Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

canyon má manželka, občas si ho pujčim není tomu co vytknout, teda canyonu slx 8.9, k levnějším modelům nemohu dát referenci ....

To srovnání s hodinkama trochu kulhá, k tomu kolu, na rozdíl od hodinek, potřebuješ nějakou výkonnost, čas na tom kole jezdit atp... nevim na co to kolo chceš a kolik času  na kole trávíš ....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem pánové dnes skouknul trekový Cannondale CX2 a ač fanda této značky (dva jsem měl) tak to je hnus. Na obrázku na netu gut, v reálu nic moc. Navíc 25k cenovka a Alivio?

Pch, trubky hnusně tlustý. Takže tudy cesta fakt nevede?

Skouknul jsem gps a jezdím 75% asfalt a zbytek lesní cesty, tak jsem dneska přezul z plášťů 2.1 na 1.75 místo trekovýho kola :)

A uvidíme.

Odkaz ke komentáři

Tak včera místo hokeje příjemných 40km + malý sjezdík, s klukama mu říkame Polom, nikdo neví proč, možná, že se začíná v POLsku a končí v LOMu :lol:  Když je nás víc, dá se tam jet v klidu 65km/h, sám jezdím v klídečku, mrkněte, prostě pohoda"

Jo a začínají mě svrbět ruce a pokoukávám po Jekyllovy :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Tak, tak, okolí tady máme luxusní, můžeš tady jezdit celé dny a když to tady trochu znáš, nepotkáš ani živáčka, což já mám hrozně rád  :clap: Kolikrát  ráno vypadnu, celej den si to tady dávám a v podvečer se vrátím dom, a ještě máš vidět po cestě ty krásné hospůdky, někdy se stav a pojezdíme :cheers:

To je parada. Takove cesticky miluju, idealni teren pro seniory. Proto mam rad Beskydy a chci se tam vratit, ty jsou jich plne. 

Odkaz ke komentáři

Tak včera místo hokeje příjemných 40km + malý sjezdík, s klukama mu říkame Polom, nikdo neví proč, možná, že se začíná v POLsku a končí v LOMu :lol:  Když je nás víc, dá se tam jet v klidu 65km/h, sám jezdím v klídečku, mrkněte, prostě pohoda"

pěkný a ta krajina taky :clap: ,projel bych se taky tama

jinak ty jezdíš bez rukavic?

Odkaz ke komentáři

Ahoj, uvažuju o nějaké kameře na lyže, můžeš pro inspiraci prozradit co používáš?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...