Duke650 Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 Ne ten salám :-) žiju na Vysočině Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 Paráda, ale to jsi ještě cistej a jakej je pocit z novyho bajku?To řekni mojí ženě. :-)Bajk je super. Ani jsem nějak nepoznal váhovej rozdíl. Musím doladit pružení metodou pokus omyl. Hned na začátku jsem dal sjezd kterej jsem na HT vždy objížděl. Sice s rukama na brzdách, ale s rohlíkem na xichtě. Budu si chvilku zvykat přepínat tlumič a vidlu, která je výrazně citlivější než RS Reba. Asi i těch 20mm zdvihu navíc hraje velkou roli. Navíc nemám remote control, tak musím šmátrat dole. Ale to je o zvyku. Byl jsem rád za ty hrubý pláště. Sice jsem je měl víc nafouklý kvůli asfaltu, ale jak jsem sjel do rozmražené nížiny tak v blátě mi hodně pomohly. To bych s Contíkama nedal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 Já taky nemám Remote, ale dost silně uvažuji o té sadě na předělání. Otázka do pléna - vyplatí se? Doporučite to? Nebo jen zbytečná vyfikundace? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 (upraveno) Co je remote control? Zamykání? Změna zdvihu? Upraveno 14. února 2018 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 dálkové ovládaní tlumáku z řídítek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 (upraveno) To řekni mojí ženě. :-)Bajk je super. Ani jsem nějak nepoznal váhovej rozdíl. Musím doladit pružení metodou pokus omyl. Hned na začátku jsem dal sjezd kterej jsem na HT vždy objížděl. Sice s rukama na brzdách, ale s rohlíkem na xichtě. Budu si chvilku zvykat přepínat tlumič a vidlu, která je výrazně citlivější než RS Reba. Asi i těch 20mm zdvihu navíc hraje velkou roli. Navíc nemám remote control, tak musím šmátrat dole. Ale to je o zvyku.Byl jsem rád za ty hrubý pláště. Sice jsem je měl víc nafouklý kvůli asfaltu, ale jak jsem sjel do rozmražené nížiny tak v blátě mi hodně pomohly. To bych s Contíkama nedal.jj, mě taky vždycky pochválí, že tím bahnem ucpu odpad a oddělám pračku. No jo...ale co se dá dělat :-D Jedna foto ze včerejška...v mrazivém počasí podvečerních 33km..já to fotil :-D Upraveno 14. února 2018 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 (upraveno) Svět se mění ... můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se s tím dá dělat ad26 ... když jsem kdysi na 26 závodil a srovnám to s tím, na čem závodím teď ... tak se nedivím, že 26 skončily. Opravdu nechápu, jak někdo, kdo opravdu jezdí, může tvrdit, že to byl lepší formát. Spíš to zavání nezkušeností. Ten rozdíl je tak výrazný, že to snad ani nejde popsat. I proto se 29 prosadily tak rychle. ... ... No a dnes mají dobrý 29 kola geometrii obratnější než 26, jsou lehčí, líp stoupají a ve sjezdu stabilnější. A tak to asi tehdy GF myslel Ahoj,Netvrdim,ze 26 je lepsi a neprijimam ani teze, ze lepsi je29. Protoze pro kazdeho je lepsi neco jineho. Nasledujici myslim uprimne. Prosim, ukaz mi dnesni bajk na 650b s obratnejsi nebo stejne obratnou geo (protoze to chci, a naopak presne ta stabilita ve sjezdu, ktera prodluzuje ramy a nici obratnost, me vubec nezajima), jako je ten muj kannon rize - takze mko, wheelbase 110, chainstays 42,5, pri AM zdvihu kolem 140mm. Hlina a vaha pod 12kg.A proc na 650b a ne na 29? To proste postavit nejde. Aby se dal udelat jakys takys kompromis, delaj vyrobci kraviny v podobe velkeho zdvihu vepredu a maleho vzadu viz clanek univerzalni legenda - yeti s 29. Jinak to proste postavit nejde a ja to nazyvam znouzectnost.Ted ten casak nemam u sebe - muzete nekdo dohledat tu silenou vahu tohohle karbonovyho! Yeti tezitka z clanku vpravo nahore?http://cykl.cz/item/vychazi-prvni-vydani-cykloservisu Edit, zmena slovosledu Upraveno 14. února 2018 uživatelem maama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 To řekni mojí ženě. :-)Bajk je super. Ani jsem nějak nepoznal váhovej rozdíl. Musím doladit pružení metodou pokus omyl. Hned na začátku jsem dal sjezd kterej jsem na HT vždy objížděl. Sice s rukama na brzdách, ale s rohlíkem na xichtě. Budu si chvilku zvykat přepínat tlumič a vidlu, která je výrazně citlivější než RS Reba. Asi i těch 20mm zdvihu navíc hraje velkou roli. Navíc nemám remote control, tak musím šmátrat dole. Ale to je o zvyku. Byl jsem rád za ty hrubý pláště. Sice jsem je měl víc nafouklý kvůli asfaltu, ale jak jsem sjel do rozmražené nížiny tak v blátě mi hodně pomohly. To bych s Contíkama nedal.Super, seznamování s novým kolem je úžasná věc, všechno tak nějak začíná od začátku, známé cesty jsou najednou úplně jiné, paráda :-) To Z.Paul: Dle mého názoru remote na předek je zbytečný, na zadek pokud vede tlumič pod rámem zbytečný, jak má Ondra zvykneš si, ale remote je lepší a na sedlovku 100% musí být :-) Jezdil jsem 30 let bez něho a taky to šlo, ale remote na sedlovku je prostě pecka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 Super, seznamování s novým kolem je úžasná věc, všechno tak nějak začíná od začátku, známé cesty jsou najednou úplně jiné, paráda :-) Dík. Chvilku bude oťukávání a mezitím se snad rozjaří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 Ještě k těm E-bajkům. Tohle dával dnes Jirka Fikejz z tréninku na Kanárech na instagram :-) : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulg Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2018 vcera sme si dali popradske pleso a vodopad skok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2018 paulg, pokazdy, kdyz neco postnes, tak me to udela radost. parada . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2018 Ráno 2h čekání v ordinaci na razítko které jsem nakonec nedostal . Tak jsem si musel jít vyčistit hlavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2018 Paulg velka parada :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulg Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2018 diky, som rad ze sa paci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2018 Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2018 Cestou z práce . Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2018 paráda Martine ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2018 vcera sme si dali popradske pleso a vodopad skok Opět velká paráda. Klobouk dolů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2018 Dnes to byla opravdu výzva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky