Gustaf Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Tašky dolů, plastovej bazmek za kazetou dolů a super ať slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 (upraveno) Z inzerátu:Jedná se o nejvyšší karbonový mtb model od Authoru. Kola jsou 29 palců. Rám je velikosti L, cca 175-187cm. Kolo je osazené sadou Shimano, přehazovačka je XTR, zapletená kola Bontrager. Na kole je špičková vidlice od FOX, která je po servisu.Rok tam nepíše. Upraveno 10. května 2018 uživatelem Geodet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 To je nějakej rok 2014? Ty převody jsou 3x9? Já nevím no, já bych do toho asi nešel. Ale já tomu prt rozumím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Jo, je to nějaká skládačka mi přijde.. Těch 3x9 už je dost retro. Já bych do toho taky nešel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Rok nepíše, ale taky tipuju 2014. A ten karbon za tu cenu proč ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Je to takový co dům dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Tašky dolů, plastovej bazmek za kazetou dolů a super ať sloužíJo tasku v ramu dam dolu a o plastovym bazmeku uvazuju, tu pod sedlem necham, mam tam dusi a montpaky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 (upraveno) Geodet: uvažuju že pustím fulla.... RB Iq vel. L, kola 26 palců, 120 mm epicon od tuningtestu, řazení slx 3*10, kola fulcrum red metal 5, bezduše schwalbe nobby nic a racing ralph... Rok 5/2013 mám faktury i papíry, druhý majitel.... Teleskop Giant 150 mm/440 mm.... Mám i nějaký haraburdí k tomu, novou zadní kazetu, jeden nobby nic a racing ralph, ale ten je na dojetí, nedrží mlíko a je hodně zaplátovanej, kdyby to chtěl mladej předělat na 1*10 dám mu 36z převodník.... Cenu bych viděl na 25 000,- Kč bez teleskopu 22 Nemam moc s kym jezdit a uvažuju o Horheho bandasce... Upraveno 10. května 2018 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Zeptám se, dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Těch 3x9 už je dost retro. Ale jdi ty :0D Taky mám 3x9 a retro si nepřijdu :0/ :0D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Neprijdes, ale ses! Ja sem uz s 2x11 taky retro.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Fakt se na tohle kouká ( ale je fakt, že mi tam 1,2 na předků překáží a vzádu 9,10,11 chybí :0D ) ??? Ale je to jako kdybych řek, kdo nemá voholeny nohy není cyklista :0D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Neprijdes, ale ses! Ja sem uz s 2x11 taky retro..Nejseš. To je nedostatkový zboží. Jen pro faknšmekry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 U me dnes taky novota. Na obcasnou vyjizdku a priblizeni do prace dostacujici Rock Machine Torrent 70 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 (upraveno) Geodet: uvažuju že pustím fulla.... RB Iq vel. L, kola 26 palců, 120 mm epicon od tuningtestu, řazení slx 3*10, kola fulcrum red metal 5, bezduše schwalbe nobby nic a racing ralph... Rok 5/2013 mám faktury i papíry, druhý majitel.... Teleskop Giant 150 mm/440 mm.... Mám i nějaký haraburdí k tomu, novou zadní kazetu, jeden nobby nic a racing ralph, ale ten je na dojetí, nedrží mlíko a je hodně zaplátovanej, kdyby to chtěl mladej předělat na 1*10 dám mu 36z převodník.... Cenu bych viděl na 25 000,- Kč bez teleskopu 22 Nemam moc s kym jezdit a uvažuju o Horheho bandasce...sestadvaci se v dnešní době blbě zbavuje :/ No ja už sem retro i s 1x11...Uz frčí eagle pro socky Pěknej Rok Mešín Upraveno 10. května 2018 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Taky jsem dneska koupil nové kolo, ale po dojezdu z obchodu domů (2,5km) prdla Reba Kolo v klidu stálo, ozvala se rána, vyletělo to horní gufero a utekl vzduch. Chtěl jsem zítra někam vyrazit, ale vyrazím tak akorát do obchodu na reklamaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Gusto já vím, je to momentální nápad, ani sem zatím nedával inzerát... Kdyz sundam teleskop a nechám si ty komponety co se nakupili, mozu s cenou docela zahýbat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 (upraveno) Gusto já vím, je to momentální nápad, ani sem zatím nedával inzerát... Kdyz sundam teleskop a nechám si ty komponety co se nakupili, mozu s cenou docela zahýbatale jo, to nic proti tomu...každá věc má svého kupce a věřím, že se kolo prodá...jen o něco hůře ;-) Robertilos: jo, to se mi taky stalo...vidle na reklamaci, dali novou patronu a už je vše ok ;-) Upraveno 10. května 2018 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Díky za podporu Jsem na to natěšený jak malý kluk - mám poprvé 29" kola, Carbon, jede to skvěle. Snad to vyřeší na počkání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Díky za podporu Jsem na to natěšený jak malý kluk - mám poprvé 29" kola, Carbon, jede to skvěle. Snad to vyřeší na počkání.no, na počkání to asi nebude... Si myslím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky