Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

mi to na mobilu ukazalo nahled prispevku GAME OVER a lekl jsem se, ze mas prasklej ram.... vymenim dusi a jedu dal, ne? :) i kdyz teda ja pichnul pred 14 dny na zavodech silnicku, hned pri startu, jeste jsem asi nestihnul prejet startovni caru...takze zatimco kolem me jezdily stovky lidi, ja menil dusi...byl jsem tak nasranej, ze jsem mel chut hodit kolo zpatky na auto a jet domu.....50 km mi trvalo, nez jsem prestal byt nastvanej, pak jsem hodinu trpel asi 10 km do strasnyho stoupaku a poslednich 40 km jsem si nakonec super uzil, protoze mi to konecne zaclo jet :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mno kdyby byl ruplej rám, tak se asi poseru :-D to bych zasejřil jiné vlákno. Mno hodil jsem bajka na auto a už mám zalepeno. Zejtra nandám a hurá znova :-D Takový defekty jsou na pikaču. Já pro změnu na MTB maratonu přerval řetěz po nějakých 8 km...tak mi trvalo, než jsem našel někoho z nejtovačkou a spojkou. Pak už bylo prakticky po závodě...většina kolem mě profrčela...a to už se nedalo moc dohnat.

Odkaz ke komentáři

Já jsem po dlouhých pěších tůrach skončil u bike baťůžku, kde mám veškerý nářadí, duši, teplý hadry na kolo, pláštěnku a je klid :cheers:  A navíc dobře vystlanej baťůžek, když hodíš rychtu, tak ti kolikrát i zachrání páteř, o kterou já osobně mám větší strach než třeba o palici" Ale jo, přilbu už občas také beru, to jako bych kecal, že né"

Odkaz ke komentáři

Já jsem po dlouhých pěších tůrach skončil u bike baťůžku, kde mám veškerý nářadí, duši, teplý hadry na kolo, pláštěnku a je klid :cheers:  A navíc dobře vystlanej baťůžek, když hodíš rychtu, tak ti kolikrát i zachrání páteř, o kterou já osobně mám větší strach než třeba o palici" Ale jo, přilbu už občas také beru, to jako bych kecal, že né"

Jo a nezapomeň napsat taky,že tam v tom batůžku máš dvě flašky červenýho................... :lol2:

Odkaz ke komentáři

Afriko, dobře vystlanej batoh těma vínama je jako dobrej na páteř, jo?? No až mě zase chytne houser, tak zkusím :lol2:

Gusto, kde je takový luxusní počasí? U nás jen chčije a chčije, letos už snad ani nevyjedu...

západ čech...a ma bejt krásné z do konce týdne, tak ještě určitě vyrazím...
Odkaz ke komentáři

Sháním se po dobrým světle,za chvíli se bude dojíždět za tmy.Něco,co opravdu svítí,ale nechci ke světlu vozit půlkilovou baterii.Docela vychytávka je toto: http://www.ledshop.cz/drzak-na-kolo-cel-tec-u50~z6476.html  a k tomu LED baterka.

Upraveno uživatelem Jožan
Odkaz ke komentáři

duše, pumpa, montpáky a nářadíčko vozim v kapsách dresu, vejde se tam ještě něco na zub, foťák, telefon a klíče. Pití v rámu a za sedlem nic nepřekáží ;)

nedá mi to, ale musím Ti to pochválit :P

tohle je dle mého gusta, pěknej bike, to může bejt slušná raketa ...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...