Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Aha, je to tam, mám v sobě víc chlóru jak krve tak moc dobře nereaguji :-) Rychleby samozřejmě platí, moc se těším...

:-) jasně kamo :-)

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Odesláno

To je slusna raritka :) Malej Ninja :)

Si sedim na terasce, peru do sebe livance s boruvkama a je to fajn rano. 43kilacku poflakovani pole-les. Tak to mam rad :)

Odesláno

Jsem si blb normálně musel vygůglit co jsou fotochromatické brejle  :huh: Nějak stárnu asi, za mých mladých let jsme jim říkali normálně samozatmavující ...  :)

A my za mlada Heliovary

Odesláno

tak dnes mi dorazil BodyID náramek na ruku. Vozite to někdo? žena mi to nechala udělat, kdybych se nahodou rozsekal na bajku a někdo mě našel,tak ať má nějaký info a telefon, kam volat. imho užitečná věc...

Odesláno

Gustaf: nevozim. Myslím, že stačí mobil a pokud se zrakvim někde tak, že si o pomoc nezavolam, tak mi bude stačit, když náhodný kolemjdoucí zavolá sanitku. Zbytek se doresi později.

Odesláno

Gustaf: nevozim. Myslím, že stačí mobil a pokud se zrakvim někde tak, že si o pomoc nezavolam, tak mi bude stačit, když náhodný kolemjdoucí zavolá sanitku. Zbytek se doresi později.

tak jasný. mám tam jméno, dvě telefonní čísla, ze nejsem alergik a slogan ride life :D :D tak spon budou mít případně info s kým mají tu čest :D
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...