kupko Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 To uz zaslouzi vymenu. Me zacina taky nejak zatuhavat. Ma 12k km cz mi prijde malo.No záleží kde jezdila je to docela málo na to že moc těžký terén nezažila ale zase tak málo to není u mě dostávala zabrat pomalu pět sezón na celopero :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 Náhodou pěkný výkon přehazovačky, mě nový model Sram X9 vydržel stopadesát km :-) Jako jezdím dál, protože se nemají k poslání náhrady, ale při skoku zůstává ramínko natažené.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 Náhodou pěkný výkon přehazovačky, mě nový model Sram X9 vydržel stopadesát km :-) Jako jezdím dál, protože se nemají k poslání náhrady, ale při skoku zůstává ramínko natažené....možná skaces tak sexy stylem že se ti ramínko stopori. ..D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 možná skaces tak sexy stylem že se ti ramínko stopori. ..DMyslíš že to je tím, že sedím na kole já? Hm, je to možné :-) Nedávno když jsem na sebe koukal do zrcadla tak se mi taky tó, tak říkám neblbni, to jsem přeci já :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 Myslíš že to je tím, že sedím na kole já? Hm, je to možné :-) Nedávno když jsem na sebe koukal do zrcadla tak se mi taky tó, tak říkám neblbni, to jsem přeci já :-)Jako že ses sám na sebe usmíval do zrcadla ? HUSTÉ :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 Kluci mám možnost koupit BMC nebo Cannondela, obě jeté za dobrou cenu +- stejně...co mám vzít? BMC je novější a méně jeté. http://www.mountainbike-magazin.de/mountainbikes/test-bmc-team-elite-te03.330816.2.htm http://www.tutti.ch/graubuenden/sport-outdoor/velos/angebote/canondale-mtb-fully_16644522.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 ty krávo kua fix...tak dnešní švih se povedl. Jako ze začátku super poježdění, dali jsme něco kolem 60km. Tak 5km před cílem jsme sjížděli takovou skálu a před koncem jsem si ustlal mezi šutry. Trocha šrámů na vidli, naražená ruka a bok a noha...to jde. Pak kouknu do kapsy na telefon a moje půl roku starý BB ohnutý jak oled TV. Takže je totálně v prdeli. No a už u nás ve městě jsem k tomu ještě píchnul přední kolo. Bych si ho vyškub i s kořenem. Přitom taková pěkná projížďka to byla.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 Krásný jsi to měl Gustaf, plné dobrodružství a tak to má být :-)To Rodkopf: Pochopil jsem dobře, že kupuješ starší jeté kolo? Je to obrovská sázka do loterie, nejlepší je když znáš původního majitele a víš co s kolem dělal a jak se o něj staral. Pokud kolům hodně rozumíš třeba jako zdejší člen Kupko, tak proč ne, ale když kupuješ jeté kolo jako méně znalý může se to sakra prodražit. Jinak za mě Cannondejla, jak jinak, Cha cha :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 Já dneska ráno lepil obě kola. Přední se pomalu vyfoukávalo, maličká dírka od probodnutí trnem. Zadní se vyfouklo úplně, našel jsem dvě díry vedle sebe - proraz. Obojí zalepený a opět funkční. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 Gusto, vole, kup si už ten batoh. Teď tu byl v inzerci Camelbak Mule co mám já a TLD. Telefon bys měl v něm a nic by se nestalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 (upraveno) to jo...dobrodružný to bylo.... roura...no, nejdřív musím koupit novej telefon ještě to zkusím poslat do BlackBarry, jestli náhodou deska není funkční, že by se vyměnil jen obal. Uvidím... Upraveno 6. srpna 2017 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 Kluci mám možnost koupit BMC nebo Cannondela, obě jeté za dobrou cenu +- stejně...co mám vzít? BMC je novější a méně jeté. http://www.mountainbike-magazin.de/mountainbikes/test-bmc-team-elite-te03.330816.2.htm http://www.tutti.ch/graubuenden/sport-outdoor/velos/angebote/canondale-mtb-fully_16644522.htm Krásný jsi to měl Gustaf, plné dobrodružství a tak to má být :-)To Rodkopf: Pochopil jsem dobře, že kupuješ starší jeté kolo? Je to obrovská sázka do loterie, nejlepší je když znáš původního majitele a víš co s kolem dělal a jak se o něj staral. Pokud kolům hodně rozumíš třeba jako zdejší člen Kupko, tak proč ne, ale když kupuješ jeté kolo jako méně znalý může se to sakra prodražit. Jinak za mě Cannondejla, jak jinak, Cha cha :-) Je to jen teď na 2 měsíce, ať se trošku rozjezdím, tak jen něco levného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 Je to jen teď na 2 měsíce, ať se trošku rozjezdím, tak jen něco levného. Mě se ti upřímně nelíbí ani jedno, jaký máš rozpočet? Třeba ti pomůžeme, nebo se někdo rozhoupe prodát své kolo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 Díky, to by bylo samozřejmě rozumnější, ale jelikož bydlím trošku z ruky, tak to prozatím vyřeším jinak. V zimě pak pořeším, co rozumného koupit na novou sezonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 Gusto, vole, kup si už ten batoh. Teď tu byl v inzerci Camelbak Mule co mám já a TLD. Telefon bys měl v něm a nic by se nestalo.to samý jsem chtěl napsat,bohužel stalo se....naštěstí to odnesla technika jen,i když drahý ponaučení z toho plyne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 Přesně, dobře vycpaný baťoh funguje stejně dobře jako páteřák.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Co říkáte na včerejší XCO v Mont Sainte Anne? Nino je o level před ostatními a díky té one man show to začíná být pěkná nuda. :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 začíná se asi projevovat ten několikaletej trénink na 26/27,5" kolech u Nina :lol2:proto je tam kde je teď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Tak po 7 dnech mi moje kolo......stále neposlali. Už je tedy prej nachystané a čeká na UPS. Tak jsem jim napsal co si o tom myslím a uvidíme jestli teda vůbec někdy dojde. Pokud jo tak si budu hodně rozmýšlet zda jim ho nevrátím než na něm poprvé vyjedu páč abych pak řešil reklamace půl roku na to fak nemám nerv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 to vis, to je takova ta prvni vlastovka :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky