Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Kluci, jelikož mi stávající silnice nevyhovuje co se tyče posedu a trpějí mi zadá ... přemýšlím o výměně. A polemizuje o vyměnit za českého výrobce SPIDER v celokarbonu ...

má s touto značkou někdo zkušenost ??? Jak je to kvalitně ???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, pro tchána shaním celopéro kolem 50t. Velikost L (má kolem 180cm), kola 29", váha kolem 12kg. Máte někdo typy na dobrý kolo případně obchod kde koupit? Praha okolí.

Díky

Mě udělali hodně dobrou cenu v Prima-kolo s.r.o. Dokonce tak dobrou, že se mi vyplatilo jet 200 km tam a 200 zpět.

Odkaz ke komentáři

Ahoj, pro tchána shaním celopéro kolem 50t. Velikost L (má kolem 180cm), kola 29", váha kolem 12kg. Máte někdo typy na dobrý kolo případně obchod kde koupit? Praha okolí.

Díky

zkus albie.cz... Pavel je členem i na BF a je schopný udělat dobrou cenu. Navíc v rámci možností dokáže i upravit konfiguraci bajku. A je přímo v Praze Upraveno uživatelem Gustaf
Odkaz ke komentáři

Diky za typy, cyklobazar sleduju ale tim ze by to melo bejt jako darek k jubileu musim hledat pouze novy. Ja kupoval pres cyklobazar jety a sem spokojenej. Zkusim pohledat. A nejakej konkretni typ na dobry kolo nemate?

Diky

Odkaz ke komentáři

Diky za typy, cyklobazar sleduju ale tim ze by to melo bejt jako darek k jubileu musim hledat pouze novy. Ja kupoval pres cyklobazar jety a sem spokojenej. Zkusim pohledat. A nejakej konkretni typ na dobry kolo nemate?

Diky

no, novej full za 50k bude hodně o kompromisech. A jestli má vážit do 12kg.....
Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...