kloubik Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Odesláno 23. října 2012 Jedna víkendová, dneska celý den prší, ale jestli to do zítra vysuší trochu vítr, tak se chystám znova. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Odesláno 27. října 2012 (upraveno) Tak asi na čase vyměnit kolo za lyže Ale byl to hezký den, kámoš zavolal, ža slovuje rybníček, tak jsme do toho šlápli a za 30km byli u něj, dali pár špekáčků, hodně piv a viděli dost krásných ryb" Černokněžník makal, až jsem koukal, celej omrzlej, ale řadil, péroval a brzdil uplně na pohodu, až jsem se divil" Jinak já jsem ještě teď pěkně omrzlej, a rád říkám cyklistice pro letošek Good Bye Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. října 2012 uživatelem African
Gustaf Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Odesláno 28. října 2012 (upraveno) Afri, ty si démon... v takovým počasí na bajka....Je fakt, že já jsem loni jezdil na bajku do práce celou zimu. Ale potom taky vypadalo...rezavej řetěz, brzdy a všechno vrzalo...prosolený chodníky a silnice udělaly svoje Upraveno 28. října 2012 uživatelem Gustaf
Gustaf Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Odesláno 28. října 2012 Tak chronobikeři, sezona se pomalu chýlí ke konci, tak už začínám přemýšlet, že na další sezonu vyměním svého oře. Mám jednoho favorita, a to tohle MTB http://www.haibike.c...-q-rc-2012.html . Co si o tom myslíte? Nebo je nějaká jiná lepší alternativa v podobné cenové hladině, o které víte? Díky za rady a postřehy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Duke650 Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Odesláno 28. října 2012 Bylo by to na dlouhé vyprávění, zkrátím to: neopakuj moje chyby a kup si rovnou fulla :-)Mám toto http://www.haibike.de/produkte_detail_de,672,2701,detail.htmlTvůj rozpočet si říká např. o toto http://www.axitbikes.eu/index.php?main_page=product_info&cPath=5_513&products_id=15168
Gustaf Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Odesláno 28. října 2012 (upraveno) Ty brďo, já tě nevím, jestli bych fulla chtěl....ještě jsem neměl možnost se na nějakým pořádným projet. Možná právě proto mě k nim netíhne.... Ještě mě oslovilo toto http://www.haibike.cz/panska/40-haibike-hai-light-sl-2011.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. října 2012 uživatelem Gustaf
Duke650 Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Odesláno 28. října 2012 Tak já ti půjčím to moje žihadlo a můžeš rovnou rozbít prasátko s úsporama :-)Byl jsem proti fullu, říkal jsem si je to zbytečně těžké proti hardtailu - ale hlavní problém s váhou mám já, ne kolo že ten tlumič zbytečně houpe a žere energii šlapání - v reálu je to naprosto v pohodě, Fox ProPedal do polohy 3 a jedeš, neřešíš... říkal jsem si na co tlumič to moje ježdění pobere karbonový rám s prohnutýmy vzpěrami FlexStay - houby s voctem, s fullem je komfort o několik levelů výš jo předsudky jsou sviňa, je třeba vyzkoušet
bradda Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Odesláno 28. října 2012 Ty brďo, já tě nevím, jestli bych fulla chtěl....ještě jsem neměl možnost se na nějakým pořádným projet. Možná právě proto mě k nim netíhne.... Ještě mě oslovilo toto http://www.haibike.cz/panska/40-haibike-hai-light-sl-2011.htmlPřesně tento model jsem si kupoval letos a jsem s nim naprosto spokojenej. 95% času trávím na asfaltu a polních cestách, takže full bych za sebe nevyužil a dal jsem radši přednost karbonu.
African Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Odesláno 28. října 2012 Ty brďo, já tě nevím, jestli bych fulla chtěl....ještě jsem neměl možnost se na nějakým pořádným projet. Možná právě proto mě k nim netíhne.... Ještě mě oslovilo toto http://www.haibike.cz/panska/40-haibike-hai-light-sl-2011.html Za mě taktéž na 100% fulla, té kráse pérování propadneš raz dva, jsou to opravdový zážitky, který s pevnou kostrou nikdy nezažiješ Ale chce to vkládat do výletů právě ty sjezdíky, kde to všechno zjistíš, pokud jak píše Brada, že jezdí 95% asfalt, pak je full skutečně k prdu a je to vyhození peněz" Dobré jsou testovací jízdy, určitě si ho někde půjč a pořádně se na tom projeď"
B.F.G. Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Odesláno 28. října 2012 Fakt ti doporučuju Gianta Tance Opět a znova se pokaždé ujišťuju že co do ceny tuhosti a fce nemá konkurenci
Duke650 Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Odesláno 28. října 2012 Za mě taktéž na 100% fulla, té kráse pérování propadneš raz dva, jsou to opravdový zážitky, který s pevnou kostrou nikdy nezažiješ Ale chce to vkládat do výletů právě ty sjezdíky, kde to všechno zjistíš, pokud jak píše Brada, že jezdí 95% asfalt, pak je full skutečně k prdu a je to vyhození peněz" Dobré jsou testovací jízdy, určitě si ho někde půjč a pořádně se na tom projeď" Maj pravdu přecedoa divil jsem se, jaký je rozdíl mezi HT a FS na prachobyčejné rozbité lesní a polní cestě - nebe a dudy... takže ani nemusíš nutně dávat drsné sjezdy, abys to celopéro ocenil...
Gustaf Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Odesláno 29. října 2012 kucí, vy mě teda pěkně nahlodáváte :-) budu muset opravdu provest nejakou testovaci jizdu, protoze jsem porad presvedcenej, ze mi HT staci. jezdim polnacky, lesni cesty a malo i asfalt. sjezdy moc nedavam. na toho gianta juknu. sice me tahle znacka moc nelaka, ale kdo vi. do tedka jsem byl zaprisahlej meridak :-D posledni dobou je jezdi kazdej, proto jsem se priklanel k nejaky mene proflakly a kvalitni znacce.
Hasňa Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Odesláno 29. října 2012 (upraveno) Jednoznacne full. Kamaradi mi nastesti nedovolili koupit dalsi HT, takze jsem de facto usetril. Mam oba tlumice zamykatelne a muzu ti rict, ze to nedelam. Proste jina cesta uz dneska, pokud na to mas, neni. Je to skutecne zasadni rozdil v kvalite jizdy. Pokud sjedes z asfaltu i byt jej vyjimecne, tak to stoji za to. Ookud pojedes 100 kilaku o po asfaktu, tak si oba tlumice zamknes a hura mezi kamiony. Ja to uz nedelam, asfalt beru jako nutne a nebezpecne zlo, ktereho ma byt minimum. Za sebe doporucuju nemecky Canyon, mam ted, a Spesla, mel jsem a maji kamaradi, ale dobrych znacek je hodne. Upraveno 29. října 2012 uživatelem Hasňa
pavel23 Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Odesláno 29. října 2012 Kup full. Ten Giant bude velmi dobrá volba v testech 10/10!!!
Gustaf Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Odesláno 29. října 2012 těch Giantů Trance je více typů...myslíte tenhle? http://m.kolokolo.cz...e-kolo-2012.jpg Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
FrantisekH Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Odesláno 29. října 2012 kucí, vy mě teda pěkně nahlodáváte :-) budu muset opravdu provest nejakou testovaci jizdu, protoze jsem porad presvedcenej, ze mi HT staci. jezdim polnacky, lesni cesty a malo i asfalt. sjezdy moc nedavam. na toho gianta juknu. sice me tahle znacka moc nelaka, ale kdo vi. do tedka jsem byl zaprisahlej meridak :-D posledni dobou je jezdi kazdej, proto jsem se priklanel k nejaky mene proflakly a kvalitni znacce. kdybys chtěl testnout tak se ozvi půjčim ti treka :-))
B.F.G. Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Odesláno 29. října 2012 těch Giantů Trance je více typů...myslíte tenhle? http://m.kolokolo.cz...e-kolo-2012.jpg Momentálně jedna z nejlepších voleb v této cenové kategorii. Možná jen vzít vyšši model. Treka neber, není špatněj ale je to fakt dost masírka. Kdyby Franta projel Gianta a pak Treka (nebo navopak, ale na stejné trati), tak vybere jinak
FrantisekH Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Odesláno 29. října 2012 netvrdim opak, jen jsem mu nabídl možnost testu full, Gustav bydlí relativně kousek :-))
Gustaf Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Odesláno 29. října 2012 (upraveno) netvrdim opak, jen jsem mu nabídl možnost testu full, Gustav bydlí relativně kousek :-)) díky za nabídku..možná využiju jí. Naštěstí mám na koupi ještě hodně času :-) Teď vyjdou nové modelové řady a ty starší půjdou s cenou dolů...Jakej typ toho Treka máš? Ještě jsem přemýšlel o Spešlu nebo Superioru, ale tam už se finančně do něčeho slušnýho asi nevlezu. Upraveno 29. října 2012 uživatelem Gustaf
Doporučené příspěvky