Gustaf Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2013 dneska krásných 31km....jaaaaj, pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2013 na první fotce...svařování rámu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel67 Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2013 na první fotce...svařování rámu Ale asi to neklaplo, když to chce na poslední fotce hodit ze skály. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2013 ono je to vložený opačné....nejdřív byla skála, pak svařování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel67 Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2013 ono je to vložený opačné....nejdřív byla skála, pak svařování No to je fakt. To se ale muselo stát strašně dávno, když je ta fotka ještě černobílá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2013 jj, co mi to dalo práce...najít, nascanovat...vložit to tenkrát byly kola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 Chlapci znalci, poraďte prosím.Mám na kole zapletený Mavic Crossride a ulomil se mi kus zadního náboje - uložení drátu, takže jeden drát vypadl.Podle všeho Mavic nedodává náhradní díly jako je samotnej náboj.Máte někdo nápad jak to nejlépe spravit ?Dá se koupit jedno kolo nebo musím celou sadu ?Poslední varianta je koupit jinej náboj a vyplést kulatý dráty.Díky za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 Dnes zase nad propastí Přidávám se k dotazu výše, akorát já bych potřeboval tip na zadní zapletený ráfek 29 pro 120 kilového pupíka, 80% jezdím po asfaltu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam G. Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 Chlapci znalci, poraďte prosím.Mám na kole zapletený Mavic Crossride a ulomil se mi kus zadního náboje - uložení drátu, takže jeden drát vypadl.Podle všeho Mavic nedodává náhradní díly jako je samotnej náboj.Máte někdo nápad jak to nejlépe spravit ?Dá se koupit jedno kolo nebo musím celou sadu ?Poslední varianta je koupit jinej náboj a vyplést kulatý dráty.Díky za radu Nesnažil bych se to opravovat, podle mého by se časem přidaly i další dráty. Poslední variantu bych nebral jako tu nejhorší, ale spíše nejlépe schůdnou jak cenově tak i složitostí. Pokud si to nechceš přepléct doma, schodil bych zadní kolo, vzal do nějakého slušného cykloshopu a nechal bych to přehodit za jiný náboj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 Tělo asi koupíš samotné, občas i celou nábu, ale ten kdo to bude přeplítat za to bude chtít asi dost peněz. Vzhledem k cen nových kol bych asi nechal přeplést, nebo koupil celý kolo. A během centrování můžou začít lítat dráty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 Nesnažil bych se to opravovat, podle mého by se časem přidaly i další dráty. Poslední variantu bych nebral jako tu nejhorší, ale spíše nejlépe schůdnou jak cenově tak i složitostí. Pokud si to nechceš přepléct doma, schodil bych zadní kolo, vzal do nějakého slušného cykloshopu a nechal bych to přehodit za jiný náboj... Údajně nová sada kol je za šestku, jedno kolo by mohlo bejt za tři, pokud se dá sehnat. To by byla dobrá varianta - starý kolo na náhradní díly. Vyplet na jiný náboj údajně něco přes litr, což je v pohodě, ale nechtěl bych každý kolo jiný. Odesláno z mého HTC Desire S pomocí Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 Tělo asi koupíš samotné, občas i celou nábu, ale ten kdo to bude přeplítat za to bude chtít asi dost peněz. Vzhledem k cen nových kol bych asi nechal přeplést, nebo koupil celý kolo. A během centrování můžou začít lítat dráty... No o ceně je to v případě nových obou kol, jedno bych ustal, kdyby bylo k dostání Odesláno z mého HTC Desire S pomocí Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 Sakra, jsem proříznul čtyři měsíce starou kevlarku pomalu za litr a řekl jsem si a dost, letos už druhá" Dnes jsem tedy obul pro mě doposud neznámou Tiogu XC, prej velmi solidní pneu za 420,00 Kč pouze Zítra ji dám co proto a uvidíme" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 (upraveno) tyhle pláště neznám....tak potom poreferuj jaký jsou. Upraveno 2. listopadu 2013 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 Tyhle pláště jsou "klasika největší". Drží skvěle v drsnějším terénu - taky jsou to v podstatě sjezdový vzorky, ale NEJEDOU. Ještě k těm Mavicům, daj se koupit za 4ku oba, ale já bych raděj za 4ku koupil Fulcrum Red Metal 5. Mavic jim nesahá ani po paty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 Ještě k těm Mavicům, daj se koupit za 4ku oba, ale já bych raděj za 4ku koupil Fulcrum Red Metal 5. Mavic jim nesahá ani po paty.Mrknu na ně, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2013 Tyhle pláště jsou "klasika největší". Drží skvěle v drsnějším terénu - taky jsou to v podstatě sjezdový vzorky, ale NEJEDOU. Ještě k těm Mavicům, daj se koupit za 4ku oba, ale já bych raděj za 4ku koupil Fulcrum Red Metal 5. Mavic jim nesahá ani po paty.jj, RM5 jezdím taky, spokojenost, za ty peníze (4.200,-Kč na KK) slušný kola, trochu hlučnej cvrček, ale to neva, aspoň nepotřebuju zvonek :-)pláště jsem měl Conti RaceKing v kevlaru, ale nesedly mi. Teď jezdím Wredesteiny TigerClaw kevlar a sedí mi na můj styl daleko lépe (hlavně nekupte to za ty prachy 200,-Kč/ks :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2013 výbornej plášť dle mého kamaráda kterej opravdu toho najezdí hodně je tento Plášť MTB Hutchinson Python NG Air Light cena je teď 499,-hodně prý vydrží a hlavně dobře odvaluje, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2013 (upraveno) jj, RM5 jezdím taky, spokojenost, za ty peníze (4.200,-Kč na KK) slušný kola, trochu hlučnej cvrček, ale to neva, aspoň nepotřebuju zvonek :-)pláště jsem měl Conti RaceKing v kevlaru, ale nesedly mi. Teď jezdím Wredesteiny TigerClaw kevlar a sedí mi na můj styl daleko lépe (hlavně nekupte to za ty prachy 200,-Kč/ks :-))Hoď link na ty kevlary za 200,- já to nemožu cosi najít. Hned bych sadu vzal. Upraveno 4. listopadu 2013 uživatelem wave ceptor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2013 Hoď link na ty kevlary za 200,- já to nemožu cosi najít. Hned bych sadu vzal.to byla akce kupkolo.cz cca. před rokem, dokonce přišly v krabicích-takže žádné sundané z kol, bral jsem to stěma RM5, teď už tam nejsou :-(Měl jsem jich koupit víc za ty peníze ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky