jsem akorát zmáčknout brzdy. Pak rána tma. Hlavou jsem jim šel do bočního okna, vzal jsem zrcátko a udělal díru do dveří a poškrábal zadní dveře. Lidi byli ještě víc v šoku než já. Chtěli hned volat sanitku, což jsem jim nakonec rozmluvil. Kolo rozeberu zítra, ale asi tam nic zásadního nebude. Budu potřebovat novou helmu, rukavice, trochu rekonvalescence na naraženiny a jelita a toť vše. Fajn konec dovolené. Sent from my iPhone using Tapatalk
Klabrdon Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2015 (upraveno) Mazec teda.Hlavně že to nedopadlo hůř a zranění nejsou závažžný.Helma, hadry, škody na kole a autě jsou prkotiny. Brzo budeš zpět v sedle. Jinak já dneska po ránu krásnejch 60 na žiletce. Rameno už dřží dobře, přemejšlim že zejtra zkusim opatrně trošku na bajku do přírody :-) Upraveno 16. srpna 2015 uživatelem Klabrdon
spineshank Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2015 tak konečně počasí na bike jak dělaný,dnes jsem vyrazil sám a bylo to super......cestou výborné točené nealko pifko,ještě lepší pressíško a doma vynikající talířek kterej si teď dávám......to je prostě pohodička
spineshank Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2015 Dnes návrat z Králík přes Hedečský klášter. Plán byl 70 km, bohužel po 28 km jsem se potkal s autem. Díky bohu za helmu. Jsem trochu pochroumaný, kolo taky. Auto dopadlo hůř. Díky bohu za helmu. Bez ní bych byl pěkně v háji. Rameno dopadlo takhle: Sent from my iPhone using Tapatalktvl....mazec.......se hlavně drž a hlídej,ať nemáš nějaký vnitřní zranění...toto není prdel
Klabrdon Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2015 spine kde máš maso? :-)))Počasí bylo super, já když ráno vyjížděl tak bylo cca 19 st, pod mrakem a ze začátku mi byla dokonce trochu zima
Doporučené příspěvky