Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nejdřív to bylo RMX, facelift pak BMX. A myslím, že facelift spočíval snad jen v té změně názvu:-) ba ne... vzpomínám si, že jsem měl modré gripy.

Já jsem ty koženky přestříkal ma modro, na řidítka dal číslo a zadní blatníček zdvihnul nahoru.

Kámoš někde sehnal ještě žluté drapáky a byl king.

Ještě si pamatuju na telefonní šňůru omotanou okolo bowdenu přední brzdy.

Jo, to byly doby! :-)

Odesláno

Ahoj, chtěl bych se zeptat, zda někdo z vás má zkušenost s trasou Děčín ? Praha na silničce. Na té trase znám akorát úsek mezi Kralupami a Prahou. Zde jsou místa, kde je lepší nedržet se přímo u vody, ale jet po silnici a vyhnout se nezpevněnému povrchu ? např. kolem Řeže či v samotných Kralupech. Díky!

Odesláno

jinak se to teď opravdu náhodou sešlo tak, že střídám aktuálně tyto biky. Oba jsou fajn a baví mě ta rozmanitost.

post-5637-0-21250400-1497447958_thumb.jpg

post-5637-0-40866900-1497447976_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

tento rok je počasí celkem bláznivé, ale je to trochu starší foto, příznávám - asi březen...

Upraveno uživatelem JanC
Odesláno

Včera jsem si vyrazil z Olomouce na soutok Dyje a Moravy (druhá fotka), chtěl jsem dát 300 km, nakonec jsem skončil na 270.

Poučení: Pokud chceš lámat dálkový "rekord",vyraz po cestách, kde to znáš. V opačném případě narazíš na blbé značení, X uzavírek, hromadu cyklokrosových vložek (z kterých mě ještě teď brní ramena a chodidla) atd., což ti znemožní držet rozumný průměr. Jo a taky se hodí, když nefouká slovy meteorologa "slabý, místy čerstvější severní vítr" a není 30 ve stínu :-)

Ale pulled pork sendvič v Hodoníně prvotřídní!

post-95-0-63947600-1497515483_thumb.jpg

post-95-0-70903500-1497515488_thumb.jpg

post-95-0-09603400-1497515492_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Krásné fotky kluci :notworthy: Já dávám v sobotu celodenní mou nejoblíbenější cestu s parádními sjezdy a už se na to klepu :clap:

Upraveno uživatelem African
Odesláno (upraveno)

V "mlíku" se mi udělaly milimetrovy hnedy kulicky, divne to smrdi, takova usazenina... Muzu to do plaste nalit? Setkali ste se s tim?

Upraveno uživatelem Lion
Odesláno

To Bobisek - fotka soutoku je ze slovenské strany - kudy jsi přejel na Moravu?

Most do Hohenau a pak na sever směr Lednice.

Žádná krása to tam tedy není, člověk se tak ani nediví, že snaha o turistické zpřístupnění soutoku je rovna nule, byl jsem nucen se vrátit do mého mládí orientačního běžce.

Odesláno

Most do Hohenau a pak na sever směr Lednice.

Žádná krása to tam tedy není, člověk se tak ani nediví, že snaha o turistické zpřístupnění soutoku je rovna nule, byl jsem nucen se vrátit do mého mládí orientačního běžce.

Já tam jezdím z Břeclavi přes Pohansko po původní signálce, letos je tam nový asfalt a poslední část necelý kilometr je se jede po dřevěných vyvýšených trámech.

Z BV je to na soutok něco přes 20 km.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...