Gustaf Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Odesláno 18. února 2018 (upraveno) Taky jsem dnes dal 50kilasku. Akorát bez sněhu... Jen místama. Krása... A teď pivko a za chvíli fandit Viktorce Upraveno 18. února 2018 uživatelem Gustaf
kupko Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Odesláno 18. února 2018 Tak dnes to hodně bolelo dvě hodiny v modrém sněhu ale tachometr ukázal letos 900km :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
African Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Odesláno 18. února 2018 (upraveno) Ty jsi letos už najel 900km? Ty jsi ale dobrej magor kamaráde :-) Upraveno 18. února 2018 uživatelem African
kupko Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Odesláno 18. února 2018 (upraveno) Pánové já a hovno na práci jo :-) dřu jak Bulhar doma ženu, puberťačku a jednu malou princeznu a když zbude trochu času tak sednu na kolo :-)Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Upraveno 18. února 2018 uživatelem kupko
Jarett Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Odesláno 18. února 2018 Tak dnes to hodně bolelo dvě hodiny v modrém sněhu ale tachometr ukázal letos 900km :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk900km ! Dobrej výkon Já mám letos 1366km ... no asi budu taky magor
kupko Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Odesláno 18. února 2018 Super tak to jsme magoři dva dnes jsem potkal kámoše ten má 2500km :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Jarett Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Odesláno 18. února 2018 Super tak to jsme magoři dva dnes jsem potkal kámoše ten má 2500km :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí TapatalkJezdil bych víc ... ale musím chodit do práce a na Chronomag
kupko Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Odesláno 18. února 2018 Jo práce zabere většinu času dne :-( Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Mira188 Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Odesláno 19. února 2018 Dnes poprve po svoleni lekarem k zatezi na vyjizdce. Pripadal jsem si jak "kokos na snehu" Ale rameno drzi coz je hlavni, jen kosmeticka pamatka zustane... Mira Tapatalk
bohush Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Odesláno 19. února 2018 Dnes jsem si vzal volno a dobře jsem udělal, dopoledne kolo, odpoledne lyže, no není na světě krásně A k tématu ebiků, dobrovolně bych se nikdy nepřipravil o tu slast mučit se do kopce, s elektrikou je to jen polovina emocí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
roura74 Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Odesláno 19. února 2018 Dnes poprve po svoleni lekarem k zatezi na vyjizdce. Pripadal jsem si jak "kokos na snehu" Ale rameno drzi coz je hlavni, jen kosmeticka pamatka zustane... Mira TapatalkMíro hlavně že už jsi OK. Sezóna ještě ani nezačala.
roura74 Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Odesláno 20. února 2018 Dnes sněhová jízda. Ještě že jsem sundal SPD a dal platformy. I tak to bylo s jedním pádem. Ale super 30km.
tikzot Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Odesláno 24. února 2018 PO & GHOST LECTOR 5;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lobber Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Odesláno 24. února 2018 Roura74&tikzot .... moc pěkný kluci ... Já si byl dnes dat takovej delší okruh a v půlce sem měl kolo na rameni a dupal sem domu pěšky ...Nějak sem si udělal po dlouhé době opět leteckej den a Říp mi rafek a prelamal 10 paprsku .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tikzot Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Odesláno 24. února 2018 Roura74&tikzot .... moc pěkný kluci ... Já si byl dnes dat takovej delší okruh a v půlce sem měl kolo na rameni a dupal sem domu pěšky ...Nějak sem si udělal po dlouhé době opět leteckej den a Říp mi rafek a prelamal 10 paprsku ....Dobrej narez;-) ja tady dnes nastoupal nakejch osumset a mam toho plny gule;-) ale stalo to za to! Tak ofafrně a biku zdars;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Odesláno 24. února 2018 (upraveno) no hezky chlapi jezdíte. Já to mám v plánu na zítra. Má bejt kosa, ale zase aspoň nebudu zasranej od bláta :-D Lobber, moc pěkný bajkový brejle :-D tikzot: ten bazmek na horní rámovce je na co? Aby se ti neomlátil rám řídítkama?? Jinak máš super bajk ;-) Upraveno 24. února 2018 uživatelem Gustaf
Lobber Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Odesláno 24. února 2018 (upraveno) Tikzot : 800 :0/ :0O ty ole bych musel mít na konci túry pořádnou odměnu .... Gustaf : Viď, závidíš co :0D .... Mě celkem dobře sloužily, měl sem na očích i různé cyklobrejle, a vůbec mi nevyhovóala polarizace ... Prostě neřeším jaký, hlavně ze mě vyhovují a nebolí mě z nich oči a hlava :0) . Ale potěším tě, už jsou na sr**ky ... tudíž budou nový Upraveno 24. února 2018 uživatelem Lobber
Gustaf Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Odesláno 24. února 2018 Tikzot : 800 :0/ :0O ty ole bych musel mít na konci túry pořádnou odměnu ....Gustaf : Viď, závidíš co :0D .... Mě celkem dobře sloužily, měl sem na očích i různé cyklobrejle, a vůbec mi nevyhovóala polarizace ...Prostě neřeším jaký, hlavně ze mě vyhovují a nebolí mě z nich oči a hlava :0)tak já to nemyslím nijak zle každej ať vozí co mu sedí. Já jen má zkušenost, že když vezmu na bajka svoje Holbrooky, když jedu jen do práce, tak mi pod ně fouká a slzí mě oči...
Doporučené příspěvky