Jery Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 No jo, Praha na kole je záživná ) ale nevybereš si, buď Tě ohrožují auta nebo na cyklostezce všichni ostatní. I proto jsem omezil silničku a radši vyrazím do lesa kde je klid nebo se jdu projít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Tři měsíce zpoždění, ale konečně bajk dorazil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Parádní to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jery Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Kolo vypadá super, Cube design se mi líbí už spoustu let jen dotaz na poslední fotku - ta horní trubka je "deformovaná" schválně nebo jde o optický klam? Nebo se mi to jen zdá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Je zalomená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Super bajk, tak ses konečně dočkal. Gratulace a ať slouží. No a ta horní ramovka fakt vypadá na ty fotce, jako by ji někdo proslapl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Bylo to dlouhy cekani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 To každopádně tak hlavně že už je pod střechou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Krásnej bike, za to čekání to stálo. Jinak ty jsi strašně ujetej na ty zelený, já si ani lepší kombinaci barev u tebe nedokážu představit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Zelena je dobra, ale musi byt hodne studena:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stratom Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Záleží kde jezdíš. Ja byl v neděli 2hod na silnici kolem Hradce. Jestli jsem potkal 20aut tak je to hodne. Ale je jasný ze les, je bezpečnější silničáři, já vám to vaše prostředí nezávidím.o víkendu mě mohly sejmout 2 káry. v pátek vyjížděl borec tryskem ze dvora krabcycles na cyklostezku. nějakej hiphop s kšilovkou se vytahoval před spolujezdcem. ubrzdil jsem to, on se lekl a studem červenal, roztaženej přes celou cyklostezku. bejt o 3 metry na tom místě dřív, tak mě sejmul.druhej, borec z protisměru přes zákaz a plnou čáru odbočoval rovnou do mě a snažil se co nejrychlejc vejít před auto za mnou, že jo, aby ho neomezil a chtěl odbočit z hlavní jako já. mě zaregistroval na poslední chvíli a flekoval po mokrejch kočkách. denní světlo, já blikačky a reflexní bunda. auto co jelo za mnou muselo vybočit při brzdění do protisměru. no mohla to bejt pěkná mela. pár metrů od baráku.tak jsem si dneska koupil hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 stratom, no jak se to vezme, auto Te tam asi netrefi..., ale jinak taky peklo . Valim se furt, trefil jsem srnku, napichnul se na klacek... to vse jen za posledni cca dva mesice:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Krásnej bike, za to čekání to stálo. Jinak ty jsi strašně ujetej na ty zelený, já si ani lepší kombinaci barev u tebe nedokážu představit :-)Ono to tak nějak zase vyšlo. :-) No a čirou náhodou mám na cestě zelenej řemínek na Fenixy. Akorát zelený géčka jdou zítra z domu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Zelena je dobra, ale musi byt hodne studena:)Zelená je hnusná ať má jakoukoliv teplotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Nerozumis tomu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Nerozumis tomu Přesně a hezky s mlíčkem do kafe, mňam :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Právě že jo. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Ondro, nejhnusnejsi je Kupkacuv poma liker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 To si nemel tim likerem flambovany palacinky. To je vec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Znam, tam me to nevadi:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky