spineshank Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Nebudu přece plýtvat vzácnou vodou na pitomce :-)tak ho trefit do škopku zavřeným bidonem....D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Dyk řikám, že jsem nekonfliktní typ :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Duke smekám já bych při nejmenší slel vodou. Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stratom Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Řekni ji ze chlastat nebo sportovat v rodině muže jen jeden :-) Pánové, jak to děláte, aby s váma nejala přítelkyně / manželka? :-)Na mě se dneska zase nalepila, jako že jsme prý málo spolu, a vyjížďka na nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 (upraveno) Já bych to asi projel tyčka netyčka, co by popadalo to by popadalo, šanci na uhnutí dostali....zvolání - výzva - průjezd bruslaři Upraveno 1. května 2019 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 No to bych nechtěl vidět pak ty tahanice o odškodnění. Vrazit do nich zezadu = moje vina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Anela: tam jsem právě se díval na něco v té 105 a mohl by to být slušný základ, kola nax 36 mm... Mohl bys mi to převážit? Díkytak jsem s kolem vlezl na váhu a velikost XL má 12 kg. mám na řidítkách namontovanou hrazdu.kola šířky 36 budou mít rezervu, myslím, že by se tam dal narvat i 42mm široký plášť, když jsem to poměřoval pravítkem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 (upraveno) Dyk řikám, že jsem nekonfliktní typ :-)nikdy není pozdě s tím začít .....D Upraveno 1. května 2019 uživatelem spineshank Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Pánové, jak to děláte, aby s váma nejala přítelkyně / manželka? :-)Na mě se dneska zase nalepila, jako že jsme prý málo spolu, a vyjížďka na nic...tak v tomto mam stastie, ju to vobec nechytilo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Dcera upgradovala z 14? na 16?, už muže pomalu začít jezdit semnou cyklostezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Potřeboval bych poradit od zkušenějších. Rád bych si koupil nějaké univerzální kolo, na kterém se budou dát zdolávat i delší tratě. Vzal bych nějaké kolo z druhé ruky a budget jsem si na to dal max 25 tis. Hodně se mi zalíbily kola od značky Cannondale, ale celkově o tom moc nevím a zda ta 1 vidla nebude problematická. Požadavek je takový, aby přední tlumení bylo uzamykatelné a hlavně lehké kolo. Celopero se mi líbí, ale netrvám na tom. Budu rád za jakékoliv tipy na co se zaměřit, případně doporučení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Cau, za 25k bude ta vidla problematicka, resp je dost sance. Kasli na Cannondale a Lefty. Pokud ja bych mel takovej budget a hledal universala, kolo na celej den v sedle, tak bych sel po HTcku, zdvih 110-120max, klido noname ram, ale slusny kola. Asi bude muset ozelet nejake deka/kilo navic za tyto penize, ale usetris na vaze absenci toho tlumice oproti celoperu. Mozna, ze by se dalo i neco postavit noveho, zkus projet BF a poptat nejakeho stavitele. Tak bych to videl ja. Na netu se da sehnat i neco z 2017/2018 modelu za lepsi penize. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Potřeboval bych poradit od zkušenějších. Rád bych si koupil nějaké univerzální kolo, na kterém se budou dát zdolávat i delší tratě. Vzal bych nějaké kolo z druhé ruky a budget jsem si na to dal max 25 tis. Hodně se mi zalíbily kola od značky Cannondale, ale celkově o tom moc nevím a zda ta 1 vidla nebude problematická. Požadavek je takový, aby přední tlumení bylo uzamykatelné a hlavně lehké kolo. Celopero se mi líbí, ale netrvám na tom. Budu rád za jakékoliv tipy na co se zaměřit, případně doporučení.A co decathlon? Kola si tam lidi celkem chválí a budeš mít nové. https://www.decathlon.cz/horske-kolo-275-xc-id_8405332.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Potřeboval bych poradit od zkušenějších. Rád bych si koupil nějaké univerzální kolo, na kterém se budou dát zdolávat i delší tratě. Vzal bych nějaké kolo z druhé ruky a budget jsem si na to dal max 25 tis. Hodně se mi zalíbily kola od značky Cannondale, ale celkově o tom moc nevím a zda ta 1 vidla nebude problematická. Požadavek je takový, aby přední tlumení bylo uzamykatelné a hlavně lehké kolo. Celopero se mi líbí, ale netrvám na tom. Budu rád za jakékoliv tipy na co se zaměřit, případně doporučení.Nebo nechat postavit, vyjde to levněji...mrkni na bike forum, někoho Ti tam z Tvého okolí doporučí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Na zdolavani delsich trati se jinak docela dobra kola Rockrider z Decathlonu moc nehodi, jelikoz maji ve predu jen jeden tac a tudiz lehke prevody (coz je problem vetsiny dnesnich kol). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Moco: jak si byl spokojený s tím 14" kolem Woom? Řeším teď kolo pro 3letou dceru a tohle si docela lidí chvalej, hlavně ta hmotnost je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Nestraš s Decathlonem :-( oblečení slušný ale kolo nikdy. A co decathlon? Kola si tam lidi celkem chválí a budeš mít nové. https://www.decathlon.cz/horske-kolo-275-xc-id_8405332.htmlOdesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakodrak Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Tak já to mám přesně naopak, oblečení z Decathlonu děs, kola (ty letošní) super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Chlapi neberte mě špatně, ale kolo z Decathlonu ne, mám od nich pár věcí na běhání a prostě to je tak na 1 sezonu a jediné co je fajn jsou softflasky, ale jak mile se jedná o něco komplexnějšího, tak obvykle to šlo rychle do háje. To mi chcete říct, že kola co jsou za 50-80k (5 lez staré) původně jsou k ničemu, nebo respektive jsem schopen si ho složit z lepších komponentů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Odjinud, ty fakt bavis Takze jako cim vic placek, tim delsi jizda ? :) Vsechny soucasny kola jsou na prd vlastne Rolas, hele to nemusi byt pravidlo, ale vetsina co si koupi drahe kolo, tak vi asi proc a fakt jezdi, a urco se i stara, ale po 5letech intensivniho pouzivani i pres dobrej servis a udrzbu uz je velka sance na problem... jak s ramem, tak komponentove, coz jeste jde a muzes je vymenit... A ano verim, ze kdyz kolo poskladas treba na aktualnim slxku, tak Ti bude dobre a bezproblemove slouzit. Decathlon je nahodou super, jednou me v Alpach byla zima, koupil jsem tam mikinu asi za 10eur a taham ji kolem domu porad, veci pro prcky, ktery ze vseho stejne po 2-3mesicich odrostou tam taky kupuju a pohoda. Je to levne a kdyz to po sezone odejde, nestve to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky