14titi Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Takovému zájmu snad ani nemůžu odolat...Celkově to byl nádherný zážitek, ale jelikož moje pozadí není zvyklé na kilometry sezení na sedlovce, neujeli jsme tolik, kolik bychom chtěli. Výšlap na Planneralm celkem záhul, ale vzhledem k naší fyzičce jsme byli rádi, že jsme to zvládli. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Super, děkuji :-) Jste se dostali docela vysoko co? Jinak se tu řeší hlavně odrazky v drátech, to jako jo, ta to tam trochu kazí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Dostali jsme se až pod sjezdovku. Dál už to nešlo. Zajímavé je, že za celou dobu jsme nepotkali žádné Čechy.Až jsme na sjezdovce zahlédli pár vášnivých, českých skialpinistů. Odrazky jsou samozřejmě povinnou výbavou do města :-) . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Krásný panorámata...DJak dlouho jste tam pojezdili? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 14titi paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Nadhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Krásný panorámata...DJak dlouho jste tam pojezdili?Celkově jsme tam byli 5 dní a z toho jsme byli 3x na kolech. Poslední dva dny sněžilo. Neměli jsme s sebou zimáky, takže jsme kola zabalili. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Rocket Ron....to je to co potřebuješ,rikame ti to porad dokola..Djo, to bylo v plánu, ale chtěl jsem to kupovat tady u kluků a ty Schwalbe nevedou...tak nabídli contiky...a na ty x-king zas tak špatný recenze nečtu. jen budu muset poslat do světa i přední NN...ta je ještě v super stavu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Celkově jsme tam byli 5 dní a z toho jsme byli 3x na kolech. Poslední dva dny sněžilo. Neměli jsme s sebou zimáky, takže jsme kola zabalili. :-)krásný fotky...nadhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 jo, to bylo v plánu, ale chtěl jsem to kupovat tady u kluků a ty Schwalbe nevedou...tak nabídli contiky...a na ty x-king zas tak špatný recenze nečtu. jen budu muset poslat do světa i přední NN...ta je ještě v super stavu....tak objednej jinde ne?sezenes je za dobrej peníz urco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 tak objednej jinde ne?sezenes je za dobrej peníz urcoale jo..to asi nebude problém....ještě omrknu ostatní obchody. Nechce se mi moc kvůli jednomu plášti objednávat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Kámoš jezdil a vozil prvne Hutchinson,pak svaby a ted testuje socialized pláště....mel problémy s defekty,bohužel tak plus minus vše na stejno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 tak už jsem objednal z koloshopu schwalbe Raketu....a finíto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 http://mtbs.cz/clanek/cannondale-scalpel-si-2017/kategorie/tech-news mazlíííík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 tak už jsem objednal z koloshopu schwalbe Raketu....a finíto jakou verzi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 http://mtbs.cz/clanek/cannondale-scalpel-si-2017/kategorie/tech-news mazlíííík nejvíc sranda jsou ty ceny.....DDD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poya Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Takovému zájmu snad ani nemůžu odolat...Celkově to byl nádherný zážitek, ale jelikož moje pozadí není zvyklé na kilometry sezení na sedlovce, neujeli jsme tolik, kolik bychom chtěli. Výšlap na Planneralm celkem záhul, ale vzhledem k naší fyzičce jsme byli rádi, že jsme to zvládli. Krása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poya Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 jo, to bylo v plánu, ale chtěl jsem to kupovat tady u kluků a ty Schwalbe nevedou...tak nabídli contiky...a na ty x-king zas tak špatný recenze nečtu. jen budu muset poslat do světa i přední NN...ta je ještě v super stavu....Neřeš to a vezmi Rocket Rona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Rocket Ron....to je to co potřebuješ,rikame ti to porad dokola..Don si neda a neda ric jasne ze rocket ron je to super raketa ktera jeste uzasne drzi stopu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 jakou verzi?klasika...kevlar mno dál jsem si říct Jj, ty ceny sou parádní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky