Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Počasí na houby. Vichr, kosa, chvílema sněžení, ale musel jsem. Jel jsem do kopců do Velkého kotle odškrtnout další cíl Vrchařské koruny Jesenicka. 67 km, 1300 vyskovejch. Už by se počasí mohlo umoudřit.

896d5c98de132b3017cc357200b085fe.jpga1e089bfe64c9f3b9d3ff0ba3a003168.jpg61f4e4d6c9ac46b5d25e25ae1dd62ec5.jpg270ffabfb3800b01dfa40515f5b68e2f.jpgae139bc80eaef24d760f24ce7029d1a6.png

Odesláno

Ty vrchařské koruny se nám pěkně rozršiřují. Já díky tomu poznal místa, o kterých jsem vůbec nevěděl a kam bych asi  nikdy nazavítal :smile_anim:

Odesláno

Ty vrchařské koruny se nám pěkně rozršiřují. Já díky tomu poznal místa, o kterých jsem vůbec nevěděl a kam bych asi nikdy nazavítal :smile_anim:

Přesně. Zrovna třeba na tohle místo by mě v životě nenapadlo jet. Jesenická koruna už je myslím třetí ročník. Ale účastním se poprvé.

Odesláno

My máme v okolí Zlína "VKV" (Vrchařská koruna Valašska) a nově VKZ (Vrchařská koruna Zlínska), tak je z čeho vybírat, ale zas není tolik času. 

Odesláno

Šela update po dnešním dni v kanclu: 1x dnf (nohy, žebra, vykloub rameno), 1x 6,75h (skoro +1h oproti lonsku), oba rv 1969.

To musel bejt fakt masakr!

Bylo tam strašný bahno všude v lese, není se co divit pomalejším časům.

Odesláno (upraveno)

S přihlédnutím, že jezdím asi z 99% silnici a zpevněný cesty, ale občas vjedu i na kořeny a lesní terén, chtěl bych na to hodit občas i tašky a vyrazit na déle plus k cenové kategorii, která je mi dostupná, ale zas aby to už bylo slušné, vybral jsem po "troše" čtení toto:

https://www.sportmen.cz/head-x-rubi-cross-2017/?variantId=23806

Měl jsem tendence sklouzávat ke krosovému kolu, ale všude spíše odrazovali, nakonec jsem došel náhodou k tomuto což je v podstatě 29' horáč na krosových gumách, jestli se nepletu. :D

Docela mě i nakopla tato recenze: http://cykl.cz/item/test-head-x-rubi-cross

Doteď jezdím na obycejnejsim horáči Merida s Aliviem, jsem spíš takovej "vejletník" na pohodu sedmdesát na téměř celý den :D a občas i ten les. Chtěl jsem něco trochu lepšího, svižnějšího na pevné cesty a i na ty brašny občas tak snad to bude ok...? ;)

Upraveno uživatelem biknik
Odesláno

Slunicko, modra obloha, -4C. Snad posledni mrazive rano a uz bude pekne. Mam toho dnes hodne, ale rekl jsem si, ze kdyz vyrazim v sedm, tak v devet muzu sedet za stolem a makat. Tak jsem jel... :)

post-26281-0-34868400-1494401241_thumb.jpg

post-26281-0-19597400-1494401252_thumb.jpg

post-26281-0-79213500-1494401266_thumb.jpg

Odesláno

Mirek: je to přes Jaromíra Hrubého (Rozzo). Ono je možné, že jsme se někdy viděli naživo protože dělám v XCR a vidím, že jsi taky z Brna :-)

Jo tak to je hodně pravděpodobný, cannona servisuju jen u Svorady a už jsem si všiml, že Seiko a pilotky jsou mezi mechanikama celkem oblíbený ;-) Na ty testovačky se taky chystám, Synapse a Supersix bych rád prubl, takže se tam potkáme...

Odesláno (upraveno)

Myslel jsem, že když je tu hodně fotek s těmi krásnými koly po lesích tak zde budou pravděpodobně pokročilejší než já. Proto jsem napsal ten příběh a měl to být dotaz na názory k tomu mému vybranému modelu, ne potřeba to jen tak světu sdělit. :D Ale neva a už je z fabriky objednáno do obchodu přímo k nám kousek, co bydlím. A myslím, že snad dobře. :)

Upraveno uživatelem biknik
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...