Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Záleží kde jezdíš. Ja byl v neděli 2hod na silnici kolem Hradce. Jestli jsem potkal 20aut tak je to hodne. Ale je jasný ze les, je bezpečnější

silničáři, já vám to vaše prostředí nezávidím.

o víkendu mě mohly sejmout 2 káry. v pátek vyjížděl borec tryskem ze dvora krabcycles na cyklostezku. nějakej hiphop s kšilovkou se vytahoval před spolujezdcem. ubrzdil jsem to, on se lekl a studem červenal, roztaženej přes celou cyklostezku. bejt o 3 metry na tom místě dřív, tak mě sejmul.

druhej, borec z protisměru přes zákaz a plnou čáru odbočoval rovnou do mě a snažil se co nejrychlejc vejít před auto za mnou, že jo, aby ho neomezil a chtěl odbočit z hlavní jako já. mě zaregistroval na poslední chvíli a flekoval po mokrejch kočkách. denní světlo, já blikačky a reflexní bunda. auto co jelo za mnou muselo vybočit při brzdění do protisměru. no mohla to bejt pěkná mela. pár metrů od baráku.

tak jsem si dneska koupil hodinky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Krásnej bike, za to čekání to stálo. Jinak ty jsi strašně ujetej na ty zelený, já si ani lepší kombinaci barev u tebe nedokážu představit :-)

Ono to tak nějak zase vyšlo. :-) No a čirou náhodou mám na cestě zelenej řemínek na Fenixy. Akorát zelený géčka jdou zítra z domu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...