Qvido Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 pěkně to udělalSagan je borec ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 Tak nakonec jsme skončili s výběrem u toho Nipperu, záměr byl stlačit váhu pod 11kg proto je to bez odpružené vidlice, která by asi u naší dcerky neměla funkční význam. Kolo se líbí a to je hlavní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2014 Dobrá volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2014 (upraveno) tak toto bolí.... http://www.mtbiker.sk/clanky/6790/pad-v-mestskom-zjazde-po-necakanom-defekte.html Upraveno 3. března 2014 uživatelem obchodnik-o3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubuking Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2014 lehkonohý "vintážník" před svoji první letošní akcí....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2014 thumb_bike_40607.jpgPotřebuju poradit. Chci koupit dceři kolo - jedno vím - rozměr 24 a musí bejt pokud možno lehký, holka je střízlík - má jen 24 kg. Mám rozpočet max. 6 tisíc ale radši míň, je toho poslední dobou na mě moc (hodně narozenín v rodině a 2 dovolený). Kolo by nemělo být příliž holčičí, nepotrpí si na to, případně podědí za pár let syn. Včera zkoušela toto ale to je trochu přes rozpočet: http://superiorbikes.eu/cz/kolekce-2014/junior-kids/junior-starter/607-xc-24-blue.html - to snížení rámu se nám zamlouvá.Uvažuji ale spíš nad starší verzí - http://jizdni-kola.heureka.cz/superior-xc-24-panda-2012/specifikace/ která by se do rozpočtu vešlaPanda 24 green.jpgči toto http://jizdni-kola.heureka.cz/specialized-hotrock-24-2012/#!o=2 Jak jste pochopili holka nebude žádná závodnice ale letos už by s náma ráda na výlety. Případně doporučtě linkem něco použitého co stojí za to. Olpram určo ne. Dík za každou radu.Koupit rozumně postavený dětský kolo není vůbec lehký! cyklovrakoviste.czMají tam zrovna pár lehkých rámů na 24, z jednoho staví pro mě (syna), za 7 až 7.500 bude super kolo. Když počítáš rámovou sadu na tři, i do šesti tisíc by mělo bejt slušný. Doporučuju! (a ne, nemám zájem na reklamě) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2014 Krásné sobotní počasí a výlet na Hazimburk, který byl k mému údivu již přístupný.Pod hradem pěkné bahýnko, nahoře pěkná obíračka ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2014 V sobotu jsem vyrazil s novejma botama. A jak byly nový nebo co, tak sem se nestih vycvaknout, zrovna u takovýho betónku. Strašně to bolelo, bok, loket. A to sem byl střízlivej. Pak jsem spad ještě 2x, z toho jednou na hlavu. Ale to už sem nebyl střízlivej. Kolo to vydrželo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2014 V sobotu jsem vyrazil s novejma botama. A jak byly nový nebo co, tak sem se nestih vycvaknout, zrovna u takovýho betónku. Strašně to bolelo, bok, loket. A to sem byl střízlivej. Pak jsem spad ještě 2x, z toho jednou na hlavu. Ale to už sem nebyl střízlivej. Kolo to vydrželo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2014 Přesně, já se akorát vprostřed pádu myslím trochu zazmítal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2014 :lol2: :lol2: :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2014 Jo, jo klipsny nebo cyklobotičky, to není žádná prdel.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stephan Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2014 Zdravim bikery, od detskych let jsem na kole nesedel a rikam si, ze by to chtelo zmenu. Zatim jenom shanim obecne info a prekvapilo me, ze na bike-forum.cz (prijde mi jako rozumny zdroj informaci) jsou hodne vychvalovani stavitele kol, kteri vezmou ruzne dily a kolo slozi za lepsi penize nez se bezne prodava. Nemate s tim nekdo zkusenost? Jinak jenom pro doplneni, jedna se mi o kolo na silnici i lehci teren s cenovkou do 20 000. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2014 Ahoj,b-f pročítám poměrně pravidelně a těchto "stavičů kol" jsem si všiml také.Také mi není úplně jasné, jak se můžou s cenou dostat níž jak seriovky, ale asi to tak bude.Každopádně v tom vidím velkou výhodu vzhledem k Tvýmu rozpočtu, protože v týhle cenový hladině ty kola jsou většinou někde "ošizený".Většinou je to vidle a brzdy, ale hlavně aby to mělo XT přehazku - to je základ :-)Já si svoje RBčko taky nechal sestavit, ikdyž u RB, ale některý věci jsem si dodal sám a jsem spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2014 Skor by som volil slusnejsie kola a brzdy a vidlu ako XT. Myslim ze bohato staci deore co sa tyka prehadzovacky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2014 XT přehazka je základ :-) taky ji mám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2014 Zdravim bikery, od detskych let jsem na kole nesedel a rikam si, ze by to chtelo zmenu. Zatim jenom shanim obecne info a prekvapilo me, ze na bike-forum.cz (prijde mi jako rozumny zdroj informaci) jsou hodne vychvalovani stavitele kol, kteri vezmou ruzne dily a kolo slozi za lepsi penize nez se bezne prodava. Nemate s tim nekdo zkusenost? Jinak jenom pro doplneni, jedna se mi o kolo na silnici i lehci teren s cenovkou do 20 000.Po cca. dvaceti letech jsem si koupil take loni prvni kolo a mel jsem podobnej budget. Koupil jsem toto http://www.scottmtb.cz/kola-scott-2013/scott-scale-900/scott-scale-970/ a jsem spokojenej. Pro zacatecnika super a dostacuje. Az se vyjezdim, pujdu trochu vejs.Hlavne neposlouchej rady typu - "za dvacet jsou kola ozizeny" nebo "pod kilo to je hovno kolo" nebo "jak to neni karbon, tak to nejede", apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2014 Stavět kolo a "stavět kolo" je dost rozdíl, záleží na tom v jaké se pohybuješ ceně. Do 50ti tisíc to nemá smysl vůbec řešit, spíš je lepší na sériovém modelu nechat před koupí udělat požadované úpravy. Obvykle se staví kola "na míru" individualistům, kteří nechtějí primárně ušetřit, ale mají natolik odlišné požadavky, že sériové kolo nekoupí. Bavíme se o kole horském či trekovém ? silniční kola se staví většinou individuálně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2014 Dlouhodobým zkoumáním jsem zjistil, že je úplně jedno na jak drahým kole si rozbiješ hubu.Akorát u těch dražších to víc bolí při placení zničených věcí............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stephan Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2014 Diky za nazory. Je mi jasne, ze s kolama je to stejne jak s hodinkama. "Kdyz pridas dalsich pet tak uz je to o level vis .. a za dalsi dva je to zase jinde ... no a jestli za 30 nebo 40 to uz je jedno ... atd. Takze jelikoz fakt netusim jak me to chytne/nechytne tak pres dvacku nechci jit. Necham tomu jeste nejaky mesic (promyslim co vlastne chci a nasetrim nejakou tisicovku - pro me i ta dvacka je dost ) a potom asi zkusim pohledat nejakou slevnenou seriovku v obchode ze sveho okoli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky