Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Bunkry nad Hájem ve Slezsku

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Mysíš Čertův mlýn? Je to tam průjezdné? Kdysi jsem tam jezdil, ale pak jsem narazil na přehrazenou cestu. Tak jsem se přeorientoval na sever směr Polsko.

Odesláno

Jsme. Toho mloka jsi chytil kde? Vypada to jako Raduň...

Bunkry nad Hájem ve Slezsku

mezi Raduni a Hajem ve Slezsku jsem v sobotu pobihal na jednom ultramaratonu.

par bikeru jsem cestou potkal, ale kola si nepamatuju, tak nevim jestli jsme se tam nahodou potkali :) protoze mam momentalne v hlave hlavne gravel, tak mi v hlave utkvel jen jeden pekny bily canyon. a pak krasny zeleny hardtail s continental plastema s hnedou bocnici. paradni barevna kombinace.

Odesláno

464,hele nevim a to je dobry, ta dura? :)

Me cista silnice ubec nelaka, spis ty rosekane ctyrky, polnacky, sterkovky. Je toho tady mraky, na biku me to neba a stve i pri prejezdech, kdyz jedu nekam dal. Dneska jsem si pral, at ti nekonci. A auto skoro nepotkas.

Ja si myslim, ze kdyz ten gravel dostanes trochu do ruky, tak s tim das vse:). Uvidime.

No záleží co bereš pod pojmem dát všechno ;) Já si třeba troufnu tvrdit, že všechny singletracky na Smrku dám na běžné silnici... To co jezdím normálně na XC na Gravelu nedáš ani náhodou a třeba downhill trať  například na sv. Petru bych na xc nedal nebo bych měl minimálně dost stažené půlky.... Vlastně mi vyhovuje to xc a silnice. Potom si například 2x za rok půjčím na pár dní sjezďák, ale ten nepotřebuji. Pokud jezdíš polní cesty, tak to ale chápu. To je na biku strašná nuda....

Odesláno (upraveno)

Prave ze polni jen jako spojku les-les, vse teren, vetsinou mimo cesty, doukam jen neco malo pres jedna, takze prejezdy jsou strasny :) Smrk das i na skladacce, to je jasne. Jinak na tom gravelu by asi slo odjet strasne moc, koukal jsem, ze delaj i teleskopy na to, ale to uz to prave sunu nekam, kde to nema vyznam. Dneska jsem projel stejne streky, cca 45min useky, v lese, zadna polnacka, kousek asfaltove svaznice, a na gravelu se neco vedlo, na mem HT se 150mm tezka pohoda a uzivacka, a ten asfalt se dal , pomalejc, funic, ale sel, takze zase nevim, zda ten gravel neni pro me blbost. Sem si myslel, ze to rano vezmu na silnici, ale tahlo me to do bahna :)

Bavi me takove to trailove jezdeni, obcas i dost taham, kdyz to nekam poslu po stezce a je konec atd :) 

post-26281-0-24329400-1557747267_thumb.jpg

post-26281-0-44642800-1557747271_thumb.jpg

post-26281-0-83451200-1557747278_thumb.jpg

Upraveno uživatelem TLD
Odesláno

Ja ty zdvihy celkem vyuziju, pac umim prd, chapu ze excelent jezdec si se 100mm vystaci. Ale ne, trail biku se nevzdam! :)

Odesláno

U mě nastal čas na přezutí, tak jsem místo Schwalbe, u kterých jsem pořád defektil, zvolil Maxxis Ardent EXO a rovnou jsem to udělal bezdušové. Na první vyjížďce jsem se cítil trochu divně a čekal, kdy mi to ufoukne. A ono nic, tlak to drží v pohodě a jízdní vlastnosti super. Šlo to nahodit úplně v klidu velkou pumpou bez nutnosti kompresoru. A ty Maxxisy jsou teda pořádný kusy gumy oproti Schwalbe. Fotku mám bohužel jen z domácích podmínek. ba34efd4f8b28233b215bae54c61d933.jpg

Odesláno

Happy :-) To je nádhera si domů vézt nového šemíka....gratulace :-)

Diky, je to parada :D Akorat me sere, ze rano musim aspon na chvili do prace...ale obed uz bude na bajku :lol2:

Odesláno

U mě nastal čas na přezutí, tak jsem místo Schwalbe, u kterých jsem pořád defektil, zvolil Maxxis Ardent EXO a rovnou jsem to udělal bezdušové. Na první vyjížďce jsem se cítil trochu divně a čekal, kdy mi to ufoukne. A ono nic, tlak to drží v pohodě a jízdní vlastnosti super. Šlo to nahodit úplně v klidu velkou pumpou bez nutnosti kompresoru. A ty Maxxisy jsou teda pořádný kusy gumy oproti Schwalbe. Fotku mám bohužel jen z domácích podmínek. ba34efd4f8b28233b215bae54c61d933.jpg

Ardenr jw na tady ten typ jezdeni super. Ja na MAXXIS nedam dopustit. Jezdim je uz 5 let a nikdy trouble. Byt na pekle mam WTB Vigalante a taky super guma

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Sranda uz zacala...hledam navod na upnuti predniho kola :lol2: Pet minut snazeni o upnuti vyslo naprazdno...

gratulace, přivézt si novej bajk já vždy super... Máš pevnou osu? Protahnes a rychloupinakem utáhnes. Žádná věda
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...