Mira188 Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 Ahoj panove,po delsi dobe. Tak nejak mi nebylo "do reci". Ted redy,vyresili jsme v Brne "sdilenou ekonomiku po Americku". :-) Je jaro bude hezky,co si vyjet po vzoru Kralicaku? Klajna mam po abgrejdu,uz neni tak retro,diky moc za asistenci Martinovi...
spineshank Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 Ahoj panove,po delsi dobe. Tak nejak mi nebylo "do reci". Ted redy,vyresili jsme v Brne "sdilenou ekonomiku po Americku". :-) Je jaro bude hezky,co si vyjet po vzoru Kralicaku? Klajna mam po abgrejdu,uz neni tak retro,diky moc za asistenci Martinovi...co si měnil na biku?jj kupko je borec
Mira188 Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 Kola,převody... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
TLD Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 Cau Miro, to je mazel! Mas to krasny.Ja rano kouknul na predpoved pocasi na tyden, pak z okna a pak se sel oblikat... Krasny 2,5h na biku. I ta prace me ted jde nejak lepe Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
TLD Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2017 Predpoved zase naklapla, tak jsem musel... Zitra hlasej snezeni, tak jsem zvedavej. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gulas Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2017 Pěkný! Taky teď drtím, co to jde. Už 3 dny se snažím vyjet jednu stojku a furt nic Včera mi chyběl už jenom metr na hranu a zastavil mě smrk:D Pořešil jsem konečně sedlo. Naslepo jsem vzal Fabric Scoop, o kerým jsem se dočetl v různých testech a opravdu nelituju. Značku jsem vůbec neznal, ale asi ví, co dělají a nebojí se zkoušet nový věci, viz jejich systém na bidon Celkem mě to láká.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
roura74 Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2017 Kola,převody... Míro to je až škoda na takovou retro kultovku rvát moderní komponenty. Kup něco na ježdění a Kleina si nech na neděle a to jen když bude venku hezky. ;-)
Návštěvník km.kmk Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2017 Tak nemusím bejt pořád zasranej od bláta že jo. .. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Mira188 Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2017 Míro to je až škoda na takovou retro kultovku rvát moderní komponenty. Kup něco na ježdění a Kleina si nech na neděle a to jen když bude venku hezky. ;-)To bylo taky ve hře. Nakonec mne zlakalo to zkusit překopat. Myslím že funguje skvěle. Pochopitelně není problém ho uvést do původního stavu. Možná by mi i bylo líto kdyby jen tak visel a sem tam vyvenčit...
clockyclock Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2017 jedna vcerejsi.. a pak hura za deste dom Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2017 Jak ti vyhovuje Lefty? Jinak s tady tím kolem si toho můžeš hodně dovolit, vytáhne tě z hromady těžkých situací. Vůbec se toho neboj a s kopce mu pěkně nalož :-) Speciálně rychlé sjezdy jsou pro něj jak dělaný...
kupko Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2017 Jen nesmíš uprostřed sjezdu měnit nové desky :-) že Afri :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
African Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2017 Psst :-) Ale je pravda, že je pak ten zážitek z jízdy a vykulená kukadla o trochu větší...
kupko Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2017 A ta sranda pro účastníky zájezdů :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Gustaf Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2017 (upraveno) Hele kluci, co vozite za camel bag? Chci něco pořídit. Už i s vakem na vodu a aby sem tam vešly takový ty základní veci...lepeni, duše, naradi.Diky Upraveno 26. dubna 2017 uživatelem Gustaf
spineshank Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2017 (upraveno) Hele kluci, co vozite za camel bag? Chci něco pořídit. Už i s vakem na vodu a aby sem tam vešly takový ty základní veci...lepeni, duše, naradi.Dikyvozím a doporučím Osprey edit.já mám verzi s tímto vakem Upraveno 26. dubna 2017 uživatelem spineshank
roura74 Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2017 Hele kluci, co vozite za camel bag? Chci něco pořídit. Už i s vakem na vodu a aby sem tam vešly takový ty základní veci...lepeni, duše, naradi.DikyNa doporučení od TLD jsem loni koupil Camelbak Mule NV a neměl jsem lepší bágl. Ještě mám trochu větší Deuter, ten je taky super, ale Mule je maximálně vymakanej.
maama Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2017 ahoj holky, nemáte někdo celopéro Treka z roku 2012 nebo 2011? mám dotaz:http://www.bike-forum.cz/forum/trek-fuel-ex-rok-2012-dotaz-na-funkci-propedalu-tlumice můj kolovýběr není jednoduchej. už jsem skoro našel a teď komplikace s tlumičem co nezamyká.
TLD Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2017 Gusto, jak pise Ondra, mam taky Camelbak a naprosto happy. Akorat jak me rekl jednou Jirina, bych ho mel nechat ocistit, ale proc na fci to nema vliv. Na behani s rodinou a po kopcich vic jak 15let mam Cloudwalkera (uz se nedela ) od Camelbaku a taky super. Jirka ted koupil novej Evoc, s paterakem. Je krasnej, ale prijde me nesmysl, dat za bagl bura. On Evoc je ted dost moderni a hlavne se vsude poji s endurem, hodne popularni slovo. Co neni enduro tak stoji za prd . Ale ty bagly jsou fakt super. S Osprey taky asi chybu neudelas. Ergon taky bagle umi. Uswe a Deuter taky asi nejsou spatne. Ja bych neco obesel a zkusil co Ti nejlepe sedi na zadech. Podle myho nazoru ma ale Camel nejlepsi ty pitny vaky a prijde me super ten zadovej system. Berou to od nej i armady.
Gustaf Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2017 Dik za tipy...az budu u kompu tak to omrknu. Kolika litrový stačí na to, co pozaduju. Zas nechci mít na zádech camel jak padák
Doporučené příspěvky