Jiřina Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 Lahoda pro oko ty fotky Odesláno z mého SHIELD Tablet K1 pomocí TapatalkDiky pane Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 Děkuji. Olympusem OMD EM 10 mkII. Obyc telo . A tady jeste neco tedaPecka fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 Fotky krasny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 Martine, to prodavas kvuli me? Ty si myslis, ze na novem me pojedes? ??????Sorry, ja musel??????Ja si to nemyslim ja to vim :-) z kopce ne :-( ale do kopce :-) rozhodne :-) :-) muj mazlik je uz u noveho majitele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 Ako z katalógu, vydarene, palec hore! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2017 Rano jsem vytahnul Peklo na mraz... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2017 Čau chlapi,tak jsem se dnes pěkně nasral. Kleklo mi auto,ok stane se. Koupil jsem si bundu na kolo prez ebay z Montrealu. Natesenej az mi prijde. Cena fajn v kackach 1655 + dodani 550 uz min fajn ale skousnu to. Ovsem se vlozil celni urad... Sluzby deklaranta 192 no taky preziju,ale celni poplatek 497 mne nasral... Dokupy skoro 2900... Jeste chteli doklad za kolik jsem koupil,co stala posta a cestny prohlaseni ze nejde o obchodni zbozi... Nevyznate se v tom nekdo,na bundu se tesim ale uz min... :-( Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2017 Čau chlapi,tak jsem se dnes pěkně nasral. Kleklo mi auto,ok stane se. Koupil jsem si bundu na kolo prez ebay z Montrealu. Natesenej az mi prijde. Cena fajn v kackach 1655 + dodani 550 uz min fajn ale skousnu to. Ovsem se vlozil celni urad... Sluzby deklaranta 192 no taky preziju,ale celni poplatek 497 mne nasral... Dokupy skoro 2900... Jeste chteli doklad za kolik jsem koupil,co stala posta a cestny prohlaseni ze nejde o obchodni zbozi... Nevyznate se v tom nekdo,na bundu se tesim ale uz min... :-( Mira TapatalkHele Míro to sedí. Započítají ti DPH z ceny a poštovnýho plus nějaký procento clo. To je těch 497,-. S tím nic nenaděláš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2017 Dneska trochu blátivo po těch víkendovejch lijákách. Už odbahněno a vysušeno, abych to zítra či ve středu mohl zahnojit zase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2017 Hele Míro to sedí. Započítají ti DPH z ceny a poštovnýho plus nějaký procento clo. To je těch 497,-. S tím nic nenaděláš.Ok,dik. Znas to duveruj ale proveruj :-) Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2017 No,taky jsem kupoval partnerce penezenku gucci za jiny prachy a zadny celni rizeni nebylo,prislo to normalne od DHL. Tak se v tom prase vyznej... Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2017 Je to taková celní loterie. Chytnou, nechytnou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2017 (upraveno) Vítr že jsem chvílema jel pozpátku do kopce jako zamakal jsem si teda pěkně a začíná krásnej podzim, zatím stále bez blatníků . . .dnes trošku Vsetínských kopečků Upraveno 9. října 2017 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2017 Je to taková celní loterie. Chytnou, nechytnou? Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2017 Dobrý zlepšovák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2017 Miro to opravdu nasere :-( Ondro ty jsi ale čuně :-) Tome dobre si davas so tela na te kolobrnde :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2017 Ja ted objednaval neco na ebay a tam mi primo napocitali poplatky a hot. Melo by to potom prijit uz mimo celniky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2017 Ja ted objednaval neco na ebay a tam mi primo napocitali poplatky a hot. Melo by to potom prijit uz mimo celniky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 Jiri, a nebral si z UK a nebo EU?Miluju tydle prochcany podzimni rana... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 TLD: super jako vzdy Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky