Gustaf Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Odesláno 23. května 2014 Tak včera místo hokeje příjemných 40km + malý sjezdík, s klukama mu říkame Polom, nikdo neví proč, možná, že se začíná v POLsku a končí v LOMu Když je nás víc, dá se tam jet v klidu 65km/h, sám jezdím v klídečku, mrkněte, prostě pohoda"Jo a začínají mě svrbět ruce a pokoukávám po Jekyllovy Afri, tak to je pecka...hezky to metelíš...Takle bych to asi já nepustil....
wave ceptor Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Odesláno 23. května 2014 Ale dal bys to. Ta kamera zkresluje. Já nejsem nějak velkým příznivcem těchto záběrů, většinou nic neříkajících a nevypovídajících o situaci. Líbí se mi to jenom např. v prostřizích s realným pohledem. Např. skoky, kde si člověk řekne že z pohledu jezdce celkem pohoda, a pak je klasický kamerový záběr a je to strašný brutal (dálka, výška).
Qvido Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Odesláno 23. května 2014 Ale dal bys to. Ta kamera zkresluje. Já nejsem nějak velkým příznivcem těchto záběrů, většinou nic neříkajících a nevypovídajících o situaci. Líbí se mi to jenom např. v prostřizích s realným pohledem. Např. skoky, kde si člověk řekne že z pohledu jezdce celkem pohoda, a pak je klasický kamerový záběr a je to strašný brutal (dálka, výška). Přesně tak, podobně jako kamera v autě Tapatalk
spineshank Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Odesláno 23. května 2014 ale aspoň má člověk památku a vzpomínky z vyjížděk,taky přemýšlím něco takové pořídit časem
pavel23 Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Odesláno 23. května 2014 Chlapi nevíte co s pískáním brzd? Už jsem snad udělal všechno, vyčistil, obrousil desky a pořád to při dobrzdeni ječí.
kloubik Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Odesláno 23. května 2014 (upraveno) Mam to taky, a uz jsem na to rezignoval...nove desky, cisteni vseho nekolikrat, pak dokonce novy kotouce a nic. Do dneska lituju, ze pri poslednim velkem servisu jsem nevyhodil cely brzdy a misto toho dal penize do jejich servisu (Avid Juicy 7).Asi jsem mel smulu na blbej kus, od novych nikdy nebrzdily tak jak bych si predstavoval, nikdo s tim nedokazal nic udelat, tak jsem na to postupne rezignoval. Jen kdyz se svezu na nejakem jinem kole ktere ma zrovna fakt dobry brzdy, tak pak zas nejakou dobu nadavam. Upraveno 23. května 2014 uživatelem kloubik
pavel23 Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Odesláno 23. května 2014 Mě brzdi dobře, mám slx a loni mi to nedělalo. Kolo jsem měl v suchu přes zimu a od jara tohle, desky nový dávat moc nechci když jsou dobrý.
spineshank Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Odesláno 23. května 2014 jezdím XT třetí sezonu a pískání neznám,brzdí super a jdu do nich zase na nový bike
African Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Odesláno 23. května 2014 Jsem rád, že se Vám to líbilo kluci, jak píše spineshank, jde hlavně o památku a srandu, když na to po zážitcích koukáte s kámošema a bavíte se Nejedná se jenom o kolo, můžete ji tahat všude, např. z lyží s ní mám super záběry, měl jsem ji mít už dávno, hodně zajímavých věcí už mě bohužel uteklo. Jinak používám GoPro Hero White edition, super kamera, kterou asi používá každej, co tak sleduji, je na ni hrozná masírka reklam, což některé odradí, ale i přes to je Go Pro královna mezi outdoor kamerama. Ta kvalita na Youtube není úplně nejlepší, např. na velké tv to je pecka, asi to běží v jiném režimu, fakt prozatím velká spokojenost. Jestli zkresluje, nebo nezkresluje, je asi tak nějak úplně jedno, jelikož když už s ní chvíli točíš, tak pak zjistíš velice lehce z ostatních videí, kdo se s tím mazlí a kdo ne, o to víc tě ta ostatních videa začnou bavit Jinak dneska proběhl mini chronosraz, tak jsem si trochu zajel, nejsem moc zvyklej, tak nožičky pěkně cvrdlikaj Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kloubik Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Odesláno 23. května 2014 Jo, posledni dobou jsem az prekvapeny, ale kam se podivam, tam ctu chvalu na Shimano brzdy.
kloubik Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Odesláno 23. května 2014 Afri ty jsi drak....90 km na horaku, prej jen tak jsem si trochu zajel Hned bych s tebou ale nekam vyrazil, mate to tam podle videa moc pekny a navic mi chybi cesky lesy!Ja letos vubec nemam nic najezdeno V nedeli jsem dal lehce pres 100km s par vetsima kopcema na silnicce a mel jsem toho dost.
spineshank Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Odesláno 23. května 2014 Jo, posledni dobou jsem az prekvapeny, ale kam se podivam, tam ctu chvalu na Shimano brzdy. opravdu musím říct že to jak brzdí je prostě labůžo,páky super na prst,krátkej chod...nemůžu říct křivého slova doma už mi leží v krabici nová sada na nové kolo,akorát jsem objednal verzi s chlazením a koutouč 203/180,ale na tu 203 pořád čekám
African Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Odesláno 23. května 2014 To Kloubík: No vidíš, a já bych si zase velmi rád zajezdil tam u Vás, ty tvoje fotky byli luxusní a dost jsem tedy záviděl, paráda To spineshank: Ty jo, to chlazení je hodně hustý...
B.F.G. Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Odesláno 23. května 2014 To je vůůůůl, vazelínu na desky... Ale vážně, pískání dělá většinou deska, kotouč spíš drhnutí a kejhání (nevím jak jinak ten zvuk nazvat ). Každopádně sintrovaný desky pískaj rády. Samotnej třmen nemůže zhola za nic.
spineshank Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Odesláno 23. května 2014 To Kloubík: No vidíš, a já bych si zase velmi rád zajezdil tam u Vás, ty tvoje fotky byli luxusní a dost jsem tedy záviděl, paráda To spineshank: Ty jo, to chlazení je hodně hustý... je to součást desek,takže pokud má člověk XT třemy,může jen vyměnit deskyuvidím až to testnu,ale se současnejma brzdama i bez chalzení jsem byl max spokojenej,takže to tolik neřeším,vzal jsem je proto abych to testnul a taky že cen.rozdíl byl už zanedbatelnej
pavel67 Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Odesláno 23. května 2014 Po pěti letech (cca 17 000km) to bylo na mých Candy šlehačích o hubu - už se vytrhávala tretra.Dneska mi dorazily nové a lepší. Už se těším na zítřejší vyjížďku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spineshank Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Odesláno 23. května 2014 vypadaj že bys s něma ušlehal pořádnou šlehačku tak ať slouží ke spokojenostijá zůstávám u klasiky SPD a možná časem na nějaký spec.vyjížďky nějaký platform.pedály
mondeo2 Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Odesláno 23. května 2014 To je vůůůůl, vazelínu na desky... Ale vážně, pískání dělá většinou deska, kotouč spíš drhnutí a kejhání (nevím jak jinak ten zvuk nazvat ). Každopádně sintrovaný desky pískaj rády. Samotnej třmen nemůže zhola za nic.vžyť nepsal mezi desky a kotouč ale mezi desky a pístek,
pavel23 Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Odesláno 24. května 2014 To je vůůůůl, vazelínu na desky... Ale vážně, pískání dělá většinou deska, kotouč spíš drhnutí a kejhání (nevím jak jinak ten zvuk nazvat ). Každopádně sintrovaný desky pískaj rády. Samotnej třmen nemůže zhola za nic.Myslel jsem taky to kejhani, ale nevěděl jak to popsat. Takže ne klasický pískání. Kotouč mam čistý najeto jen 7000 km.
Qvido Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Odesláno 24. května 2014 Chlapi nevíte co s pískáním brzd? Už jsem snad udělal všechno, vyčistil, obrousil desky a pořád to při dobrzdeni ječí.Pořádně odmastit kotouče jsou spreje na brzdy nestačí ostříkat ale kotouč pořádně otřít čistým hadrem.
Doporučené příspěvky