Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Z inzerátu:
Jedná se o nejvyšší karbonový mtb model od Authoru. Kola jsou 29 palců. Rám je velikosti L, cca 175-187cm. Kolo je osazené sadou Shimano, přehazovačka je XTR, zapletená kola Bontrager. Na kole je špičková vidlice od FOX, která je po servisu.

Rok tam nepíše.

post-37303-0-89902500-1525961787_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Geodet
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Geodet: uvažuju že pustím fulla.... RB Iq vel. L, kola 26 palců, 120 mm epicon od tuningtestu, řazení slx 3*10, kola fulcrum red metal 5, bezduše schwalbe nobby nic a racing ralph... Rok 5/2013 mám faktury i papíry, druhý majitel....  Teleskop Giant 150 mm/440 mm.... Mám i nějaký haraburdí k tomu, novou zadní kazetu, jeden nobby nic a racing ralph, ale ten je na dojetí, nedrží mlíko a je hodně zaplátovanej, kdyby to chtěl mladej předělat na 1*10 dám mu 36z převodník....

Cenu bych viděl na 25 000,- Kč bez teleskopu 22

Nemam moc s kym jezdit a uvažuju o Horheho bandasce...

post-13209-0-21109600-1525966743_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Lion
Odkaz ke komentáři

Geodet: uvažuju že pustím fulla.... RB Iq vel. L, kola 26 palců, 120 mm epicon od tuningtestu, řazení slx 3*10, kola fulcrum red metal 5, bezduše schwalbe nobby nic a racing ralph... Rok 5/2013 mám faktury i papíry, druhý majitel.... Teleskop Giant 150 mm/440 mm.... Mám i nějaký haraburdí k tomu, novou zadní kazetu, jeden nobby nic a racing ralph, ale ten je na dojetí, nedrží mlíko a je hodně zaplátovanej, kdyby to chtěl mladej předělat na 1*10 dám mu 36z převodník....

Cenu bych viděl na 25 000,- Kč bez teleskopu 22

Nemam moc s kym jezdit a uvažuju o Horheho bandasce...

sestadvaci se v dnešní době blbě zbavuje :/

No ja už sem retro i s 1x11...Uz frčí eagle pro socky :D

Pěknej Rok Mešín ;)

Upraveno uživatelem Gustaf
Odkaz ke komentáři

Gusto já vím, je to momentální nápad, ani sem zatím nedával inzerát... Kdyz sundam teleskop a nechám si ty komponety co se nakupili, mozu s cenou docela zahýbat

ale jo, to nic proti tomu...každá věc má svého kupce a věřím, že se kolo prodá...jen o něco hůře ;-)

Robertilos: jo, to se mi taky stalo...vidle na reklamaci, dali novou patronu a už je vše ok ;-)

Upraveno uživatelem Gustaf
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...