Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ta sedlovka tam drží tak centimetrem né?

To nevím, neměřil jsem to, ale je na MAX :-) Jardovi to taky drží na centimetru...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem moco
Odesláno

Dneska ráno rychlovka na Kosíř a rychle dom.

Rozhledna už je otevřená?

Já jsem dal dneska krásný okruh přes Morávku, Visalaje a Šance. Kolo jede úžasně, Reba funguje  :)

Nevíte někdo, co znamená ten údaj Elevation 1,015m v aplikaci Strava?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Rozhledna už je otevřená?

Já jsem dal dneska krásný okruh přes Morávku, Visalaje a Šance. Kolo jede úžasně, Reba funguje  :)

Nevíte někdo, co znamená ten údaj Elevation 1,015m v aplikaci Strava?

Rozhledna stále zavřená
Odesláno

Aha, tak v tom případě je to s tou desetinnou čárkou zapsané trošku nešikovně. Díky za objasnění :)

ona ta strava v tomhle občas přidává. Taky záleží na přesnosti GPS v mobilu
Odesláno

dnešních 103 kilásků.....bylo krásně

Odesláno

Chlapi, pouzivate nejakou cyklonavigaci? Po dnesni zkusenosti z polska, kde znaceni cyklostezek stoji za hovno, uvazuji o jeji porizeni. jo a pivo taky nic moc[emoji1]

cabc9001fa031b854ca128adb9a2ae2f.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Byl jsem 4 hodiny na cestě. Měl jsem zapnutou Stravu a několikrát jsem se podíval na Mapy.cz kvůli navigaci. Na Iphone SE mi to vybilo 35% baterky.

Upraveno uživatelem Robertilos
Odesláno

Můžu doporučit něco z řady Garmin Edge - používám nejzákladnější model Touring (dá se za docela dobrý peníze sehnat z bazaru) - mapy to má přímo od Garminu nebo openstreet mapy. Přidělání na řidítka, vodě, blátu odolnost, výdrž cca 15 hodin. Umí to buď navigovat po předem nahraný trase, jen zobrazit nahranou trasu nebo se dá rovnou z navigace naplánovat okruh. Na rozdíl od vyšších řad se o k tomu nedaj připojit BT senzory.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...