wave ceptor Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2018 Ta sedlovka tam drží tak centimetrem né? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2018 (upraveno) Ta sedlovka tam drží tak centimetrem né?To nevím, neměřil jsem to, ale je na MAX :-) Jardovi to taky drží na centimetru... Upraveno 12. května 2018 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2018 Dneska ráno rychlovka na Kosíř a rychle dom.Rozhledna už je otevřená? Já jsem dal dneska krásný okruh přes Morávku, Visalaje a Šance. Kolo jede úžasně, Reba funguje Nevíte někdo, co znamená ten údaj Elevation 1,015m v aplikaci Strava? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2018 Nastoupany metry.. teda snad to od tebe neni nejakej chytak:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2018 Rozhledna už je otevřená? Já jsem dal dneska krásný okruh přes Morávku, Visalaje a Šance. Kolo jede úžasně, Reba funguje Nevíte někdo, co znamená ten údaj Elevation 1,015m v aplikaci Strava?Rozhledna stále zavřená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2018 Ja dnes objevil kousek neceho noveho a naprosto boziiiijo Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2018 Nastoupany metry.. teda snad to od tebe neni nejakej chytak:)Jako, že jsem nastoupal jeden metr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2018 Jako ze jsi nadtoupal 1015m Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2018 Aha, tak v tom případě je to s tou desetinnou čárkou zapsané trošku nešikovně. Díky za objasnění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2018 Seznamujem se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2018 Aha, tak v tom případě je to s tou desetinnou čárkou zapsané trošku nešikovně. Díky za objasnění ona ta strava v tomhle občas přidává. Taky záleží na přesnosti GPS v mobilu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zde Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2018 Po závodech, kolo opuštěné, čekám ve frontě na pivo, mezitím hlášení, že ukradli asi pět kol, hrůza co se děje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2018 dnešních 103 kilásků.....bylo krásně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2018 Chlapi, pouzivate nejakou cyklonavigaci? Po dnesni zkusenosti z polska, kde znaceni cyklostezek stoji za hovno, uvazuji o jeji porizeni. jo a pivo taky nic moc Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2018 Appku mapy.cz.. nevím nakolik bude užitečná v PL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2018 Ta me zachranila. Ale kdybych mel mobil neustale na gps, tak nevim jak dlouho vydrzi baterka. No zkusim a uvidim. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 To je jeden z důvodů, proč mám Lenovo P2 s baterkou 5100 mAh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 (upraveno) Byl jsem 4 hodiny na cestě. Měl jsem zapnutou Stravu a několikrát jsem se podíval na Mapy.cz kvůli navigaci. Na Iphone SE mi to vybilo 35% baterky. Upraveno 14. května 2018 uživatelem Robertilos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Taky mapy.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Můžu doporučit něco z řady Garmin Edge - používám nejzákladnější model Touring (dá se za docela dobrý peníze sehnat z bazaru) - mapy to má přímo od Garminu nebo openstreet mapy. Přidělání na řidítka, vodě, blátu odolnost, výdrž cca 15 hodin. Umí to buď navigovat po předem nahraný trase, jen zobrazit nahranou trasu nebo se dá rovnou z navigace naplánovat okruh. Na rozdíl od vyšších řad se o k tomu nedaj připojit BT senzory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky