kral083 Odesláno 20. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2019 Moco: podle mě na silničku patřej špalky,ale já sem staromódní,kotoučovky za chvíli budou standard. Ikdyz je pravda,že na štěrkolet jsem nasadil kotoučovky a je to naprostá paráda. K čemu bych se ale rozhodně přikláněl je carbon. To se s hlínou nedá srovnat.
kral083 Odesláno 20. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2019 Nový přírůstek do rodiny. Mám takový pocit, že dny celopera sou sečteny. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
roura74 Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2019 Jo, jo, jaro v plném proudu, ale jen někde. U Obřích kamenů jsem to ještě musel protlačit, ale pak nad Hynčicema směr Dolní Morava jsem to už vzdal a jel na penzion po asfaltu. Bál jsem se, že bych zatměl.
Jsilver Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2019 Paradni pocasi, bez vyjizdky by to neslo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vzduch Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2019 Tak po cyklovíkendu na Vysočině se mi nadobro rozpadly mé MTB cykloturistické tretry. Můžete mi někdo doporučit na základě vlastní zkušenosti MTB botu na SPD, s kterou se dá trochu chodit po šuterch atp. Díky za případné tipy. R.
Jsilver Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2019 Tak po cyklovíkendu na Vysočině se mi nadobro rozpadly mé MTB cykloturistické tretry. Můžete mi někdo doporučit na základě vlastní zkušenosti MTB botu na SPD, s kterou se dá trochu chodit po šuterch atp. Díky za případné tipy. R.Giro Terraduro
vzduch Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2019 To je můj horký favorit, jak sedí velikostně? MTB tretry, ve kterých nešmatlu, mám SIDI ve velikosti 43, délku nohy mám 27 mm. Tady na Zlínsku Gira široko daleko nejsou, tak je nemám, kde zkusit a zbyde jen nějaký eshop.
Jsilver Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2019 Velikostne super, maji sirsi predni cast, tudiz velice pohodlne. Ja mam nohu 28,5 cm coz znamena 45,5. Jezdim je nekolik let, stridam se Specialized, ale tyhle jsou pro me nejpohodlnejsi co jsem kdy mel.To je můj horký favorit, jak sedí velikostně? MTB tretry, ve kterých nešmatlu, mám SIDI ve velikosti 43, délku nohy mám 27 mm. Tady na Zlínsku Gira široko daleko nejsou, tak je nemám, kde zkusit a zbyde jen nějaký eshop.To je můj horký favorit, jak sedí velikostně? MTB tretry, ve kterých nešmatlu, mám SIDI ve velikosti 43, délku nohy mám 27 mm. Tady na Zlínsku Gira široko daleko nejsou, tak je nemám, kde zkusit a zbyde jen nějaký eshop.
Mira188 Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2019 To je můj horký favorit, jak sedí velikostně? MTB tretry, ve kterých nešmatlu, mám SIDI ve velikosti 43, délku nohy mám 27 mm. Tady na Zlínsku Gira široko daleko nejsou, tak je nemám, kde zkusit a zbyde jen nějaký eshop.Kdyz vozis Sidi proc chces menit... Je to ta nejvyssi kvalita a kdyz sesmajdas bity na podrazce tak je proste vymenis... Ja zkousel Spesly, Shimana, Gaerne a stejne skoncil u Sidi Dnes super pocasi, plno lidi. Hrad Veveri i s MHDeckem... Mira Tapatalk
vzduch Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2019 Mám SIDI Dragon Carbon a v tom se po šutrech, skále, mokrých kořenech,... fakt moc chodit nedá a já holt, i když nerad, někdy z toho kola musím slézt a jít po svých Na tyhle výlety jsem právě brával tretry, v kterých se dalo popojít. Byly to nějaké Scotty Trail a ty se již nedělají. R.
Duke650 Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2019 Northwave Terrea Plus, pohodlné bačkůrky:https://www.heliasport.cz/cyklisticke-tretry-northwave-terrea-plus
spineshank Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2019 Mám SIDI Dragon Carbon a v tom se po šutrech, skále, mokrých kořenech,... fakt moc chodit nedá a já holt, i když nerad, někdy z toho kola musím slézt a jít po svých Na tyhle výlety jsem právě brával tretry, v kterých se dalo popojít. Byly to nějaké Scotty Trail a ty se již nedělají. R.toto je myslím na to jak dělaný,taky do nich asi půjdu
noviisek Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2019 délku nohy mám 27 mm.Nedovedu si to ani představit. Natož poradit
Návštěvník Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2019 Prosím o radu, dnes jsem koukal na pláště. Je to sjetý, tak budu měnit. Uvažuji o českých pláštích od Rubeny . Mitas Kratos dopředu a Mitas Scylla dozadu. Tahle kombinace je hodně doporučovaná. Objevil jsem tyhle pláště za super cenu. Jediné, co nevím, jsou to 2,25. A na takových jsem ještě nejezdil. Zatím jsem jezdil Schwalbe nobby nic performance 2,1. Máte někdo zkušenosti, jak je ten rozdíl při jízdě poznat? Děkuji
Mira188 Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2019 Prosím o radu, dnes jsem koukal na pláště. Je to sjetý, tak budu měnit. Uvažuji o českých pláštích od Rubeny . Mitas Kratos dopředu a Mitas Scylla dozadu. Tahle kombinace je hodně doporučovaná. Objevil jsem tyhle pláště za super cenu. Jediné, co nevím, jsou to 2,25. A na takových jsem ještě nejezdil. Zatím jsem jezdil Schwalbe nobby nic performance 2,1. Máte někdo zkušenosti, jak je ten rozdíl při jízdě poznat? DěkujiDle toho jak stoji dotaz tak asi nezavodis a nerezes to na krev. Pak rozdil nepoznas... Mira Tapatalk
Návštěvník Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2019 Dle toho jak stoji dotaz tak asi nezavodis a nerezes to na krev. Pak rozdil nepoznas... Mira Tapatalk děkuju, takhle se na mě musí. Pěkně diplomaticky, ale s jasným poselstvím, blbe neřeš to . Ale běda, jestli budu víc funět.
Doporučené příspěvky