montemar Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 chapes to dobre. +/- 20... ale, asi jako jestli vulcain za 50 nebo rolex za 100, tak radsi ten rolex... jinak dekuji za tipy. ten canyon vypada moc dobre, a scott taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 canyon má manželka, občas si ho pujčim není tomu co vytknout, teda canyonu slx 8.9, k levnějším modelům nemohu dát referenci .... To srovnání s hodinkama trochu kulhá, k tomu kolu, na rozdíl od hodinek, potřebuješ nějakou výkonnost, čas na tom kole jezdit atp... nevim na co to kolo chceš a kolik času na kole trávíš .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 je to tak,napiš taky kolik km plánuješ jezdit,pokud víc jak 1000km tak smysl navýšit cenu má,jinak bych to neřešil a vybral něco co se ti líbí, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 20 km tejdne v lete a jen kdyz bude azuro... tj. odhadem 300-400 km/rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 no v tom případě bych vůbec neřešil 50+- kolo,ale vybral něco do 25 naprosto v poho výběr a budeš spokojenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 kup si koloběžku, to myslím vážně, sám ji používám, je to legrace a Kostka tě vyjde na nějakou 10, žádná ůdržba, pohada klídek a na 20 km uplně v klidu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 300-400 km za rok? Kolo do 15t. bude naprostý luxus na několik let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 Tak jsem pánové dnes skouknul trekový Cannondale CX2 a ač fanda této značky (dva jsem měl) tak to je hnus. Na obrázku na netu gut, v reálu nic moc. Navíc 25k cenovka a Alivio? Pch, trubky hnusně tlustý. Takže tudy cesta fakt nevede? Skouknul jsem gps a jezdím 75% asfalt a zbytek lesní cesty, tak jsem dneska přezul z plášťů 2.1 na 1.75 místo trekovýho kola A uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 Příští týden Hostýnky, moje milé, už se těším tak zvolna trénuju dnes 40km celkově letos okolo 1100, sic v polabí ale i to se počítá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 ...zítra jedem na víkend do Rychlebek. Se těším nebo co.tam jsem ještě nebyl..ale závidím...snad vám vyjde počasí. Nemá bejt nic moc.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 taky jsem nebyl,ale je to v plánu až to bude v kupě tam udělat výlet...vypadá to parádně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 ...zítra jedem na víkend do Rychlebek. Se těším nebo co.měl bych dotaz je to jen pro zkušené nebo je možný tam vzít rodinu:?jde mi o to vzít sebou mou drahou polovičku a 9 let dceru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 tak to je super ještě omrknu jak popř s nějakým ubytkem v okolí a tip na výlet ja víno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 Tak včera místo hokeje příjemných 40km + malý sjezdík, s klukama mu říkame Polom, nikdo neví proč, možná, že se začíná v POLsku a končí v LOMu Když je nás víc, dá se tam jet v klidu 65km/h, sám jezdím v klídečku, mrkněte, prostě pohoda"Jo a začínají mě svrbět ruce a pokoukávám po Jekyllovy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 To je parada. Takove cesticky miluju, idealni teren pro seniory. Proto mam rad Beskydy a chci se tam vratit, ty jsou jich plne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 Tak, tak, okolí tady máme luxusní, můžeš tady jezdit celé dny a když to tady trochu znáš, nepotkáš ani živáčka, což já mám hrozně rád Kolikrát ráno vypadnu, celej den si to tady dávám a v podvečer se vrátím dom, a ještě máš vidět po cestě ty krásné hospůdky, někdy se stav a pojezdíme To je parada. Takove cesticky miluju, idealni teren pro seniory. Proto mam rad Beskydy a chci se tam vratit, ty jsou jich plne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 No rad bych, rad bych. Nejprve mi ale musi beskydska bunka sehnat domek v mem oblibenem udoli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 Tak včera místo hokeje příjemných 40km + malý sjezdík, s klukama mu říkame Polom, nikdo neví proč, možná, že se začíná v POLsku a končí v LOMu Když je nás víc, dá se tam jet v klidu 65km/h, sám jezdím v klídečku, mrkněte, prostě pohoda"Jo a začínají mě svrbět ruce a pokoukávám po Jekyllovy pěkný a ta krajina taky ,projel bych se taky tamajinak ty jezdíš bez rukavic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 Tak včera místo hokeje příjemných 40km + malý sjezdík, s klukama mu říkame Polom, nikdo neví proč, možná, že se začíná v POLsku a končí v LOMu Když je nás víc, dá se tam jet v klidu 65km/h, sám jezdím v klídečku, mrkněte, prostě pohoda"Jo a začínají mě svrbět ruce a pokoukávám po Jekyllovy Ahoj, uvažuju o nějaké kameře na lyže, můžeš pro inspiraci prozradit co používáš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 Tak to planuju, ruinu s cislem popisnym. Ale nedari se. Mam desne male uzemi zajmu. Jedna strana jednoho udoli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky