Duke650 Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Wow, čučím co to ve Švajcu vymyslelihttps://enduro-mtb.com/bold-unplugged/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 (upraveno) Poradíte mi MTB pláště 26", vhodné spíš na silnici a velmi lehký terén, takže užší (např. 1,75" ?) a s jemnějším vzorkem? Jde o takový dočasný řešení ve směru trekingovýho kola. Díky. Jo, vím, že to není ideál, takže tudle část řešit nemusíme ;-). Upraveno 10. července 2018 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 (upraveno) Double post, sorry Upraveno 10. července 2018 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Schwalbe Landcruiser? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Jj přesně něco takovýho, díky. Klidně i další tipy, ale tohle by mohlo být ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 (upraveno) Schwalbe marathon cross - jezdil jsem to na trekkingovým kole, dá se s tím i na polňačku a do písku, docela drží a zároveň na asfaltu jede. Edit: nebrat Smart Sam, sice jede dobře, ale moc nedrží do stran, i když by to podle vzotku mohlo působit obráceně. Upraveno 10. července 2018 uživatelem Paw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Je tu mezi náma nějakej cyklo Brňák? Mám tam v merku kola a potřeboval bych to nějak zprocesovat dohoda ideálně přes SZ dík moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 trochu placka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 dnešní časovka na fatbiku...24km/h opět parádní svezení....zvažuji, že bych ho pořídil na zimu, abych nekurvil španělku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Kurvit Španělku zní moc pěkně:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Kurvit Španělku zní moc pěkně:-) :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Schwalbe marathon cross - jezdil jsem to na trekkingovým kole, dá se s tím i na polňačku a do písku, docela drží a zároveň na asfaltu jede. Edit: nebrat Smart Sam, sice jede dobře, ale moc nedrží do stran, i když by to podle vzotku mohlo působit obráceně.Díky, asi to vypadá na toto: https://www.koloshop.cz/pneumatiky,-plaste-mtb-26--plaste-134/Schwalbe-Marathon-Original-GreenGuard-26--MTB-plast-drat.html. Předpokládám, že to je ono, jen v modifikaci pro horský kolo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 V Radě marathon je strašně moc variant, ten co jsi dával je trochu jinej, můj je tenhle: https://www.bike-eshop.cz/plaste-a-galusky/plast-schwalbe-marathon-cross-26x1-75-47-559-hs-470-drat-cerna-reflex-11101004 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 Taky se zeptám na pláště (MTB): Continental Race King 27,5x2,2 (nebo 2,0) - nemáte někdo zkušenost? Hledám univerzální, rychlý plášť. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 Mám nějaké divné cukání na nové kolo, asi to znáte :-) a uvítám tipy a doporučeníZadání zní celopéro s karbonovým rámem na 29" kolechse zdvihy alespoň 120mm (raději 130mm, ale ne více než 150mm),nohy vidle pokud možno s průměrem 34mm, ale snesl bych i běžnější 32mm,přední brzdový kotouč průměru ne méně než 180mm.pohon 2x11 nebo 1x12Mezi adepty se zatím vyskytují Scott Genius (starší model s tlumičem pod horní rámovou trubkou), Orbea Occam, KTM Lycan, Specialized CamberDoporučíte prosím další adepty případně se podělíte o zkušenost typu "Camber nebrat protože xxxxxxxx" ?Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 Jsem debil, KTM Lycan tam nepatří, má kola 27,5" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 Pěkný je todle, ale bude to raketa. Jako cenová zdroj - https://mtbs.cz/clanek/rocky-mountain-instinct-70-carbon/kategorie/preview#.W0cUrdIzY2x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 Duke650, Ghost Framr, slamr.... Domluv to s kupkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 Nebo něco od Frantíků ... Lapierre ZestyFramr ani Slamr ne-e, mám úchylku na tlumič uložený pod horní trubkou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 Tak orbea Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky