tikzot Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2019 Aha ... tak to jo, Scott používá starší verze Boa S-1, tak asi mají i jiný barvy. My ve Specialized máme buď SL-2 (servisní bílé), nebo nové kovové S-3. Ale jinak je jasný, že je to o lidech, ne o kolečkách joo sou to stary scotty, presne tak:-) hlavne že to takhle funguje a to je supr. Mužu se te optat na bundu na zimni pocasi na MTB od spešlu? ja vzal enduru, bunda byla suprova, ale blb sem se nekouknul a byla to extra slim fit, takže sem ji musel vratit :frusty:mam od speslu dost veci a sem spokojenej, tak ta bund by mohla bejt taky supr. Kujjuu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2019 (upraveno) joo sou to stary scotty, presne tak:-) hlavne že to takhle funguje a to je supr. Mužu se te optat na bundu na zimni pocasi na MTB od spešlu? ja vzal enduru, bunda byla suprova, ale blb sem se nekouknul a byla to extra slim fit, takže sem ji musel vratit :frusty:mam od speslu dost veci a sem spokojenej, tak ta bund by mohla bejt taky supr. Kujjuu To chce zkusit .... zajdi do nějakýho Concept Store a určitě si vybereš, některý jsou race fit, jiný zase regular Počítej tak 5-7tis. Já mám tuhle https://www.specialized.com/cz/cs/element-sl-pro-jacket/p/159360?color=240582-159360 Upraveno 12. ledna 2019 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2019 jasne, diky za tip;-) kouknu jeste na gore a neco vyberu. Fajn vecer prejuu;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2019 Když už ses do toho tak nějak vložil a mluvil jsi o těch barevách ... Bylo by u tebe možné sehnat nějaký blaznivějši boa ??? Modrý, červený, více barevný ... Jak mám úplně černý cvičky, tak by jim možná i nějaká takováhle byť malá změna slušela Ony budou univerzalní ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2019 Když už ses do toho tak nějak vložil a mluvil jsi o těch barevách ... Bylo by u tebe možné sehnat nějaký blaznivějši boa ??? Modrý, červený, více barevný ... Jak mám úplně černý cvičky, tak by jim možná i nějaká takováhle byť malá změna slušelaOny budou univerzalní ne...Nejsou univerzální, liší se průměrem, uchycením, směrem otáčení, jsou horní, dolní, levé a pravé ... zjisti co máš za typ a hledej. Na netu, eBay apod je seženeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2019 :0D no dobrý .... tak došlo mi, že nenamontuju L na P :0D Ale že budu muset hlídat průměr, a ještě směr otáčení ... no nic jdu napsat o černý do boa :0D na hledání sem linej, to jako fakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 (upraveno) Dneska byl severní vítr fakt krutej ... doslova A po polní cestě se slehla zem :0D. Ale i tak sem si to samoprotahování stopy užil... Imho: udržují někde u Vás kluci v tomhle počasí cyklostezky ??? Nebo na to taky je*ou jako u nás ...Chtěl sem se vyhnout hlavní silnici v největší špičce, Ale cyklo byla tak zaváta, že bych se tam i se svejma necelejma 2m ztratil :0/ :0D Edit: sorry za přetečení fotky, ale nejde mi to opravit... Upraveno 15. ledna 2019 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 U nás není co odhrnovat a pochybuji, že to někde dělají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2019 Maximálně ty co jsou společný s chodníkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2019 Gusto : Tak v Praze znáte sníh maximálně z obrázku od Lady .... A už i z toho, máte noční můry :0D tam se nedivím, že není co odhrnovat ... ? Tohle je opravdu jediný spoj pro pěší a magory jako já na kole s jednou příměstskou části vzdálenou 4km od města, tak že v 90% využíván jako chodník ... Tudíž, teď fakt nadlický až nesplnitelný úkon ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2019 Asi to není priorita... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2019 u nás (Žďárské vrchy) jsme rádi, že se jakž takž dá jezdit autem a chodit pěšky :-)pak ještě pár nadšenců udržuje běžkařské stopy http://skizdarsko.cz/informace-o-uprave-lyzarskych-bezeckych-trati-str-8-1-8-2.htmla chudák kyklista aby se od listopadu do března ukousal nudou (nebo se nechal zmasakrovat na silnici..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2019 u nás (Žďárské vrchy) jsme rádi, že se jakž takž dá jezdit autem a chodit pěšky :-)pak ještě pár nadšenců udržuje běžkařské stopy http://skizdarsko.cz/informace-o-uprave-lyzarskych-bezeckych-trati-str-8-1-8-2.htmla chudák kyklista aby se od listopadu do března ukousal nudou (nebo se nechal zmasakrovat na silnici..)Vždyť jo. Můžeš jezdit na běžkách, sjezdovkách, chodit na sněžnicích a nebo indoor. Zvlášť letos to je pohoda. Kolo počká na březen či duben. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2019 Gusto : Tak v Praze znáte sníh maximálně z obrázku od Lady .... A už i z toho, máte noční můry :0D tam se nedivím, že není co odhrnovat ... ? Tohle je opravdu jediný spoj pro pěší a magory jako já na kole s jednou příměstskou části vzdálenou 4km od města, tak že v 90% využíván jako chodník ... Tudíž, teď fakt nadlický až nesplnitelný úkon ...počkej počkej, já nejsem prazak. Bydlím za Plzní a mám to coby kamenem dohodil do Ceského lesa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2019 Já chci taky trochu sněhu do nížiny!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2019 Posezónní velký servis vidlice+tlumiče RockShox - máte prosím doporučení na slušnou firmu za dobrou cenu? Vysočina a přilehlé kraje... děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2019 (upraveno) Zkus veloservis palác v HB ... někdy klopítnou, ale za mě velká spokojenost Ještě sem slyšel, že jsou dobrý v Highland sport. Ale ještě osobně nevyzkoušeno Upraveno 19. ledna 2019 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
464 Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 Uz bych jezdil az bych brecel. Diky tomuhle pocasi jsem dokonce zacal behat. Jeste ze me porad po letech bavi chodit jako bonus do gymu, implementoval jsem silovej crossfit jednou tydne, zbytek regulerni silovku. Not bad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 A co tě brání vytáhnout horaka a jezdit? já se padim provetrat za 15min.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
464 Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 Mmm, jsem asi lempl, jezdim az kdyz je 9C a vice. Nemam moc zimniho obleceni ani zimni tretry, a zase to beru tak, ze v zime chodim vic do gymu, obcas plavat a behat, takze z toho aspon neco vytezim a na jare jako kdyz najdes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky