Gustaf Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 (upraveno) M. Van der Poel...borec, už se těším až bude prohánět Nina na bajcich dnes valí v cyklokrosu... Upraveno 3. února 2019 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 Jede super,boj bude o druhej flek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 dnes to byl bílej mordor.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Na takovym prasanu se snad ani neda jet, jinak pekny!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Ale dá v létě jezdím do práce do deseti minut v zimě dvacet dneska čtyřicet masakr jako prase ale krása :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Myslel jsem si, že dáme víc. Nakonec jen 30km a měl jsem toho plný kecky. Pořád sněžilo a foukalo... Skoro celou cestu jsem dělal stopu. Ale romantika to zas byla, to joooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Tak jsem taky cestou z práce (Praha) zkusil zabrousit do terénu. Velká chyba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 Kluci, jelikož mi stávající silnice nevyhovuje co se tyče posedu a trpějí mi zadá ... přemýšlím o výměně. A polemizuje o vyměnit za českého výrobce SPIDER v celokarbonu ... má s touto značkou někdo zkušenost ??? Jak je to kvalitně ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 Tak jsem taky cestou z práce (Praha) zkusil zabrousit do terénu. Velká chyba.Ani stojanek neni treba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin2006 Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 Ahoj, pro tchána shaním celopéro kolem 50t. Velikost L (má kolem 180cm), kola 29", váha kolem 12kg. Máte někdo typy na dobrý kolo případně obchod kde koupit? Praha okolí. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 Ahoj, pro tchána shaním celopéro kolem 50t. Velikost L (má kolem 180cm), kola 29", váha kolem 12kg. Máte někdo typy na dobrý kolo případně obchod kde koupit? Praha okolí. Díky Mě udělali hodně dobrou cenu v Prima-kolo s.r.o. Dokonce tak dobrou, že se mi vyplatilo jet 200 km tam a 200 zpět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 (upraveno) Ahoj, pro tchána shaním celopéro kolem 50t. Velikost L (má kolem 180cm), kola 29", váha kolem 12kg. Máte někdo typy na dobrý kolo případně obchod kde koupit? Praha okolí. Díkyzkus albie.cz... Pavel je členem i na BF a je schopný udělat dobrou cenu. Navíc v rámci možností dokáže i upravit konfiguraci bajku. A je přímo v Praze Upraveno 7. února 2019 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelli Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 Ahoj, pro tchána shaním celopéro kolem 50t. Velikost L (má kolem 180cm), kola 29", váha kolem 12kg. Máte někdo typy na dobrý kolo případně obchod kde koupit? Praha okolí. Díky kup Canyon nebo Kroos - koupíš dobře z druhé ruky kvalitní kolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelli Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 sleduj třeba cyklobazar.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin2006 Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 Diky za typy, cyklobazar sleduju ale tim ze by to melo bejt jako darek k jubileu musim hledat pouze novy. Ja kupoval pres cyklobazar jety a sem spokojenej. Zkusim pohledat. A nejakej konkretni typ na dobry kolo nemate? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 Diky za typy, cyklobazar sleduju ale tim ze by to melo bejt jako darek k jubileu musim hledat pouze novy. Ja kupoval pres cyklobazar jety a sem spokojenej. Zkusim pohledat. A nejakej konkretni typ na dobry kolo nemate? Dikyno, novej full za 50k bude hodně o kompromisech. A jestli má vážit do 12kg..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 no, novej full za 50k bude hodně o kompromisech. A jestli má vážit do 12kg.....Stačí zhubnout kilo a půl a kliknout na "objednat" https://www.canyon.com/cs-cz/mtb/neuron/2019/neuron-al-7-0.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 Canyon doporučuji, poměr cena/výkon....neseženeš lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 (upraveno) Stačí zhubnout kilo a půl a kliknout na "objednat" https://www.canyon.com/cs-cz/mtb/neuron/2019/neuron-al-7-0.htmltak vo tom žádná... A když zhubne 5kilo, tak bude mít bajka lehčího než Nino Schurter Upraveno 7. února 2019 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin2006 Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 Oukej, díky za typy. Zatím sem našel tyto, ten Sup mi přijde dobrej https://www.kola-online.cz/superior-xf-969-2017/d24420 http://www.mojekolo.cz/merida-ninety-six-9-600-3/?fbclid=IwAR2RSch2WMfiMjCGRxWJf0CyMjMiik50fOuU_-Bb76DxUwUQ9re-vF-GUyk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky