kloubik Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 (upraveno) Pekne jel, uplne mi to pripomnelo tohle: https://www.youtube.com/watch?v=h5MYx71UXKw Upraveno 28. listopadu 2013 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jožan Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Ale pěkně to klukovy jelo, ten konec byl dobře hustej Mě to napadlo asi před osmi lety na dlouhých celkem strmých schodech před našim Gymnáziem, zlomil jsem si ruku a přišel o dva zuby, takž schody nebrat kluci, od té doby je beru obloukem V celku v pořádku,noha není zlomená,jen ten roh jsem si narval do stehna,ale odhaduju tak 9 žebro zlomený(před 2 měsícema to bylo 10),opět chrupavka na lokti,v noci jsem toho moc nenaspal.Zejtra se půjdu vyfotit do špitálu a zajedu pro nový karbonový rohy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 OK, no tak docela dobrý, dej se do kupy kluku, zítra ve 13:00 vyrážíme Jinak potlamák kvalitní, jeli jsme okolo pajdy" Že bych si udělal konečně úrazovku, když je venku to náledí? V celku v pořádku,noha není zlomená,jen ten roh jsem si narval do stehna,ale odhaduju tak 9 žebro zlomený(před 2 měsícema to bylo 10),opět chrupavka na lokti,v noci jsem toho moc nenaspal.Zejtra se půjdu vyfotit do špitálu a zajedu pro nový karbonový rohy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jožan Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 To stehno mě trochu povoluje,tak to snad zítra bude lepší,na žebro růžová pilule a jede se.Před měsícem jsem si udělal novou pojistku,tak ze mě budou mít radost,bude zas na pivko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Kdyby se někdo chtěl mrknout na novej film Arrival od SecondBase Films, tak je premiéra zdarma ke shlédnutí na http://www.pinkbike.com/news/FREE-Online-Premiere-of-ARRIVAL-2013.html . Jen dneska od 21:00 do zejtra 9:00. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jožan Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2013 Konečně správný počásko na ježdění: vichřice,sněžení,závěje,prostě paráda!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2013 kolik km se v takový parádě dá najet? Sice sem teď měnil pár věcí na kole a rád bych je vyzkoušel, ale tohle bych asi nadal... Zajimavá novinka Stem Captain, dobrej nápad, ale nic moc design.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2013 Náhodou v tomhle počasí je největší sranda. Ještě tak 4 roky zpátky jsem na hory bral kolo, když ostatní měli lyže a běžky a venku bylo -18. Akorát člověk nesmí jezdit z kopce s odmknutou vidlicí. Musím si dát dohromady kolo a o vánocích se trochu projet.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 Jožan, ty jsi dobrej démon...mno jo..to ostatně asi všichni kolem Afriho :-DDD v takovým počasí drandit na bajku.l Já ho taky ještě nezazimoval a pořád doufám, že ještě vyrazím...ale nevím nevím. Musím poslat vidly a tlumič do Foxu na generálku..pořád to odkládám. Stále věřím v bajk trip....:-DD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jožan Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2013 (upraveno) Ale jo,dá se v pohodě,ale tak do 10-15 cm sněhu,pak už to je pakárna.Navíc to je dobrá průprava na enduro,jedeš sněhem,nevíš co je pod tím,najednou to ustřelí a vyrovnáváš,něco jako ježdění vyšší rychlostí v bahně.Faktem je,že 10 km a mám dost... Upraveno 9. prosince 2013 uživatelem Jožan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 Furt tvrdím, že na biku nezáleží. Vše je jen o šikovnosti konkrétního člověka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 Machři. A koukám ze tam je i můj oblíbený Chris Akrigg. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 Dobrý borci, klobouk dolů Ale pokud na biku nezáleží, dej jim ukrajinu a uvidíme Vepředu má jako hodně kvalitní kousátko...Furt tvrdím, že na biku nezáleží. Vše je jen o šikovnosti konkrétního člověka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 to je játro.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 Kdyby to dali na trialovém nebo MTB kole, čuměl bych s otevřenou pusou a obrovským respektem... Ale jak to dávají na silničce... přestal jsem ovládat měchýř a svěrač :-) nechápu Furt tvrdím, že na biku nezáleží. Vše je jen o šikovnosti konkrétního člověka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2013 Furt tvrdím, že na biku nezáleží. Vše je jen o šikovnosti konkrétního člověka. jako respect,fakt mazec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rumsturm Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2013 Se divim že to ty hubený galuzky vydržej ale jinak to dávaj dobře to jo jako.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 Další pro mne nepochopitelná věc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 Další pro mne nepochopitelná věc. zřejmě slušnej oddíl ,ale jako fak mazec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 dneska pěkných 36 km s kámošema. Počasí super, vyjížďka super...místy led, místy bláto...co víc si přát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky