slay Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2017 Napsal jsem jim co bych chtěl a zaslali cenu. Tak třeba Garmin Edge 520 Bundle za 8100 Kč. Za nový je to rozumná cena, si myslím. Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk
tommas4 Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2017 (upraveno) Napsal jsem jim co bych chtěl a zaslali cenu. Tak třeba Garmin Edge 520 Bundle za 8100 Kč. Za nový je to rozumná cena, si myslím. Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk Stačí používat google, tady ho máš nový v české distribuci o šest set dráž ale z prodejny s reálným kamenným obchodem. A powerbankou jako dárkem. http://www.pulsmetry.cz/cyklokomputer-edge-520-garmin-bundle-premium edit - špatnej link na edge místo bundle, sorry Upraveno 28. dubna 2017 uživatelem tommas4
spineshank Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2017 Napsal jsem jim co bych chtěl a zaslali cenu. Tak třeba Garmin Edge 520 Bundle za 8100 Kč. Za nový je to rozumná cena, si myslím. Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalkmůže to být ok vše,ale taky to může být dovoz mimo čr a pak může být problém
TLD Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2017 Rano jsem vyjel hodne brzo - 5.30 Byla mlha jako prase a primrazek, nez jsem se vydrapal na kopec, zacalo prosvitat slunce. Jezdil jsem zhruba 4 hodky, jsem totalne mokrej, spinavej a unavenej, ale bylo to naprosto uzasny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spineshank Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2017 Fotky krásný, ale nejvíc obdivuju to v kolik seš schopnej vyjet,v takovém čase bych nedokázal vůbec fungovat
TLD Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2017 Spine,ja tak funguju normalne, chodim se psem,takze me to nedela problem. Ale he fakt,ze spat jdu v pul devaty:).
Jiřina Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2017 @TLD: krasne to mas. Tvl ty jsi taky slepice, hned vsechno vykecas. Jo a vzpomen si co vysel tvuj batoh, pokud jsi ho nekoupil ve sleve Sent from my iPhone using Tapatalk
kupko Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2017 Ještě že nám to řekl ty se ani nepochlubíš :-( Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Jiřina Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2017 @kupko jeste neni doma . A omlouvam se, litam jak blb od nevidim od nevidim Sent from my iPhone using Tapatalk
kupko Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2017 @kupko jeste neni doma . A omlouvam se, litam jak blb od nevidim od nevidim Sent from my iPhone using Tapatalk:-) o to litani mi povidej :-( Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Jarett Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2017 Ráno je to nejlepší, v létě, když je tepleji, taky jezdím brzy. Je tedy fakt, že kolem páté lidi někdy nevěřícně koukaj
TLD Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2017 Jirino,asi devatenact stovek:). Ale ten Evoc je krasnej,treba jednou... Jarett,presne jak rikas a s lidma nevim,v lese neni nikdo:).
Návštěvník Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2017 (upraveno) bylo by mně k ničemu, vypadal bych na něm jak vůl, ale mně už se několik let tak strašně líbí. A teď jsem ho viděl v british racing green s koženými doplňky. Já myslel, že umřu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. dubna 2017 uživatelem Roman I.
clockyclock Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2017 Ahoj kluci, novy kolo a jak porad čachruju se sedlovkou, pekne se voskrkala. Da se to necim zatrit? Diky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 (upraveno) Ta sedlovka se časem vždycky odře, no spíš ošoupe, ale zdá se mi že tam máš dost hluboké vrypy. Vyndej sedlovku a šáhni do vnitř rámu jestli tam není nějaký hrot, hlavně u konce. Popřípadě jej vem šmirglpapírem...hurá a já vyrážím do akce :-) Upraveno 30. dubna 2017 uživatelem African
kupko Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 Máš tam otřep :-( vem pulkulaty pilník na to smirgl a pojeď celou sedlovku . Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
biknik Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 (upraveno) Jsem nečekal, že mi budou po ránu omrzat ruce. Ještě že má ta fleecka ze sekáče tak dlouhý rukávy umožňující přetažení. Otepluje se ale rychle a vypadá to na nádherný den. Tak požeru u rybníka a frrr dál. Upraveno 30. dubna 2017 uživatelem biknik
TLD Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 Je nedele, tak jsem si prispal a vyjel lehce pred sedmou. Zda se, ze pocasi se konecne uklidnilo a zacne byt pekne. Jsem zase jako prase Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 TLD, pecka...krásný fotky. To já teda nemůžu konkurovat Dnes jsem si dal májových 48km, objevil jsem novou cestu, kde jsou dva brody, potok lemovaný skálou...super. No a teď chlastat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky