Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Ale pěkně to klukovy jelo, ten konec byl dobře hustej :lol2: Mě to napadlo asi před osmi lety na dlouhých celkem strmých schodech před našim Gymnáziem, zlomil jsem si ruku a přišel o dva zuby, takž schody nebrat kluci, od té doby je beru obloukem  :lol2:

V celku v pořádku,noha není zlomená,jen ten roh jsem si narval do stehna,ale odhaduju tak 9 žebro zlomený(před 2 měsícema to bylo 10),opět chrupavka na lokti,v noci jsem toho moc nenaspal.Zejtra se půjdu vyfotit do špitálu a zajedu pro nový karbonový rohy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

OK, no tak docela dobrý, dej se do kupy kluku, zítra ve 13:00 vyrážíme :cheers:  Jinak potlamák kvalitní, jeli jsme okolo pajdy" Že bych si udělal konečně úrazovku, když je venku to náledí? :lol2:

V celku v pořádku,noha není zlomená,jen ten roh jsem si narval do stehna,ale odhaduju tak 9 žebro zlomený(před 2 měsícema to bylo 10),opět chrupavka na lokti,v noci jsem toho moc nenaspal.Zejtra se půjdu vyfotit do špitálu a zajedu pro nový karbonový rohy.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Náhodou v tomhle počasí je největší sranda. Ještě tak 4 roky zpátky jsem na hory bral kolo, když ostatní měli lyže a běžky a venku bylo -18. Akorát člověk nesmí jezdit z kopce s odmknutou vidlicí. Musím si dát dohromady kolo a o vánocích se trochu projet....

Odkaz ke komentáři

Jožan, ty jsi dobrej démon...mno jo..to ostatně asi všichni kolem Afriho :-DDD v takovým počasí drandit na bajku.l Já ho taky ještě nezazimoval a pořád doufám, že ještě vyrazím...ale nevím nevím. Musím poslat vidly a tlumič do Foxu na generálku..pořád to odkládám. Stále věřím v bajk trip....:-DD

Odkaz ke komentáři

Ale jo,dá se v pohodě,ale tak do 10-15 cm sněhu,pak už to je pakárna.Navíc to je dobrá průprava na enduro,jedeš sněhem,nevíš co je pod tím,najednou to ustřelí a vyrovnáváš,něco jako ježdění vyšší rychlostí v bahně.Faktem je,že 10 km a mám dost...

Upraveno uživatelem Jožan
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...