Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Takovému zájmu snad ani nemůžu odolat...

Celkově to byl nádherný zážitek, ale jelikož moje pozadí není zvyklé na kilometry sezení na sedlovce, neujeli jsme tolik, kolik bychom chtěli. Výšlap na Planneralm celkem záhul, ale vzhledem k naší fyzičce jsme byli rádi, že jsme to zvládli. 

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dostali jsme se až pod sjezdovku. Dál už to nešlo. Zajímavé je, že za celou dobu jsme nepotkali žádné Čechy.Až jsme na sjezdovce zahlédli pár vášnivých, českých skialpinistů. Odrazky jsou samozřejmě povinnou výbavou do města :-) .

Odkaz ke komentáři

Rocket Ron....to je to co potřebuješ,rikame ti to porad dokola..D

jo, to bylo v plánu, ale chtěl jsem to kupovat tady u kluků a ty Schwalbe nevedou...tak nabídli contiky...a na ty x-king zas tak špatný recenze nečtu. jen budu muset poslat do světa i přední NN...ta je ještě v super stavu....
Odkaz ke komentáři

jo, to bylo v plánu, ale chtěl jsem to kupovat tady u kluků a ty Schwalbe nevedou...tak nabídli contiky...a na ty x-king zas tak špatný recenze nečtu. jen budu muset poslat do světa i přední NN...ta je ještě v super stavu....

tak objednej jinde ne?sezenes je za dobrej peníz urco
Odkaz ke komentáři

Takovému zájmu snad ani nemůžu odolat...

Celkově to byl nádherný zážitek, ale jelikož moje pozadí není zvyklé na kilometry sezení na sedlovce, neujeli jsme tolik, kolik bychom chtěli. Výšlap na Planneralm celkem záhul, ale vzhledem k naší fyzičce jsme byli rádi, že jsme to zvládli. 

Krása :)

Odkaz ke komentáři

Neřeš to a vezmi Rocket Rona :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...