roura74 Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Odesláno 4. července 2016 Moco závory v Pomoraví jsou zákeřný. Dopadl jsi ještě relativně dobře. Znám pár lidí z okolí co dopadli daleko hůř. Dej se brzy do kupy.
moco Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Odesláno 4. července 2016 (upraveno) Jsem na sebe nasranej, jezdím tam často a taková blbá nepozornost, ale kolo ani škrábnutí :-)))A musím pochválit helmu POC, jel jsem zhruba 20km/h a letěl jsem přímo hlavou proti železu Upraveno 4. července 2016 uživatelem moco
roura74 Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Odesláno 4. července 2016 Taky jsem minulý týden čuměl do garmina a málem napral závoru před Novýma Mlýnama. Naštěstí jsem hlavu zvedl s několika metrovou rezervou na brždění.
kupko Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Odesláno 4. července 2016 Moco taky přeji rychle uzdravení ale mel jsi štěstí v neštěstí. Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
kupko Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Odesláno 4. července 2016 Dneska jsem vyděl pěkně ozdobeny stojan na kola :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Rifik Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Odesláno 4. července 2016 Tak dnes jsem vyhrál kkta dne. Přesně takové podobné závory jsem si nevšiml v litovelském pomoraví, zrovna jsem chtěl dát odpočinout páteři, tak jsem chvilku čuměl do země, pak sluníčko do ksichtu a už jsem stačil jen zabrzdit tak, abych letěl přes řídítka, no a to bych nebyl já, abych neletel přímo na hlavu. Takže pobouchanej a zítra nepohnu krkem. Snad mi pojistka pokryje alespoň helmu, protože ta už asi nebude funkcni, je promáčklá :-(((Chlapy, dávejte pozor a vozte ty helmy, kdybych ji neměl, tak letím vrtulníkem.PS: helmu vám, škarohlídům, vyfotim až dojedu z pohotosti :-))))) Tak ještě že jsi v cajku, já už bych bez helmy nejel ani do krámu pro rohlíky. Člověk nikdy neví.. Těch závor je v pomoraví fakt požehnaně, stačí se chvíli kochat okolím nebo koukat do země jak ty a je to.
Gustaf Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Odesláno 4. července 2016 kluci, pěkně si to dáváte...já tady mám tak maximálně k půjčení citybajk ale asi na něm s rodinkou vyrazím...Ted si sedím na balkonku a usrkavam pivínko a šampus...relax. Ale bajk mi chybí. Jezdí jich tady docela dost, ale samý starý paštiky, jen pár žiletkářů sem tu potkal. Jo a na hlavní třídě je ještě ozdobenej barák, jak tu končila jedna etapa giro di´italia...Takový velký udělaný kolo :-D tak to blejsku
Gustaf Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Odesláno 4. července 2016 jo a kluci vysokozdvihařský...co říkáte na tohle na rok 2017..kdo do toho půjde ; http://www.mtb-news.de/news/2016/07/03/ghost-h-amr-roket-bikepacking-infos/
kupko Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Odesláno 4. července 2016 Moc taštiček to má. .....DDAz moc :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
spineshank Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Odesláno 4. července 2016 Ale ty plus gumy tomu dávají šmrnc
spineshank Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Odesláno 4. července 2016 Az moc :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalkzase ale když se jede na pár nocí někam do přírody tak je to boMBA takto
Gustaf Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Odesláno 4. července 2016 na švih po horách na pár dní imho úplně super
Jiřina Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Odesláno 4. července 2016 Tak ja dnes Kasarna, kam jsem se nechal vyvest, potom hrebenovka na Portas, tam jsem potkal kluka z Puchova, ktery to tam mel najete a vzal me jejich trailem (cca 10 km lesnicky chodnik, takze ve svahu vyslapana cesticka plna korenu, kameni, bordelu a brodu - nadhera, pro mne tezke jako prase, on tam letel neskutecne, i tak jsme tech 10km jeli cca hodinu az na lanovku Raztoka) z tama zpet na Maly Javornik, na Kycerku, trailem dolu do VelkychKarlovic a zpet. 45 km a 1255 vyskovych to jisti A odmena v pulce cesty na Portasi Sent from my iPhone using Tapatalk
obchodnik-o3 Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Odesláno 4. července 2016 parada, aj ten kolac na konci :-)
roura74 Odesláno 5. července 2016 Nahlásit Odesláno 5. července 2016 4:15 budíček, 4:55 jsem vyrazil. Nádhera, nádhera, nádhera. Postupně padala teplota až na 2,5° tak mi byla kosa na ruce. Endura bunda fakt super dýchá, odjel jsem v ní celou trasu 58 km.
kupko Odesláno 5. července 2016 Nahlásit Odesláno 5. července 2016 Tak dnešní v podvečer po dešti :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
paulg Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Odesláno 6. července 2016 (upraveno) super vikend na Rychlebskych stezkach Upraveno 6. července 2016 uživatelem paulg
Doporučené příspěvky