464 Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 (upraveno) Ono krome toho, ze je to lehci a chodi to trosicku lip, je pro spoustu lidi pridana hodnota v tom, ze maj za relativne maly penize to nejlepsi, co existuje a vyhravaj se na tom olympiady.. v kolika sportech si muzes tak jednoduse poridit to absolutne top? Hele, a nezabrusujme do Sram x Shimano:)No zrovna jsem chtel napsat, ze uz mam druhej bike se Sram Eagle. Hodne dobra sada! Predtim GX, ted X1.Na silnici dura ace di2 mix brzdy, mozek, dualy 9100 a a prehazovacku s presmykacem 9000, tam je to jedno. Prevody 50/34 a 11-30 optimal na Stredoceskej kraj i Dolomity. Ale sram red etap, idealne ten nejnovejsi bych si klidne nechal libit. Campagnolo me treba uz nelaka vubec. Drive jsem mel Centaur, pak ten karbonovej na scottu addict, ale dneska v tom uz nevidim moc kouzlo. Upraveno 13. února 2019 uživatelem 464 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 (upraveno) Prostě šimáno je šimáno. Kolega v práci jezdí eTap, ale furt to dobíjí, řekl bych tak minimálně 1 týdně, v sezónu i 2x. To by mi vadilo, pořád na to myslet, ale zase bezdrát je pěknej. Já jsem se vloni po pár letech s Di2 vrátil k mechanice a jezdím 9100 Dura-Ace. Prostě mi to nějak vnitřně vadilo ... asi jsem už starej. Převody 52/36 a 11-28, na závody kde se často hrne velká/velká pak 11-30 No a teď už mi zbývají jen kotouče ... pořád se tomu bráním, ale další kolo už asi bude na nich Upraveno 13. února 2019 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
464 Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 (upraveno) Oh my lord, nabijet jednou az dvakrat tydne? (chtel jsem napsat dvacet otazniku, ale nejsem dement). To je brutal. A to jsem nadaval ze mam asi v hajzlu di2 baterku, kdyz mi vydrzi jenom tak 1000km. Tenhle venge je peknej konecne. Taky mi vrta hlavou jestli jit do aerokola (foil asi), jenze me bavej vic climby, a ten canyon ultimate ma aerodynamicke prvky, aero cockpit a 55ky kola MCFK. Disc brakes dobry, akorat je neprijemny nahore Stelvio Passo zjistit, ze to mas zavzdusneny jak magor a brzdy jenom trochu predek Upraveno 13. února 2019 uživatelem 464 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 Ty brzdy se jen tak nezavzdušní ... vem si, kolik toho snesou kotouče na biku. Zrovna Shimano, které má minerální olej, je v tomto směru úplně v pohodě. No a Venge teď v Kolumbii jedou i do kopce, na Dura-Ace mají týmový kola 6,9 - 7,1kg .. což je výborný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 Odkud čerpáš tuhle informaci? SLX má 2-way release - odřazení palcem nebo ukazováčkem, nemá multi release. 11sp SLX jsem měl a místo něho pořídil XT. Mám na kole SLX, běžná konfekce od Canyonu, a na plný zmáčknutí páčky odřadí o dva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 (upraveno) Mám na kole SLX, běžná konfekce od Canyonu, a na plný zmáčknutí páčky odřadí o dva.Mám taky SLX a potvrzuji, že to jde o dva kvalty nahoru při ?hlubším? promáčknutí Upraveno 13. února 2019 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 Mám na kole SLX, běžná konfekce od Canyonu, a na plný zmáčknutí páčky odřadí o dva.Tak to je nějaká anomálie. Nebo je to upravené. U některých řazení se dalo uvnitř něco uříznout a tím zprovoznit multi release. Mám taky SLX a potvrzuji, že to jde o dva kvalty nahoru při ?hlubším? promáčknutíŘeč je o řazení dolů. Nahoru to samozřejmě jde řadit o více pastorků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hator Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 (upraveno) Ahoj poptaval jsem na jaro silnici Canyon Endurace a ozval se mi pan s nabidkou Specialized Diverge Expert 2016. Kolo je v perfektnim stavu a za pekne penize. Nemel nekdo z vas tu cest ho nekde potkat nebo se na nem projet? Ja se priznam ze do ted jsem nemel tu cest a tak nejak celkove o Spesl jsem se nezajimal.https://www.bike-net.cz/x-road/silnicni-kolo-specialized-diverge-expert-2016/DikySent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 13. února 2019 uživatelem hator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
464 Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Takze shanis silnici, zvazoval si endurance silnici, a byl ti nabidnut gravel bike?Mozna by stalo za to upresnit co od kola cekas a kudy chces jezdit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Ahoj poptaval jsem na jaro silnici Canyon Endurace a ozval se mi pan s nabidkou Specialized Diverge Expert 2016. Kolo je v perfektnim stavu a za pekne penize. Nemel nekdo z vas tu cest ho nekde potkat nebo se na nem projet? Ja se priznam ze do ted jsem nemel tu cest a tak nejak celkove o Spesl jsem se nezajimal. https://www.bike-net.cz/x-road/silnicni-kolo-specialized-diverge-expert-2016/ Diky Sent from my iPhone using TapatalkDiverge je v pohodě kolo, ale jak píše kolega "gravel" tedy univerzální kolo i do lehčího terénu, něco jako cyklokros s vyšším, pohodlnějším, posedem. Na závody to není, ale zase je to pohodlnější. To z odkazu je starší model, ale ty byly blíž k silničnímu kolu, než aktuální kolekce. Jestli je dobrá cena, jdi do něj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hator Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 No prave tento prvni model Diverge ma stejny ram jako Rubecko z te doby. Jediny rozdil ze D ma sirsi predni vidlici pro sirsi kola pokud si clovek dopreje. Jen kvuli te cene jsem se zacal zajimat. Tak pujdu do toho a pak dam vedet jak jezdi. Pry je to jednoprstak a jede moc dobre. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 No prave tento prvni model Diverge ma stejny ram jako Rubecko z te doby. Jediny rozdil ze D ma sirsi predni vidlici pro sirsi kola pokud si clovek dopreje. Jen kvuli te cene jsem se zacal zajimat. Tak pujdu do toho a pak dam vedet jak jezdi. Pry je to jednoprstak a jede moc dobre. Sent from my iPhone using TapatalkRoubaix jsem jezdil dva roky ... jede to sqele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
464 Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 O vikendu ma bejt hezky plany jsou nechat horske kolo jeste cekat kvuli promocenym terenum, ale vzit silnici. sobota - jihozapad, beroun, hostomice, horovicenedele - neco lehciho, zvazuju vychod, zelenec, podebrady, nemate nekdo GPX, ktera je fakt vyladena, ze se jede peknej asfalt, malo aut? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Co je pro bike za problem podmacenej teren? berounsko je bezva mtb lokalita. Rad vzpominam. Hlavne na cesty zpet z toho statku u reky smer Srbsko . To byvalo tezky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
464 Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Kein problém. Ale když mám možnost dám přednost nebýt odsouzen jít na wapku s kolem nebo do sprchového koutu. Kola totiž držím čistá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Podmočený terén, bahno v lese je boží :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Pohon, tlumaky,stred,brzdy mam cistounke, na ostatni kaslu To opada. staci kybl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Dneska křest vánočního dárku pane kupko :-) Kluk z ducha úplně hotovej, hlavně řazení, ti to je ale super vynález říkal :-) Ještě jednou díky, no a zítra už snad přijdu na řadu já... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 (upraveno) Paráda, taky už se těším, až malou vytáhnu na bajk, co přinesl jezuch Upraveno 15. února 2019 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Paráda, taky už se těším, až malou vytáhnu na bajk, co přinesl jezuch Ty dětský vykulený oči je to nejlepší co jsem kdy zažil :-) Ráno jdu sám, odpo dálkovou s klukem. ...jak, se těším :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky