Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

To Gustaf: Je tedy pravda, že u závodníků to moc nevidíš, ani nevím proč, jestli kvůli bezpečnsti a váze, co jsem slyšel, no divný, těžko říct" Mě osobně hodně pomáhájí a navíc kolo bez nich je vizuálně docela nudný :whistle:

Upraveno uživatelem African
Odesláno

hlavn? závodníci začali vozit širší řidítka než 54cm, vozí se až 68cm, rovná i vlaštovky, a tam jsou rohy už zbytečné. Taky jsem je na vlaštovkách nevozil a už mi ani na rovných nechybí, jde jen o zvyk.

Odesláno

Ja jdu proti fundamentalistum a mam kratke rohy na vlastovkach. Jedine kdyz drzim za rohy, tak mi na orvinkach a asfaltovych kouscich zrelaxuji zapesti a ramena. Taky sprintovat do kopce muzu jen za rohy. Je to asi letitym zvyjem, ale vyhovuje mit to. I kdyz by, jako ze spravnej a opravdickej, bajker rohy na vlastovky nikdy nedal. Je treba borit predsudky.

8193_070517135706.jpg

8193_070517135707.jpg

To je jeste cesky prach, tesne po koupi pred peti lety.

Odesláno

Afri, je to asi tím,jak píše pebe. mě se tady zdaj řídítka taky o málo širší,...na rohy sem zvyklej byl a docela je využíval, ale k tomuhle kolu by mě ani nesedly. ale zvyk je železná košile, tak třeba je tam po první projizce dám :-)

Odesláno

jsem taky tak rozhodnut..dneska sem se projel do práce a vůbec mě nechyběly..rohy nebudou :-) asi by i kazily celkovej dojem... jsem to ale estet :-D

já říkám, že není důležité jak dobře jezdíš ale jak dobře na tom vypadáš ;-)

Odesláno

Ja jdu proti fundamentalistum a mam kratke rohy na vlastovkach. Jedine kdyz drzim za rohy, tak mi na orvinkach a asfaltovych kouscich zrelaxuji zapesti a ramena. Taky sprintovat do kopce muzu jen za rohy. Je to asi letitym zvyjem, ale vyhovuje mit to. I kdyz by, jako ze spravnej a opravdickej, bajker rohy na vlastovky nikdy nedal. Je treba borit predsudky.

8193_070517135706.jpg

8193_070517135707.jpg

To je jeste cesky prach, tesne po koupi pred peti lety.

Nejsou ty nobby nic pláště moc pomalý? Preferuju racing ralph, máš zkušenost s oběma?

Odesláno

..já bych s rohy počkal až po celodenní tůře. Něco jiného je pár minut a něco zase celý den. Většina lidí, co jezdí kolem světa, používá staré Bullhorny s mnoha možnostmi úchytu a proč asi? Kakají na image ve prospěch pohodlí.

Hadry ?: Většinu mám Pearl Izumi, zkrátka mi sedí a navíc jsou decentní, tretry Sidi (mám úzkou nohu), turistické Diadora.

s tím bych souhlasil,počkal bych si po pořádné vyjížďce,ale myslím si že se k rohům vrátíš,to pohodlí a odpočinek které poskytují za to stojí a nemyslím si že by to nějak kazilo estetickej požitek

Odesláno (upraveno)

whoelse: Já mám a Racing Ralph bych, možná kromě nějakýho Kola o život po asfaltce, už nechtěl. Skoro nic nevydržej, subjektivně sice o něco líp jedou (po asfaltu), ale za to riziko defektu/proříznutí to teda nestojí. Nobby Nic jsou lepší, univerzální.. Ovšem todle vychází ze zkušeností před pěti lety, co já vim, třeba teď už vydržej ty Ralphy víc.

EDIT: Jo, mluvim o klasickym dušovym systému..

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

Já třeba jezdím Raplhy už dva roky, když jsem měl duše, tak jsem nejvíc prozazil duši o ráfek vinou nízkého tlaku, teď už mám skoro rok nezduše a bez jediného problému. Na vhlku se musí počítat, že to trochu ustřeluje a nedrží, ale jinak si není nač stěžovat. 

Něco mezi Raplhama a Nicama je Rocket Ron...

Odesláno

Já měl Ralphy loňskou sezonu a je to guma tak na dva měsíce max, spíš na sucho a lehkej terén, vzorek mizí před očima. Letos se po delší době vracím k Michelinu, tak jsem zvědavej...

Odesláno

..já bych s rohy počkal až po celodenní tůře. Něco jiného je pár minut a něco zase celý den. Většina lidí, co jezdí kolem světa, používá staré Bullhorny s mnoha možnostmi úchytu a proč asi? Kakají na image ve prospěch pohodlí.

Hadry ?: Většinu mám Pearl Izumi, zkrátka mi sedí a navíc jsou decentní, tretry Sidi (mám úzkou nohu), turistické Diadora.

Jasný, ale myslím si, že se bez nich obejdu....

Hadry mám Merida a měnit je nebudu. Zas tak na image nejedu, takže mě budou vyhovovat i nadále. Boty Shimano

Pláště na Meridě jsem jezdil Rocket Ron a přišly mě v pohodě...ale je fakt, že vzorek docela rychle mizel. Na Giantu jsou CrossMark Maxxis, ty ještě soudit nemůžu...

Odesláno

já říkám, že není důležité jak dobře jezdíš ale jak dobře na tom vypadáš ;-)

todle preferuje můj kamarád na lyžích...jeho heslo je: není důležitý umět lyžovat, ale dobře u toho vypadat :-DDD

já se toho nedržím ani na lyžích ani na bajku 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...