Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pak to musím někam odvézt, místní servis řekl, ze to dela max 2x do roka a ze si nebude kupovat vybavení na vyvlozkovani

Odesláno

Pripadal jsem si jako nekde ve Skotsku panove. Ten dest vlastne ani vubec nevadil. Naopak. Na celych stezkach bylo i se mnou 7 lidi :)

Strasne moc se mi to libilo. ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

tak si ho hezky postrašil. Tak snad to servisák posoudil a vyhodnotil dobře.....

No tak to doufam ja nenom vim ze plno servisu to nedelaji musi odvrtat diru narezat rovne zavit a pak nasroubovat vlozku lepsi servis to udela v pohode nekde to jen protahnou zavitnikem a zakaznika uklidni ze to bude v poradku ale casto se stava ze se to bude opakovat a pedal se uvloni a posleze zase poskodi zavit nerikam ze se to stalo  jemu :-( a rozhodne se nesnazi vystrasit.

Odesláno

No tak to doufam ja nenom vim ze plno servisu to nedelaji musi odvrtat diru narezat rovne zavit a pak nasroubovat vlozku lepsi servis to udela v pohode nekde to jen protahnou zavitnikem a zakaznika uklidni ze to bude v poradku ale casto se stava ze se to bude opakovat a pedal se uvloni a posleze zase poskodi zavit nerikam ze se to stalo  jemu :-( a rozhodne se nesnazi vystrasit.

ony ty opravný sady nejsou vůbec levný totiž
Odesláno

Tak vyrazim smer jih... bike je hold rehole:) Da se neco noveho na kolo, a pak me lakaji na vyjizdku, ale moc se me nechce, zada jeste slusne citim...

Odesláno

Tři dny u nás pršelo, takže v lesích to podle toho vypadalo. Teplota postupně padala pod nulu a v 800 mnm už bylo -1,5 a mlha. Ale byla to paráda. Jen to odbahnění oblečení mě nebaví.

508bd1b5fc1e1c5912c781978e20f89f.jpg

Odesláno

Pak to musím někam odvézt, místní servis řekl, ze to dela max 2x do roka a ze si nebude kupovat vybavení na vyvlozkovani

ony ty opravný sady nejsou vůbec levný totiž

Zdravím pánové, ta sada, resp. závitník s výstružníkem a vložky, na opravu závitu v klice vypadá takto, hodinky jsou tam jen jako křoví :-) dělal jsem to párkrát, dohromady na tom nic není, nejdůležitější je vyříznout rovně! nový závit, jinak bude noha plavat a klika je na vyhození. Pod Říp to mám hoodně daleko, tak jedině bych ti ho Moty mohl půjčit, ale možná bude fakt jednodušší najít v místě servis, který to udělá. 

post-5960-0-96086600-1477040059_thumb.jpg

Odesláno

Me rikal, ze to je az 5k, asi podle vybavení opravné sady, o vikendu to testnu a uvidim, ze sedla urcite nepůjdu, abych si nenatlouk pytlik:-))

Odesláno

Me rikal, ze to je az 5k, asi podle vybavení opravné sady, o vikendu to testnu a uvidim, ze sedla urcite nepůjdu, abych si nenatlouk pytlik:-))

no je to logický že to stojí víc,přeci jen 5/6 závit je pidi oproti tomu co máš na klice

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...