Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Paráda, ale to jsi ještě cistej :) a jakej je pocit z novyho bajku?

To řekni mojí ženě. :-)

Bajk je super. Ani jsem nějak nepoznal váhovej rozdíl. Musím doladit pružení metodou pokus omyl. Hned na začátku jsem dal sjezd kterej jsem na HT vždy objížděl. Sice s rukama na brzdách, ale s rohlíkem na xichtě. Budu si chvilku zvykat přepínat tlumič a vidlu, která je výrazně citlivější než RS Reba. Asi i těch 20mm zdvihu navíc hraje velkou roli. Navíc nemám remote control, tak musím šmátrat dole. Ale to je o zvyku.

Byl jsem rád za ty hrubý pláště. Sice jsem je měl víc nafouklý kvůli asfaltu, ale jak jsem sjel do rozmražené nížiny tak v blátě mi hodně pomohly. To bych s Contíkama nedal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bajk je super. Ani jsem nějak nepoznal váhovej rozdíl. Musím doladit pružení metodou pokus omyl. Hned na začátku jsem dal sjezd kterej jsem na HT vždy objížděl. Sice s rukama na brzdách, ale s rohlíkem na xichtě. Budu si chvilku zvykat přepínat tlumič a vidlu, která je výrazně citlivější než RS Reba. Asi i těch 20mm zdvihu navíc hraje velkou roli. Navíc nemám remote control, tak musím šmátrat dole. Ale to je o zvyku.

Byl jsem rád za ty hrubý pláště. Sice jsem je měl víc nafouklý kvůli asfaltu, ale jak jsem sjel do rozmražené nížiny tak v blátě mi hodně pomohly. To bych s Contíkama nedal.

jj, mě taky vždycky pochválí, že tím bahnem ucpu odpad a oddělám pračku. No jo...ale co se dá dělat :-D 

Jedna foto ze včerejška...v mrazivém počasí podvečerních 33km..já to fotil :-D 

post-13404-0-46800700-1518635735_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Gustaf
Odkaz ke komentáři

Svět se mění ... můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se s tím dá dělat :)

ad26 ... když jsem kdysi na 26 závodil a srovnám to s tím, na čem závodím teď ... tak se nedivím, že 26 skončily. Opravdu nechápu, jak někdo, kdo opravdu jezdí, může tvrdit, že to byl lepší formát. Spíš to zavání nezkušeností. Ten rozdíl je tak výrazný, že to snad ani nejde popsat. I proto se 29 prosadily tak rychle. ... ... No a dnes mají dobrý 29 kola geometrii obratnější než 26, jsou lehčí, líp stoupají a ve sjezdu stabilnější. A tak to asi tehdy GF myslel :D

Ahoj,

Netvrdim,ze 26 je lepsi a neprijimam ani teze, ze lepsi je29. Protoze pro kazdeho je lepsi neco jineho.

Nasledujici myslim uprimne. Prosim, ukaz mi dnesni bajk na 650b s obratnejsi nebo stejne obratnou geo (protoze to chci, a naopak presne ta stabilita ve sjezdu, ktera prodluzuje ramy a nici obratnost, me vubec nezajima), jako je ten muj kannon rize - takze mko, wheelbase 110, chainstays 42,5, pri AM zdvihu kolem 140mm. Hlina a vaha pod 12kg.

A proc na 650b a ne na 29? To proste postavit nejde. Aby se dal udelat jakys takys kompromis, delaj vyrobci kraviny v podobe velkeho zdvihu vepredu a maleho vzadu viz clanek univerzalni legenda - yeti s 29. Jinak to proste postavit nejde a ja to nazyvam znouzectnost.

Ted ten casak nemam u sebe - muzete nekdo dohledat tu silenou vahu tohohle karbonovyho! Yeti tezitka z clanku vpravo nahore?

http://cykl.cz/item/vychazi-prvni-vydani-cykloservisu

Edit, zmena slovosledu

Upraveno uživatelem maama
Odkaz ke komentáři

Super, seznamování s novým kolem je úžasná věc, všechno tak nějak začíná od začátku, známé cesty jsou najednou úplně jiné, paráda :-)

To Z.Paul: Dle mého názoru remote na předek je zbytečný, na zadek pokud vede tlumič pod rámem zbytečný, jak má Ondra zvykneš si, ale remote je lepší a na sedlovku 100% musí být :-) Jezdil jsem 30 let bez něho a taky to šlo, ale remote na sedlovku je prostě pecka :-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...