kloubik Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2013 mi to na mobilu ukazalo nahled prispevku GAME OVER a lekl jsem se, ze mas prasklej ram.... vymenim dusi a jedu dal, ne? i kdyz teda ja pichnul pred 14 dny na zavodech silnicku, hned pri startu, jeste jsem asi nestihnul prejet startovni caru...takze zatimco kolem me jezdily stovky lidi, ja menil dusi...byl jsem tak nasranej, ze jsem mel chut hodit kolo zpatky na auto a jet domu.....50 km mi trvalo, nez jsem prestal byt nastvanej, pak jsem hodinu trpel asi 10 km do strasnyho stoupaku a poslednich 40 km jsem si nakonec super uzil, protoze mi to konecne zaclo jet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2013 mno kdyby byl ruplej rám, tak se asi poseru :-D to bych zasejřil jiné vlákno. Mno hodil jsem bajka na auto a už mám zalepeno. Zejtra nandám a hurá znova :-D Takový defekty jsou na pikaču. Já pro změnu na MTB maratonu přerval řetěz po nějakých 8 km...tak mi trvalo, než jsem našel někoho z nejtovačkou a spojkou. Pak už bylo prakticky po závodě...většina kolem mě profrčela...a to už se nedalo moc dohnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2013 Já jsem po dlouhých pěších tůrach skončil u bike baťůžku, kde mám veškerý nářadí, duši, teplý hadry na kolo, pláštěnku a je klid A navíc dobře vystlanej baťůžek, když hodíš rychtu, tak ti kolikrát i zachrání páteř, o kterou já osobně mám větší strach než třeba o palici" Ale jo, přilbu už občas také beru, to jako bych kecal, že né" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2013 Afriko, dobře vystlanej batoh těma vínama je jako dobrej na páteř, jo?? No až mě zase chytne houser, tak zkusím Gusto, kde je takový luxusní počasí? U nás jen chčije a chčije, letos už snad ani nevyjedu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2013 Já jsem po dlouhých pěších tůrach skončil u bike baťůžku, kde mám veškerý nářadí, duši, teplý hadry na kolo, pláštěnku a je klid A navíc dobře vystlanej baťůžek, když hodíš rychtu, tak ti kolikrát i zachrání páteř, o kterou já osobně mám větší strach než třeba o palici" Ale jo, přilbu už občas také beru, to jako bych kecal, že né"Jo a nezapomeň napsat taky,že tam v tom batůžku máš dvě flašky červenýho................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2013 Klucí, to víno tam dávám, až když dojezdím, to je snad jasné Ale před jízdou tam nějáké ty plechovky pívečka jsou, to jako zase jo, ale to je jako dobrej zbržďovač Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2013 Afriko, dobře vystlanej batoh těma vínama je jako dobrej na páteř, jo?? No až mě zase chytne houser, tak zkusím Gusto, kde je takový luxusní počasí? U nás jen chčije a chčije, letos už snad ani nevyjedu...západ čech...a ma bejt krásné z do konce týdne, tak ještě určitě vyrazím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2013 No tak snad se ještě zadaří... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jožan Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 (upraveno) Sháním se po dobrým světle,za chvíli se bude dojíždět za tmy.Něco,co opravdu svítí,ale nechci ke světlu vozit půlkilovou baterii.Docela vychytávka je toto: http://www.ledshop.cz/drzak-na-kolo-cel-tec-u50~z6476.html a k tomu LED baterka. Upraveno 17. října 2013 uživatelem Jožan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Já mám tohle a jsem maximálně spokojenej, perfektní společník na cestu domu když cyklovýlet zakončíš desetipívem http://www.cyklopoint.cz/smart-sv-tlo-p-edn-smart-bl-183-wwo-35-1w-5151d/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 (upraveno) a to tam ty světla máte namontovany pořád? já jen, že sem takovej, že bych ho tam asi nesnesl akorát zadní tam mám porad...originál blikacku fizik, která je zapasnuta v sedle... Upraveno 17. října 2013 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jožan Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 Pořád ne,většina těch světel je na odklapnutí,taky bych to tam přes den nesnesl a u nás před hospodou má to světlo životnost tak 20 min.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 hmmm, tak další vyjizdka dneska a opět sem bodnul. Ty sutry sou na podzim nějaký ostřejší nebo co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 Já dnes s kamarádem pěkných 60 v hnusnym počasí a skoro celou cestu s tímhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 hmmm, tak další vyjizdka dneska a opět sem bodnul. Ty sutry sou na podzim nějaký ostřejší nebo co to to je teda pešek....měl si aspoň lepení nebo duši?nebo opět odtahovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 helet, opět žena s autem sem neponaucitelnej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 helet, opět žena s autem sem neponaucitelnej...jj je mi to jasný,by ti vadila ta brašna za sedlem a v ní duše a lepení že kdybys to měl vozit sebou,už by to kolo nevypadalo tak cooolmám kámoše a ten je to samý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2013 tak nějak... spíš uvažuju u koupil camelbagu...tak se to všechno vejde i spítíčkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2013 duše, pumpa, montpáky a nářadíčko vozim v kapsách dresu, vejde se tam ještě něco na zub, foťák, telefon a klíče. Pití v rámu a za sedlem nic nepřekáží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 duše, pumpa, montpáky a nářadíčko vozim v kapsách dresu, vejde se tam ještě něco na zub, foťák, telefon a klíče. Pití v rámu a za sedlem nic nepřekáží nedá mi to, ale musím Ti to pochválit tohle je dle mého gusta, pěknej bike, to může bejt slušná raketa ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky