odjinud Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Odesláno 14. června 2017 Nejdřív to bylo RMX, facelift pak BMX. A myslím, že facelift spočíval snad jen v té změně názvu:-) ba ne... vzpomínám si, že jsem měl modré gripy. Já jsem ty koženky přestříkal ma modro, na řidítka dal číslo a zadní blatníček zdvihnul nahoru. Kámoš někde sehnal ještě žluté drapáky a byl king. Ještě si pamatuju na telefonní šňůru omotanou okolo bowdenu přední brzdy. Jo, to byly doby! :-)
Gustaf Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Odesláno 14. června 2017 (upraveno) Ahaaa a asi ty RMX měly bílé plaste...ale to si nejsem jistej Upraveno 14. června 2017 uživatelem Gustaf
TLD Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Odesláno 14. června 2017 A nebylo to RMX v uprave ramu ,,raw´´ a BMX v laku?
Gustaf Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Odesláno 14. června 2017 asi je rozdíl v barvené kombinaci...
JanC Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Odesláno 14. června 2017 Ahoj, chtěl bych se zeptat, zda někdo z vás má zkušenost s trasou Děčín ? Praha na silničce. Na té trase znám akorát úsek mezi Kralupami a Prahou. Zde jsou místa, kde je lepší nedržet se přímo u vody, ale jet po silnici a vyhnout se nezpevněnému povrchu ? např. kolem Řeže či v samotných Kralupech. Díky!
JanC Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Odesláno 14. června 2017 jinak se to teď opravdu náhodou sešlo tak, že střídám aktuálně tyto biky. Oba jsou fajn a baví mě ta rozmanitost.
spineshank Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Odesláno 14. června 2017 Ta první fotka je z dnešního dne?....D,
JanC Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Odesláno 14. června 2017 (upraveno) tento rok je počasí celkem bláznivé, ale je to trochu starší foto, příznávám - asi březen... Upraveno 14. června 2017 uživatelem JanC
TLD Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Odesláno 15. června 2017 Po dvou dnech bez kola male povyrazeni po ranu:)
Bobisek Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Odesláno 15. června 2017 Včera jsem si vyrazil z Olomouce na soutok Dyje a Moravy (druhá fotka), chtěl jsem dát 300 km, nakonec jsem skončil na 270. Poučení: Pokud chceš lámat dálkový "rekord",vyraz po cestách, kde to znáš. V opačném případě narazíš na blbé značení, X uzavírek, hromadu cyklokrosových vložek (z kterých mě ještě teď brní ramena a chodidla) atd., což ti znemožní držet rozumný průměr. Jo a taky se hodí, když nefouká slovy meteorologa "slabý, místy čerstvější severní vítr" a není 30 ve stínu :-) Ale pulled pork sendvič v Hodoníně prvotřídní!
African Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Odesláno 15. června 2017 (upraveno) Krásné fotky kluci Já dávám v sobotu celodenní mou nejoblíbenější cestu s parádními sjezdy a už se na to klepu Upraveno 15. června 2017 uživatelem African
spineshank Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Odesláno 15. června 2017 fotky fakt krásný,hlavně ta první od Bobiška hubu mám plnou slin z toho
Lion Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Odesláno 15. června 2017 (upraveno) V "mlíku" se mi udělaly milimetrovy hnedy kulicky, divne to smrdi, takova usazenina... Muzu to do plaste nalit? Setkali ste se s tim? Upraveno 15. června 2017 uživatelem Lion
spineshank Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Odesláno 15. června 2017 já většinou ty hnědý kuličky spíše někde přejedu,ale smrdí taky fest
Kapo Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Odesláno 15. června 2017 To Bobisek - fotka soutoku je ze slovenské strany - kudy jsi přejel na Moravu?
Bobisek Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Odesláno 15. června 2017 To Bobisek - fotka soutoku je ze slovenské strany - kudy jsi přejel na Moravu? Most do Hohenau a pak na sever směr Lednice. Žádná krása to tam tedy není, člověk se tak ani nediví, že snaha o turistické zpřístupnění soutoku je rovna nule, byl jsem nucen se vrátit do mého mládí orientačního běžce.
rorda Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Odesláno 15. června 2017 Zatím jsem tu u nikoho nepostřehl SRAM Eagle, to ho nikdo nemáte?
TLD Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Odesláno 15. června 2017 Tak nejak me tu ta mistni cyklo crew prijde rozumna,tak mozna proto eagle nikdo nejezdi:).
strong Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Odesláno 15. června 2017 Eagle nemam, ale dnes dorazila 11-42, ktoru planujem vymenit za sram 11-36.. mam ale pocit, ze povodna retaz a B screa bude kratky.. tak uvidime..
Kapo Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Odesláno 15. června 2017 Most do Hohenau a pak na sever směr Lednice. Žádná krása to tam tedy není, člověk se tak ani nediví, že snaha o turistické zpřístupnění soutoku je rovna nule, byl jsem nucen se vrátit do mého mládí orientačního běžce.Já tam jezdím z Břeclavi přes Pohansko po původní signálce, letos je tam nový asfalt a poslední část necelý kilometr je se jede po dřevěných vyvýšených trámech.Z BV je to na soutok něco přes 20 km.
Doporučené příspěvky