kupko Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 Dneska jsem se vyprdnul na práci a rači je na kole do Beskyd :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 Kua, po týdnu další defekt! :-( Z půlky projížďky byla procházka, ještě že to bylo Z práce, ne DO práce.A zase propich - minule kousek štěrku, dnes pidi trn. Příště na ty lehký rychlý pláště kašlu a koupím nějaký traktory od Mitase! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 Ja jsem takhle furt lepil zadni Schwalbe, myslim Rapid Ron. Skoro kazdou vyjizdku.... Pak jsem ho definitivne rozsekl, zkusil Spesl Slauhgter a lepil jsem za dva roky jednou. Pritom vepredu mam taky Schwalbe, konkretne Noby Nic a uplne v pohodě. Netusim cim to.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2019 ...servis, ale po hodně dlouhé době. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2019 ...servis, ale po hodně dlouhé době. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2019 Magury už nejsou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2019 Já měl Magury jen kdysi-ráfkové hydrauliky. Pak jsem zkoušel Formule, Hayes, Avidy-Sram. Už jen Shimano a Hope. Zbytek mne nepřesvědčil :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2019 Já myslel právě ty ráfkový HS 33. Já s nima projel Himaláje, Kubu etc a doteď ještě slouží na ženiným kole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2019 Ty ráfkové Magury jsem měl kdysi dááávno na hliníkovém hardtailu Merida. Teď to má táta jako kolo pro dojíždění na ryby ... bez jediného problému za řadu let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2019 ...jj, byly skvělé...a jak čtu, tak i jsou. Ode mne je vymámil kamarád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2019 Ňáký to rajdování po ligurskejch kopcích..;-) loveit! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2019 Pěkný;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2019 Fajnové to máš :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2019 Parádní prostředí ,to musí být parádní pojezdenicko.Já si dal dnes bahenní lázně ,ale očistím to až zítra...D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2019 Sestri Levante, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2019 Dikzz hoši, jj je to tak tohle je Sestri, my jezdime Lavagna uz roky, mam to tady tuze rád;-) zejtra na druhou stranu smer Portofino, taky pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2019 Jedu tam koncem srpna,ale beru gravel. Budu spíš sbírat rodinné bodíky:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2019 Pěkný fotky....taky bych vzal na dovcu bajk, ale rodina by mě zabila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2019 Jasný chápu, me by zas zabila kdybych si ho nevzal, byl bych totiz na prezdrzku;-))) takhle rano jedu na obed sem zpet a cely odpo a vecer sme spólu. Win win Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2019 Aha - tak já se dal na hubnutí a ani vo tom nevim :-)joe Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky